Ir doma iegādāties SIGMA 18-125mm F3.8-5.6 DC OS HSM www.sigmaphoto.com... zinu, ir tumš, bet tas, varbūt, atsver OS. Galvenais ko gribu zināt ir vairāk par SIGMAs OSu.
Garām skrejot esu ar divām saticies.Vecā 80-400,nu baigā klabata,saimnieks laimīgi tika vaļā.Jaunā 120-400 jau daudz,daudz pārliecinošāk.Abas Canoniskās bija.Par konkrēto neko nezināšu.
Nu i nafig to sigmu, vieni krenjkji ar taadaam, af vispaar kaa zombijs sigmaam kustaas! Straadaat ar taadu nav iespeejams! Labaak dari kaa es - iepeerc fiksus, buus vienmeer gana gaishi unforshi, ja vien tie ir Canon fiksi ar usm veelams.. tas canonistiem.. Citiem brendiem tak ir savas alternatiivas..
Jonatans:Nu i nafig to sigmu, vieni krenjkji ar taadaam, af vispaar kaa zombijs sigmaam kustaas! Straadaat ar taadu nav iespeejams! Labaak dari kaa es - iepeerc fiksus, buus vienmeer gana gaishi unforshi, ja vien tie ir Canon fiksi ar usm veelams.. tas canonistiem.. Citiem brendiem tak ir savas alternatiivas..
esi fiksus sapircies? kādus tad? paedejo reizi atceroes,ka tev bija 50mm 1.8 tikai!
Peedeejoreiz bij apmeeram pusgadu atpakaklj! Nu klaat naakushi vel 4.. bet 50mm 1.8f taapat ir mans favoriits. (Par favoriitu joks, portretiem jaa, bet citaadaak.. ehh..)