forumaa, attieciigos topikos, var uziet sarunas, kuas izveershaas par fotoblog atbalstiishanu ar fotolatu iegaadi un to teereeshanu un cik visi ir prieciigi, ka var paliidzeet un piedaliities fotoblog attiistiibaa... uuunn taa joprojaam... varbuut admineejoshais sastaavs vareetu padomaat par ziedojumu sadalju!? nuu .. ziedotaajiem kaadu plusijus un ekstras uzcept.. siikumos jau pashi Juus vareetu piedomaat, lai piesaistiitu ziedotaajus gan ar bonusinjiem, gan ar meerkji kuraa ieguldiita tiktu ziedotaaju naudinja. ar biezaaku macinju, jau var arii sekmiigaak attiistiities. ja jau ir tie, kas sak, ka prieciigi ieguldiit to santiimu, tad jau buutu arii labveelji kas vareetu pa kaadiem 10, 20 vai vairaak latinjiem iemest katlinjaa, lai adminjiem rosinaatu domaashanu un paveertu lielaakas iespeejas. kaa nekaa te nodarbinaatu un pashnodarbinaatu cilveeku, kas pelna ir daudz. (?). .. vai arii taada sadalja kaut kur jau ir? tik esmu palaidis garaam!?
tad jau vareetu pakustinaat to attiistiibu bik ar materiaalu tautas paliidziibu.
A ko Tu domā ar to attīstību? T.i. kas Tev šobrīd tāds baigi pietrūkst, kam būtu vērts šausmīgi ziedot? Domājams, ka blogs šobrīt ripina mierīgi savu ceļu un lēnām dabiskā ceļā attīstās pašu spēkiem, bez ziedojumiem. Protams, ja kāds grib ziedot, lai ziedo - neviens jau neliedz ieskaitīt Elikam u.c. kontā pārdesmit lašus labākai dzīvei
lkz paldies par rūpēm... tiešām.. nav jau arī tās pārticības, bet cik rāda citu portālu pieredze uz ziedojumiem tālu netiksi, tāpēc mēs izvēlējāmies neduļķot ūdeni no kura paši dzeram... bet btw ziedot var... fotolatus (zem mans fotoblog.lv -> Mani fotolati)
jaa.. kaa tad - ar garu ievadveestuli, par to kaa nonaacu sveshzemee, taa, lai iezheelinaatu un tad paarmesties uz teemu - "uzdaavini fl luudzu" neesmu tik naivs !