forum.gif
a ziedot var?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / a ziedot var?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.10.08 22:33
 citēt
forumaa, attieciigos topikos, var uziet sarunas, kuas izveershaas par fotoblog atbalstiishanu ar
fotolatu iegaadi un to teereeshanu un cik visi ir prieciigi, ka var paliidzeet un piedaliities
fotoblog attiistiibaa... uuunn taa joprojaam...
varbuut admineejoshais sastaavs
vareetu padomaat par ziedojumu sadalju!? nuu .. ziedotaajiem kaadu plusijus un ekstras
uzcept.. siikumos jau pashi Juus vareetu piedomaat, lai piesaistiitu ziedotaajus gan
ar bonusinjiem, gan ar meerkji kuraa ieguldiita tiktu ziedotaaju naudinja. ar biezaaku macinju,
jau var arii sekmiigaak attiistiities. ja jau ir tie, kas sak, ka prieciigi ieguldiit to santiimu, tad jau
buutu arii labveelji kas vareetu pa kaadiem 10, 20 vai vairaak latinjiem iemest katlinjaa, lai adminjiem
rosinaatu domaashanu un paveertu lielaakas iespeejas. kaa nekaa te nodarbinaatu un pashnodarbinaatu
cilveeku, kas pelna ir daudz. (?).
.. vai arii taada sadalja kaut kur jau ir? tik esmu palaidis garaam!?

tad jau vareetu pakustinaat to attiistiibu bik ar materiaalu tautas paliidziibu. :face-glasses:
Publicēts: 03.10.08 22:36
 citēt
A ko Tu domā ar to attīstību? T.i. kas Tev šobrīd tāds baigi pietrūkst, kam būtu vērts šausmīgi ziedot?
Domājams, ka blogs šobrīt ripina mierīgi savu ceļu un lēnām dabiskā ceļā attīstās pašu spēkiem, bez ziedojumiem.
Protams, ja kāds grib ziedot, lai ziedo - neviens jau neliedz ieskaitīt Elikam u.c. kontā pārdesmit lašus labākai dzīvei ;)
Publicēts: 03.10.08 22:39
 citēt
fotolatus vari ziedot cik uziet
Publicēts: 03.10.08 22:39
 citēt
:)
tiešām - nafig mums naudu
Publicēts: 03.10.08 22:51
 citēt
to jau Jums labaak zinaat - nafig! jaunaam kedaam jau neziedosi shaa kaa taa, bet jau
paarticiiba ir, tad teemu var sleegt :face-smile:
Publicēts: 03.10.08 22:59
 citēt
lkz :) paldies par rūpēm... tiešām.. nav jau arī tās pārticības, bet cik rāda citu portālu pieredze uz ziedojumiem tālu netiksi, tāpēc mēs izvēlējāmies neduļķot ūdeni no kura paši dzeram... bet btw ziedot var... fotolatus :) (zem mans fotoblog.lv -> Mani fotolati)
Publicēts: 03.10.08 23:07
 citēt
nu tad pie rezies arī nopublicēšu visus ziedotājus, kuriem liels paldies par viņu atbalstu:

105fl OskarsLudvigs
64fl MentalMadness
35fl Silvija
35fl UldisS
35fl wolfenstein
35fl lejinsh
35fl Beedarts
34fl shambala
32fl bultite
30fl AndrejIVANOFF
30fl mariaci
30fl j0e
30fl emzurka
30fl Abo
30fl marina1973
20fl gurka
20fl sasar
18fl Billy
10fl Laurelz
7fl Linduks
3fl Arach
Publicēts: 03.10.08 23:09 labots
 citēt
izdomaajat kaa varu pats personiigi papildinaat fotolatus no Iirijas un es labpraat! :face-devil-grin:
maneejie jau sak uz galu iet! atkal kaadam jaakauc buus :face-grin:
Publicēts: 03.10.08 23:44
 citēt
jā talavieti arī tā tu ziedo... paldies tev arī par to!
Publicēts: 03.10.08 23:45
 citēt
lkz, pakauc kādam fotokonkursa uzvarētājam :) viņiem to ir daudz
Publicēts: 04.10.08 00:00
 citēt
jaa.. kaa tad - ar garu ievadveestuli, par to kaa nonaacu sveshzemee,
taa, lai iezheelinaatu un tad paarmesties uz teemu - "uzdaavini fl luudzu" :D
neesmu tik naivs ! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: