Gribeeju aptaujaaties, vai kaads izmanto, lieto verkji, kaa Quantum Turbo SC Battery for Canon Speedlite 580EX II ? Vai nepadaliisieties pieredzee ar to, kaa ari uzskaitot galvenos plusus un miinusus tam?! Varbuut ir kaadas alternatiivas shamajam ar?!
Es ar kādu laiku atpakaļ par šo te domāju, neko labāku šajā cenu kategorijā neatradu un atsauksmes arī labas bija, kautkā pa rokai nebija nauda un tad arī nepaņēmu, bet pie pirmās izdevības noteikti šo ņemšu. Pāris alternatīvas internetā bija atrodamas bet nebija tādas, kas man ieu pie sirds!
Vot tas CP-E4 skiet tieshi ir klucis! Shancee nevainojami protams, pats taad lietoju, bet, mosh kaads ir darbojies ar abiem verkjiem un zin saliidzinaajumu tehniskaa plaanaa?! Tip, kas jaudiigaaks, cik tur, kautkaadas nianses, utg.?
Es esmu darbojies ar ABIEM Parezak sakot stradajis ar Canon un paturejis roka to Quantum Turbo. Tas Quantum ir vismaz 2x lielaks gabaritos par Canon , kantains kluciss. Protams ka Quantum ir daudz ietilpigaks BET man labak patik CANON kastele ko iebazju vestes kabata vislaba ta kas uz muguras tad vads par plecu. Ladejas momenta. Bet Quantum GAN IR JAUDIGAKS BET TO tik pies saniem vai pie jostas panesasi nenerganomisks klucis 1:1 ka kadreiz METS 45 AREJAIS BAROSJANAS BLOKS