marinka:nafig FOTOaparātam video vispār vajag. :face-plain:
FOTOaparātam nevaig, lai viņā ir, bet ir jau pilsoņi, kuri gan videogrāfē, gan fotogrāfē. īpaši nopietni jau nav, bet. tak jau foto vai video, bet kā kamera, tā stikls un sensors. nu, 2 1-ā. lētāk, kā abi kopā un vieglāk nest.
marinka:nu re, bet ja tā kvalitāte nav uhtī, tad, ja tā videografēšana nav tik joka pēc, bet gan nopietnāk - tad nemaz i neder.
nu, no visiem tiem, kuri gan foto- gan videogrāfē, laba daļa ir tādi, kuri diezgan hifilītiski pa video kvalitātes līniju, bet ne visai pa foto un arī otrādāki. tagad tiem otrādīgajiem arī aparāts ienācies.
marinka:nafig FOTOaparātam video vispār vajag. :face-plain: ta' varētu vēl mobīlo ielikt iekšā, touchscreen un mp3
Uzskatu,ka ironija nevietā. Gadās,ka fotogrāfija nespēj atspoguļot tās emocijas,kādas spēj sniegt pat nekavalitatīvs mūvijs...Kaut vai lai saglabātu ,kādu plašas vietas atainojumu,ne vienmēr ir laiks stutēt statīvu,lai varētu sastiķēt pēcāk panorāmas bildi. Dažreiz - "Labāk zīle rokā,nekā mednis kokā". Protams runa ir par amatiera pieeju un neesot zajadlijam kvalitātes fīlam
man ne pats sūnainākais mobīlnieks un necik labi neskan. sen sen bija Minolta, kura gan ne MP3, bet tekstus no mikrenes runāja, tipa, atvaino, pārāk tumšs, mīļais, tu esi aizmirsis filmiņu ielikt u.t.t.
WMWMW:Ir, ir publikāciju skaitā beidzot pārspēts gan Haiduka bloga par pirti, gan Luņa un Dreef virtuālās cīņas stenogrammu publicējumu skaits! POTRETI, vai tevi nebaida, ka tu nākotnē kādā konkursā varētu vinnēt kādu Nikon aparātu? Karma, zinies.
Patiesībā man pofig ar ko fočēt. Vienīgais, ko es negribētu- ka man ar to Nikonu būtu reportāžas jāfočē. Pēc tam ar "terrible auto white balance in flash mode" jācīnās...a tā, ikdienai, plenēriem, sportam, outdooram- nekāda vaina!
However, because the sensor (and its readout method), probably wasn't designed specifically with movies in mind, there are some interesting effects that can be induced. The readout of the sensor means movies are created with a rolling shutter (horizontal lines of the image are scanned, one after another, rather than the whole scene being grabbed in one go). The upshot is that verticals can be skewed if the camera (or the subject) moves too fast - the top of the image has been recorded earlier than the bottom, so moving vertical lines can be rendered as a diagonals.
Portreti:the top of the image has been recorded earlier than the bottom
the top of the image IS recorded earlier than the bottom, ja vien neanalizējam pēc videoieraksta, kas gan tur varētu būt notikušs. bet, excuse mois, tā ir arī still photo ņemot, ja vien nepieskrienam pie centrālslēdža.