forum.gif
D 90 ir baigais verķis, super, naturāli!!! :) Bučas! :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / D 90 ir baigais verķis, super, naturāli!!! :) Bučas! :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.10.08 20:16
 citēt
vimeo.com...

tas tā piemest ugunij..
Publicēts: 07.10.08 15:28
 citēt
hehe - portretu Juris digitalizējas... :D
Publicēts: 07.10.08 16:33
 citēt
palaidniex:hehe - portretu Juris digitalizējas... :D

nuja, agrāk gan visu laiku uz filmas vien uz filmas vien.........
Publicēts: 07.10.08 17:18
 citēt
da nē - viņam ir digitālā attieksme - no nekad nepērciet, proti "0" uz pilnīgi pretējo pērciet tik nost, proti "1" :face-devil-grin:
Publicēts: 07.10.08 17:20 labots
 citēt
...
Publicēts: 07.10.08 19:57
 citēt
nafig FOTOaparātam video vispār vajag. :face-plain:
ta' varētu vēl mobīlo ielikt iekšā, touchscreen un mp3 :face-devil-grin:
Publicēts: 07.10.08 20:00
 citēt
marinka:nafig FOTOaparātam video vispār vajag. :face-plain:

pēdējo varētu iemest gripā teiksim.... būtu fantastika..
Publicēts: 07.10.08 20:01 labots
 citēt
marinka:nafig FOTOaparātam video vispār vajag. :face-plain: :face-devil-grin:

FOTOaparātam nevaig, lai viņā ir, bet ir jau pilsoņi, kuri gan videogrāfē, gan fotogrāfē. īpaši nopietni jau nav, bet. tak jau foto vai video, bet kā kamera, tā stikls un sensors. nu, 2 1-ā. lētāk, kā abi kopā un vieglāk nest.
Publicēts: 07.10.08 20:35
 citēt
nu re, bet ja tā kvalitāte nav uhtī, tad, ja tā videografēšana nav tik joka pēc, bet gan nopietnāk - tad nemaz i neder.
Publicēts: 07.10.08 20:55
 citēt
marinka:nu re, bet ja tā kvalitāte nav uhtī, tad, ja tā videografēšana nav tik joka pēc, bet gan nopietnāk - tad nemaz i neder.
nu, no visiem tiem, kuri gan foto- gan videogrāfē, laba daļa ir tādi, kuri diezgan hifilītiski pa video kvalitātes līniju, bet ne visai pa foto un arī otrādāki. tagad tiem otrādīgajiem arī aparāts ienācies.
Publicēts: 07.10.08 22:50
 citēt
marinka:nafig FOTOaparātam video vispār vajag. :face-plain:
Uzskatu,ka ironija nevietā.
Gadās,ka fotogrāfija nespēj atspoguļot tās emocijas,kādas spēj sniegt pat nekavalitatīvs mūvijs...Kaut vai
lai saglabātu ,kādu plašas vietas atainojumu,ne vienmēr ir laiks stutēt statīvu,lai varētu sastiķēt pēcāk panorāmas bildi.
Dažreiz - "Labāk zīle rokā,nekā mednis kokā". Protams runa ir par amatiera pieeju un neesot zajadlijam kvalitātes fīlam :face-grin:
Publicēts: 08.10.08 08:25
 citēt
protams, ir jau kāds kuram akurāt' to video vajadzētu, ironija jau bija tikai uz to, kas attiecas uz mani pašu :face-smile:
Publicēts: 08.10.08 08:25
 citēt
ps: un, ja reiz no tā visa man kaut ko vajadzētu, tad tas būtu mp3 :face-grin:
Publicēts: 08.10.08 20:13
 citēt
marinka:ps: un, ja reiz no tā visa man kaut ko vajadzētu, tad tas būtu mp3 :face-grin:
to jau lēti var kabatā! debilkās a ir. gan ne visai hifilītiski skan un paklusi a.
Publicēts: 09.10.08 14:27
 citēt
haralds:
marinka:ps: un, ja reiz no tā visa man kaut ko vajadzētu, tad tas būtu mp3 :face-grin:
to jau lēti var kabatā! debilkās a ir. gan ne visai hifilītiski skan un paklusi a.

ir jau ir Mobila ar tādu, bet visi tie vadi, viss ķerās, piņķerējas.
a tādu mp3 podziņ piespied uz fotoaparāta un skan, skaisti! :face-grin:
Publicēts: 10.10.08 18:10
 citēt
man ne pats sūnainākais mobīlnieks un necik labi neskan. sen sen bija Minolta, kura gan ne MP3, bet tekstus no mikrenes runāja, tipa, atvaino, pārāk tumšs, mīļais, tu esi aizmirsis filmiņu ielikt u.t.t.
Publicēts: 13.10.08 12:17
 citēt
Viļnojas: www.youtube.com...
Publicēts: 13.10.08 12:22
 citēt
labi labi, bet tam pa'sam 5dMKII vispar `izsistie` kadri ir... un tāpat kratās..
Publicēts: 13.10.08 13:18
 citēt
tikko iegādāju D90, un man viņā viss apmierina
Publicēts: 13.10.08 14:04
 citēt
sencis:tikko iegādāju D90, un man viņā viss apmierina

Cik saprotu, tad tagad sāksi fočēt? Jeb pietiek ar to, ka "aparātā viss apmierina"?
:)
Publicēts: 13.10.08 14:08
 citēt
nejau fočēt. filmēt! :D
 citēt
WMWMW:Ir, ir publikāciju skaitā beidzot pārspēts gan Haiduka bloga par pirti, gan Luņa un Dreef virtuālās cīņas stenogrammu publicējumu skaits!
POTRETI, vai tevi nebaida, ka tu nākotnē kādā konkursā varētu vinnēt kādu Nikon aparātu? :) Karma, zinies. :D

Patiesībā man pofig ar ko fočēt. Vienīgais, ko es negribētu- ka man ar to Nikonu būtu reportāžas jāfočē. Pēc tam ar "terrible auto white balance in flash mode" jācīnās...a tā, ikdienai, plenēriem, sportam, outdooram- nekāda vaina!
 citēt
alvils:nejau fočēt. filmēt! :D

VIĻŅOT.:face-devil-grin:
Publicēts: 13.10.08 16:28
 citēt
Portreti:
sencis:tikko iegādāju D90, un man viņā viss apmierina

Cik saprotu, tad tagad sāksi fočēt? Jeb pietiek ar to, ka "aparātā viss apmierina"?
:)

Absolūta taisnība - tagad sākšu fočēt
Publicēts: 14.10.08 17:43
 citēt
However, because the sensor (and its readout method), probably wasn't designed specifically with movies in mind, there are some interesting effects that can be induced. The readout of the sensor means movies are created with a rolling shutter (horizontal lines of the image are scanned, one after another, rather than the whole scene being grabbed in one go). The upshot is that verticals can be skewed if the camera (or the subject) moves too fast - the top of the image has been recorded earlier than the bottom, so moving vertical lines can be rendered as a diagonals.
Publicēts: 19.10.08 00:56 labots
 citēt
Portreti:the top of the image has been recorded earlier than the bottom
the top of the image IS recorded earlier than the bottom, ja vien neanalizējam pēc videoieraksta, kas gan tur varētu būt notikušs. bet, excuse mois, tā ir arī still photo ņemot, ja vien nepieskrienam pie centrālslēdža.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):