forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.01.09 23:45
 citēt
:face-grin: un ja nu aizlaid garām un trāpi pa manu?:face-surprise:
p.s tūdaļ Linkmans man taisnos par piesārņošanu:face-smile:
Publicēts: 27.01.09 23:48
 citēt
chess, nemet krenjkji - nebuus tik saapiigi ;-)))
Publicēts: 27.01.09 23:49
 citēt
Linkman:Beedarts - runa ir par to, ka, ja Mumins brauc ar savu auto, tad maksimums tajā ir 6 cilvēki. Varbūt Mumins saka - ne tikai pieci, lai nepārslogotu busiņu. Tā kā dansiga arī izteica vēlēšanos braukt, tad tagad ir jau astoņi gribētāji braukt. No tā savukārt izriet, ka ar vienu busiņu nepietiek. Vajag vēl otro auto. Tāpēc man arī tāds jautājums. Varbūt Tu brauc ar prāmi un ar savu auto līdz Stolholmai? Ja nē, tad kad un kur Tu būtu iecerējusi būt Stokholmā, lai pievienotos? Varbūt Tu atlido ar lidmašīnu līdz Stokholmai? Izklāsti lūdzu savu versiju par pievienošanos. :)

Īsos garos vilcienos (lasi - preču vagonos!) UldisS izklāstīja lietas būtību par ceļošanu Skandināvijā!!!..... 100% taisnība - esmu 4x tur ar auto bijusi!

Jā, Linkman - varam sarunāt, ka savācu jūs - manus autobraucējus Stokholmā no Rīgas prāmja, ja pasažieru skaits nepārsniedz max 3 cilvēki! Man Honda Civic, 3 durvis! Tas nozīmē mazs bagāžnieks un salons - uzprasiet Dansigai, viņai tika tas prieks pavizināties/pastūrēt manu autō :D

Okē - mans rezumē -> piedalos 100% un ar savu auto, bet... lūdzu informējiet (sadaliet, cik cilvēki būs extra manā auto) un arīdzan viesnīcas, paiku un fototūres tad Linkman organizē, ja pareizi sapratu ;) + mani prāmja biļetē Rīga-Stokholma-Rīga lūdzu neierēķināt!....
Publicēts: 27.01.09 23:51
 citēt
Chess - skan labi - kā dansiga Linkmanam līkumus taisno ... :):D
Man pilnīgi jāpiesprādzējas pie biroja krēsla, citādi no smiekliem izkritīšu. ;)
Publicēts: 27.01.09 23:58
 citēt
IntaV:Linkman..., kas tad nu...??? :

It kā nekas, bet jo dziļāk mežā, jo vairāk koku. Citiem vārdiem - ja pārāk daudz neskaidrības un mainīgo, tad funkcija kļūst pārāk sarežģīta. Un pārāk sarežģītas funkcijas mani tracina, tāpēc vajag vienkāršot un salikt konstantes. ;):D
Publicēts: 28.01.09 00:11 labots
 citēt
Beedarts - paldies par izklāstu. Kļūst mazliet skaidrāk. Tā sakot - divi auto būtu. Ja Tavā trīs, tad busiņā pieci. Kopā astoņi. Koriģēju pirmo postu par pašreizējo stāvokli. Starp citu, Beedarts - dansiga gribēja satikties, lai noskaidrotu, cik īsti būtu braucēju un kādas ir viņu vēlmes. Beedarts - kāpēc Tev neatbraukt uz Rīgu un neizklāstīt savas vēlmes. ;)
Beedarts, ja nekas nav pretī, es varētu būt stūrmanis pie Tevis mašīnā, vai arī sēdēt aizmugurē un šad tad pabakstīt dansigu. ;)
Mumins - ko saki par pieciem busiņā? Tas taču būtu ok, ne? ;)
Publicēts: 28.01.09 00:21 labots
 citēt
Vavers:Linkman: a kaa ar naakamsestdienu (pirtinjai) :face-devil-grin:

It kā es katru sestdienu tā palēnām karsējos. Nākamā sestdiena - tas sanāk 7. februāris. ok - nāc ciemā. :) Par norge - neķer kreņķi, norge nekur nepazudīs. ;) Aitina - tātad septītais februāris - vari apdomāt karsēšanos. ;)
Publicēts: 28.01.09 00:36
 citēt
ak triisinieku taisiisiet, ja?;-p;-)
Linkman, nu jaa - kad Beedarst buus pie stuures - shamaa jau nevienu klaat nelaidiis ;_(( mums buus jaadala ar tevi atlikushaas vietas;-)
Publicēts: 28.01.09 01:28 labots
 citēt
dansiga:... - kad Beedarts buus pie stuures - shamaa jau nevienu klaat nelaidiis ;_(( mums buus jaadala ar tevi atlikushaas vietas;-)

Savu mašīnu šoferītis vislabāk pazīst. Es savai arī nevienu īpaši nelaistu klāt. Pilnīgi saprotu. :) Bet citreiz tā navigēšana un teikšana - pa labi, pa kreisi ir grūtāka nekā pedāļu spaidīšana. ;)
Tagad grūtākais būtu izveidot maršrutu un saprast, cik daudz dienā var nobraukt. Varbūt jāplāno kādas 2-3 apmešanās vietas, jo katru nakti būt citā kempingā un paredzēt, cik ātri un līdz kurai vietai jānokļūst - oi, oi, oi. tik smalkas pieredzes par norge man nav. Maršrutam apspriešana vajadzētu 2-3 cilvēkus palīgā - jāņem kopīgā pieredze talkā, lai var optimālāk saplānot. :) No dažādiem ceļojumiem - braukšana ar fotogrāfēšanu 150-200 km dienā. Vairāk nevajadzētu plānot, jo citādi baigā skriešana. Kādas citiem domas par braukšanu un fotogrāfēšanu, kāds varētu būt fotodienas auto noskrējiens? :face-smile:
Publicēts: 28.01.09 01:51
 citēt
nu ja katru nakti esi piesiets konkreetai vietai - nav viegli .... Taa kaa Norgee neesmu bijusi un neko nezinu ... man gruuti ko teikt par marshrutu :-( Varu nojautaat tikai vienai druzhkai, kura uz turieni reguleeri brauc apciemot viiru, kursh jau tur vismaz paris gadus stradaa. Esmu bijusi gan pilota , gan stuurmanja lomaaa - abas paziistamas;-)
Publicēts: 28.01.09 12:14 labots
 citēt
Apsvērumi par to braucienu ir tādi, ka
- pirmā dienā tiek līdz vai vēl tālāk par Oslo. Līdz kādam kempingam vajadzētu tikt laikā no 19-20. Ja tās ir kādas privātās mājiņas, tad tur neviens nesēdēs recepcijā un negaidīs. Viesnīcā nebūtu problēmu arī iečekoties 21-22.
- nākošā dienā turpina braukt līdz kādam kempigam, kurā varētu palikt 2-3 naktis un ap 150 km dienā (ne vairāk) fotogrāfiski izčekot vietējo apkaimi.
- pēc tam 2-3 dienām brauc atkal tālāk uz kādu nākošo kempingu un tāpat paliek tajā 2-3 naktīm un līdzīgi izčeko vietējo apgabalu.
- pēc šīs te otrās kempinga vietas dodas atpakaļ Stokholmas virzienā, kam atkal laikam vajadzētu kādu naktsmītni pusceļā.
par šim te 2-3 naktīm vienā kempingā es redzu tādus plusus, ka nav nepieciešams visu laiku vadāt līdzi visas mantas, leduskapī iespējams uzglabāt tādus produktus, kā arī sagatavot siltas brokastis un vakariņas. Var iepazīt vietējos veikalus, ja nu kaut ko vajag iepirkt. Katra kempinga atrašanai, iečekošanai, mantu savākšanai un izčekošanai ir vajadzīgs laiks. Pa 2-3 naktīm (ja katrai nakti jauns kempings) kopā var savākties 3-4 stundas. Tad jau nu labāk tās izmantot fotoklaiņošanai.
Tātad vajadzētu vienoties par ierašanās un atgriešanās dienām. Ja izbrauc piektdien (28. augusts) un nākošā svētdienā atgriežas (6. septembris), tad kopā sanāk deviņas dienas skandināvos un 10 naktis ceļojumā. Ja paņem nost 1.5-2 dienas pārbaukšanai, tad fotopriekam paliek 5-6 dienas. Ja satiekās pārrunām, tad tas būtu galvenais, ko vēlētos noskaidrot - dalībnieku viedokli par apmešanās vietām. Tādas pārdomas. :)
Publicēts: 28.01.09 15:07 labots
 citēt
dansiga:ak triisinieku taisiisiet, ja?;-p;-)
Linkman, nu jaa - kad Beedarst buus pie stuures - shamaa jau nevienu klaat nelaidiis ;_(( mums buus jaadala ar tevi atlikushaas vietas;-)

hehehe.... Laidīs gan! Ja labi uzvedīsies (protams, no dansigas labu uzvedību sagaidīt.... Tad jau pūcei aste ziedēs...) :face-grin:

P.S. a kas triisiniekam vainas? Kopā jautrāk [url=http://smiles.33b.ru/smile.7629.html] :face-grin:

Linkman: Beedarts - kāpēc Tev neatbraukt uz Rīgu un neizklāstīt savas vēlmes. ;)
Beedarts, ja nekas nav pretī, es varētu būt stūrmanis pie Tevis mašīnā, vai arī sēdēt aizmugurē un šad tad pabakstīt dansigu. ;)

Sorī, man Rīga (Latvija līdz rudenim nespīd kā savas ausis - darbs!) Velmes varu izklāstīt viirtuāli! Sazināšos ar savu Norge draugu, lai iesaka smukākās vietas! kaut gan no pieredzes zinu - vissmukākā apkārtne ir augšā ziemeļos, bet tad man kameras vēl nebij un ziepi mājās atstāju, jo īstenībā braucu uz Norway Open šautru turnīru, bet džeks ar savu mīļoto sievieti mani vienkārši "izrāva" no turnīra ekskursijā.... :face-angel:
Linkman, vari būt par šturvalu, bet ja godīgi man navigācija autiņā un ja maršrutu iebaksta, tad jau navmans tik komandē - šite pa labi, šite pa kreisi, pa kreisi es teicu... :face-grin:
A dansigo vajag pabakstīt, lai labi uzvedās!!!
[url=http://smiles.33b.ru/smile.64123.html]
Publicēts: 28.01.09 22:17
 citēt
beedarts, tu norausies!;-pppppp:-)
Publicēts: 28.01.09 22:26 labots
 citēt
Beedarts: ... A dansigo vajag pabakstīt, lai labi uzvedās!!! ...

Ja dansiga slkti uzvedīsies, tad iesāksim šādi:
[url=http://smiles.33b.ru/smile.121387.html]
bet ja tas nelīdz un turpina slikti uzvesties, tad kopīgiem spēkiem tiksim galā šādi:
[url=http://smiles.33b.ru/smile.58347.html]
Publicēts: 28.01.09 22:38
 citēt
nu domājams, ka galā mēs tiksim šitādi [url=http://smiles.33b.ru/smile.128628.html]
Publicēts: 28.01.09 23:08
 citēt
Beedarts;-))))
Linkman, tad luudzu uzraxtiit pareizas uzvediibas kodeksu ;-pppp
Publicēts: 28.01.09 23:42 labots
 citēt
Beedarts:nu domājams, ka galā mēs tiksim šitādi [url=http://smiles.33b.ru/smile.128628.html]

Beedarts - Tu esi pie stūres, dansigai nevar dot, jo neko nevar zināt par tām biksēm, tad atliek man vienam pašam. Ja nu vienīgi vakarā - tad var sastiķēt pa trim. ;)
Publicēts: 28.01.09 23:49
 citēt
dansiga: ... Linkman, tad luudzu uzraxtiit pareizas uzvediibas kodeksu ;-pppp

Vispirms sāksim ar to, ielejot krūzē (vai glāzē) tēju, kafiju vai kādu citu šķidrumu, vajadzētu to izdzert vai nolikt piepildīto dzeramtrauku pietiekoši drošā un attālā vietā pirms sākt kādas diskusijas par reitingiem. :)
Un vispār Beedarts sāka - kad pūcei aste ziedēs, tad dansiga dziedās. ;)
Publicēts: 29.01.09 00:10
 citēt
:face-grin: izskatās līkumu taisnošanas šovs būs nopietns un grupveida!:face-grin:
Publicēts: 29.01.09 00:14 labots
 citēt
Linkman: Beedarts - Tu esi pie stūres, dansigai nevar dot, jo neko nevar zināt par tām biksēm, tad atliek man vienam pašam. Ja nu vienīgi vakarā - tad var sastiķēt pa trim. ;)

Khmmm... Linkman.... neaizmirsti bez trim sa-stiķētājiem te vēl Mumins (kā šturmans) & Co
Sorī pārējie līdzbraucēji par OFF-topiku :( neņemiet galvās tos divus mazos meža dīvainīšus...

P.S. Linkman - Tu tokš mani solījies nomainīt pie tiem ratu ruļļiem ;)
P.S.S. a dansiga pie manis godīga bij! Tikai uz mana vīna pagraba vien sēdēja (gandrīz sausu izlaka)! Ja grādīgāku mantu paša brūķēju, i tad knapi ar varu mutē dansigai lēju! Khmmm.... beibe laika "godīgo" izrādīja, sak, lai tik vēlreiz uz golandiju aicinu hehehe un.... ar MANĀM biksēm viss bij kārtībā - balzāmiņš nonāca tur, kur tam vieta bij paredzēta :face-grin:
P.S.S.S. Ja kādam individuāli kāds vīkends brīvs un krīzes laikos maks nespiež Ryanair biļeti iepirkt - iesaku/uzaicinu 30.aprīli uz Karalienes dienas svētkiem atbraukt vai 12.-14.jūnijā uz 100+ gadīgo laivu festūzi.... :face-wink:
Publicēts: 29.01.09 10:29
 citēt
Beedarts, nu kaa tu taa manu imidzhu?;-(((( ekkk ...... A kas tai karalienes dienaa buus? (par juuniju atceros) ;-)
Publicēts: 29.01.09 10:56 labots
 citēt
Dansiga - kas vainas Tavam imidžam? Es nesaredzu nekādu vainu. Mēs visu laiku cenšamies to spodrināt un celt. Vai tad nav ok? ;)
Beedarts - nomainīt pie ruļļiem, nav problēmu. Ja nevienam nav pretenziju un izveidotā trijotne rullē ar Tavu Civic, tad jau katrs var kādu braukt un nomainīt Tevi kā galveno kapteini uz kuģa. Biku gan sākumā jāsajūt pedālīši, lai saprot, cik asi vai maigi bremzē un kā paātrinās, bet tad jau aiziet jūriņā. ;) Kapteinis-šturmans Mumins komandē uz sava kuģa un uztur savas komandas morālo stāju. ;) Klau tie saīsinājumi - PS - to es saprotu kā post scriptum, bet PSS nozīmē - post scriptum second? Bet PSSS - kaut kā nešifrējās ... ;)
Publicēts: 29.01.09 11:08
 citēt
Linkman, nu tak Beedarts peekshjni pazinjoja, ka es esot paaraak lab uzvedusies;-(((
Publicēts: 29.01.09 11:42
 citēt
ka tikai jums nav jāapsver rezerves variants - brauciens uz Klintaini, kokus fotografēt. viesu namu varu sarunāt. ja kāds pieskata Dansigu, nekādām problēmām nevajadzētu būt............
Publicēts: 29.01.09 12:27
 citēt
Linkman: Klau tie saīsinājumi - PS - to es saprotu kā post scriptum, bet PSS nozīmē - post scriptum second? Bet PSSS - kaut kā nešifrējās ... ;)

ir amīšiem tāds post SubScriptum, nav nepareizi, bet labais stils esot PostPostScriptot...
Publicēts: 29.01.09 12:43 labots
 citēt
P.P.S. hey hey dansiga, kas ta nu - asara pār vaigu rit par ne-uzspodrināto imidžu?...
Khmmm.... mans dziļā nožēlā par tavas pārāk labas uzvešanās paziņošanu kaisa pelnus uz galvas.... Es nevienam nekad nekad vairs neteikšu, ka tu vīna vietā arī Melno balzāmu brūķēji ... :face-angel:
Publicēts: 29.01.09 12:58
 citēt
dansiga: A kas tai karalienes dienaa buus? (par juuniju atceros) ;-)

Visi saģērbušies un izkrāsojušie oranži tempj alu litriem, dzied dziesmas, ārdās pa pilsētu. Tā ir vienīgā diena gadā, kad Holandē ir oficiāli atļauts izkārt karogus!
P.S. un karalienei dzimšansdiena nemaz i nav 30.aprīlī, bet... šī tradīcija nāk no izseniem aizvēsturiskiem laikiem... en.wikipedia.org...
Publicēts: 29.01.09 13:16
 citēt
nē nu ko var to dansingu vislaik čakarēt :face-sad:

nu izšļūk cilvēkam burās visas stutes - nu i ?

tāpēc jāpiemin biežāk par nasig spešal?
Publicēts: 29.01.09 15:10
 citēt
beedarts, da tu ari inepareizi saprati - tas bija jaauzver, nevis ka es cik tur labi esot uzvedusies;-)))

Maris, nemet krenjkji - ar mani viss ir kaartiibaa;-)
Publicēts: 29.01.09 19:11 labots
 citēt
Dansiga - vai ar Mari kādu projektu kopā bīdāt? Varbūt viņš Tev kāds radinieks? Varbūt kāds ļoti tuvs cilvēks? Bet varbūt tikai fotokolēģis? Maris pilnīgi vai personīgi uztver: (citēju) - ko var to dansingu vislaik čakarēt ... ? ;)
Dansiga - vai tiešām jūties, ka kāds Tevi čakarā? Nevar būt - tā ir tikai viegla virtuāla bikstīšana. ;)
Klau - Maris speciāli raksta nepareizi - dansinga? Varbūt sing domāts kā sing a song ueber Wind im Segel.;)
Publicēts: 29.01.09 19:51
 citēt
Uz Norvēģiju nebraukšu, bet jūsu saraksti nespēju nelasīt :face-wink: :)) Vajadzētu to materializēt zem nosaukuma "Kā mēs virtuāli Norvēģijas braucienu bīdījām":face-smile:
Publicēts: 29.01.09 20:02
 citēt
phe - es Lunkmans ar esu uzdrukājis pafiksam - tas man špicka

vaita nezini, ka mums a negatīvu jau mēnešus divus ir projekts tikt pieskatīt dansigai māju? kurta vēl tuvāki cilvēki.

vajag sekot līdzi aktivitātēm, lai neizrādītos kā no mēness nokritis - esi uzmanīgāks
Publicēts: 29.01.09 20:20
 citēt
Kreimene:Uz Norvēģiju nebraukšu, bet jūsu saraksti nespēju nelasīt :face-wink: :) Vajadzētu to materializēt zem nosaukuma "Kā mēs virtuāli Norvēģijas braucienu bīdījām":face-smile:

Trīs cilvēki veido filmu. Režisors - debils, skaņu režisors - kurls un operators - akls. Pēc kāda laiciņa skatās, kas sanācis;
Skaņu režisors
- Es tā lāgā nedzirdu!
Operators -
- Es tā lāgā neredzu!
Bet režisors tā stulbi pasmaida un saka:
- Bet man patīk!
Publicēts: 29.01.09 20:21
 citēt
viss grozās nevis ap Norvēģiju, bet ap Dansigu
Publicēts: 29.01.09 20:24
 citēt
:))Var jau iztikt tikai ar klibu Rakstnieku-ekonomiskā krīze tomēr :)) :)):face-smile:
Publicēts: 29.01.09 20:36
 citēt
Ir viena baigi labā ,vecā krievu šausmu filma:Sļepoj lisogo strižot!(Aklais plikpaurim matus griež). :face-wink: Negribot gandrīz vēl labāk sanāca,T un R blakus ,vārdā plikpauRis ,R vietā gandrīz T iebelzu! :face-grin:
Publicēts: 29.01.09 20:42
 citēt
plikpauTis [url=http://smiles.33b.ru/smile.128505.html]
Publicēts: 29.01.09 21:32
 citēt
Linkmans, bet dabiski ka bikstiishanaas;-))) Un Beedartu jau nu es ar nopietni neuztveru ;-)))) Maaris? Hmmm ...... vinji te ar negatiivu it kaa projektu biida ..... it kaaa - a ja nu klusie pieluudzeeji?;-)))))
Publicēts: 29.01.09 21:38
 citēt
dansiga: Un Beedartu jau nu es ar nopietni neuztveru ;-))))

[url=http://smiles.33b.ru/smile.126472.html] skriesi pakaļ mašīnai!
Publicēts: 29.01.09 21:47
 citēt
Beedarts, ak tagadinj Tu man draudi? Ak shitaa, ja? NU i nevaig .... es varu arii kaajaam iet;-pppp;-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13