NU ja slikti uzvedās, tad arī kādu laiciņu ļauj skriet pakaļ mašīnai. Dansiga - nav jau tik traki - gan jau Mumins par Tevi apžēlosies un paņems līdzi. Ē - par to varētu reportāžu uztaisīt - kā dansiga izsēžās no civica, tad mēģina stopēt citas mašinas, bet Mumins ir ātrāks par citiem šoferīšiem. Dansiga - a pati Tu savu māju nevari pieskatīt, ka divi veči uzprasās to darīt. Laikam ir tā - Tu esi Rīgā, bet māja kaut kur Latgales pusē.
negatIvs:viss grozās nevis ap Norvēģiju, bet ap Dansigu
Kā lai to saka - seriālā par norges bīdīšanu vajag arī kādas atslodzes un jautrības ievīt - tobiš dansigu. Nevar taču visu laiku klabināt tastatūru par izdevumiem, laikiem un maršrutiem. Cik var tos nopietnos tekstus un aprēķinus bīdīt.
dansiga: ... vinji te ar negatiivu it kaa projektu biida ..... it kaaa - a ja nu klusie pieluudzeeji?;-)))))
Dansiga - kā Maris raksta - jau divus mēnešus Tevi pielūdz un Tu nekā - visu laiku šiem iedod kurvi, t.i. iekurvē. Jā, jā - Maris pilnīgi nosvīdis un sarkans no Tavas pielūgsmes palicis. Bet varbūt sēž laboratorijā pie sarkanās gaismas un vēro negatīvu, kā pareizi ielikt palielinātājā, lai uzraksti uz papīra kopijām nav ačgārni.
Chess - apspriešana jā, bet kā būs ar bilžu rādīšanu? Viena un tā pati ainava līdzīgos rakursos, bet dažādās apstrādēs, tad blogeri pie desmitās bildes nez vai izturēs. Ja piecas dienas fočē, katram vismaz desmit ainavu bildes dienā un reiz astoņi dalībnieki kopā sanāk ap 400 bildēm. Es nezinu pēc kura simta - pimā vai pēdējā, bet iespējams, ka blogeriem uzradīsies alerģija pret norge un admini uzliks aizliegumu - ne vairāk kā viena norge bilde nedēļā. Nu tad būs pāris gadus krīzes laikā ko darīt.
Vai vistas perina olas? Vispār abi puiši ir nopietni kadri fotojomā, tā kā ar olu perināšanu nez vai nodarbotos. ' Bet neko nevar zināt - Laiki mainās, krīze nāk, Kāds kaut ko sāk perināt ...
Linkman - var būt tik traki nebūs - Jūs tur pieskatīsiet dansigu un nebūs laika priekš bildēšanas, dansiga būs paralizēta no Jūsu pieskatīšanas un arī nebūs spējīga bildēt!
"maris, tu man te nedarudi" .... wow - atkal jauns leksikas vārdiņš fotoblog krātuvītē ... khhmmmm.... izklausās interesanti - ne to nedraudi, ne to nedarunā, ne to neraudi.... plikpauTis dansinga nedarudi
yeah... būs jāraksta admiņiem, lai skaidrojošo vārdnīcu taisa augšā! būtu funny ...
chess:Linkman - var būt tik traki nebūs - Jūs tur pieskatīsiet dansigu un nebūs laika priekš bildēšanas, dansiga būs paralizēta no Jūsu pieskatīšanas un arī nebūs spējīga bildēt!
Kā tur tā Linkman matemātika bij? 400 bilžas kopā no 8 cilvēkiem "-" divi pieskatītāji un paša pieskatāma = nu re, vairs tik 200 bilžas blogam paliks
Nu jā, par bildēm runājot. Mums visiem ir zināms, ka parasti tās bildes ir interesantas tikai pašiem tusiņa, plenēra dalībniekiem. Tā kā bilžu būs noteikti vairāk nekā 400, tad tā kā prasītos varbūt kādu atsevišķu sadaļu, kura nemaisās pa fotogaleriju vai fotoreportāžām. Katrs, protams, var izvēlēties, kur un cik daudz bildes pievienot minētajās, kā lai to saka - lielajās (vai oficiālajās) fotobloga sadaļās, bet vēlreiz - ņemot vērā kādreizējo pieredzi, prasās vai nu atsevišķa sadaļa, kas paredzēta šādiem tusiņiem vai arī kāda cita lapa, kur bez nekādiem īpašiem ierobežojumiem varētu pievienot šādu - es teiktu lielu plenēru pasākumu bildes. Pagaidām gan mēs vēl nekur neesam bijuši, bet apdomāt augstāk pieminēto jau varētu tagad un gatavot bāzi norge bilžu lavīnai.
Hehe - pat ja es nezināšu, man pietiks ar savu tēlaino iztēle, lasot citus Beedarta pieminētos vārdus ... Ja kāds neko negrib rādīt, Tad varbūt jāsāk draudēt, Ja arī nepalīdzēs tas, Tad varbūt derēs raudas.
Linkman, nu izteele ir izteele ..... taa kaa par 2 maneejaam pedeejam bildeem (blogaa tikai viena) esmu paspeejusi saklausiities tik dazhadas variaacijas;-)))) Bet taa nav iisteniiba! Taas ir iedomas!;-)
nu es ceru, ka Norges maršruts nepaliks iedomu plīvuros!... Linkman - cik tālu esi ticis, karodziņus kartē bakstot? [url=http://smiles.33b.ru/smile.46553.html]
visreālākais, taustāmākais ir brauciens uz Pļaviņu-Kokneses apkaimi vecos dolomīta karjērus bildēt[Norge fjordi miniatūrā], žēl, ka pagājušo svētdienu, pirmo reizi šogad kaut kur izbraucot, jau pirmajā pieturvietā izmaucos caur ledu........., nekas nākošajās brīvdienās atkārtosim..........
Beedarts:nu es ceru, ka Norges maršruts nepaliks iedomu plīvuros!... Linkman - cik tālu esi ticis, karodziņus kartē bakstot?
Nepaliks, nepaliks. Zoomeju google earth un skatos panoramias bildites. Dansiga kaut kad atnāks ciemos, tad vēlreiz parunāsim par maršrutiem. Domāju, ka pa februāri varētu mierīgi to visu saplānot. Vai ir kāda steiga? Laikam taču ne.
nu nav, bet man tjipo Skaidrītes tante patīk Nu kad dansiga kaut kur atnāks ciemos (aizej tur, nezin kur...) tad i mana maršruta versiju lūdzu iekļaujiet pārrumu topikā! [url=http://smiles.33b.ru/smile.22190.html]
dansiga:Maris, Tu ko!?!!? un tad mamn taadaa buus jaadziivo liidz septembrim!??!? Juus mani nemiilat nu nemaz;-((((
var arī negruntēt, iesākumam sastādīsim tāmi, katrā ziņā dzīvokli var novest līdz stāvoklim, lai nerastos nekādas šaubas par remonta nepieciešamību. vispār, kur Tu izrāvi to ideju par remontu? neatceros, ka būtu kaut mājienu devis, jeb esi lasījusi Haiduka scenāriju, tas gan vairāk uz pirtiņām attiecināms, nevis kulturālu pasēdēšanu Tavā zolīdajā dzīvoklī... starp citu, Tev māju[saliekamu, koka paneļu] nevajag? ~ 16 t. Ls, par tādu, kāda iekrauta mašīnā, salikt var 3 dienās, pelēkā apdare
Nee neee - visu jauniibu esmu nodziivojusi privaatmaajaa ... negribu liekas klapatas un pie tam .... prieksh kam man vienai ar kakji vajag maaju? es jau savaas 3 istabaas maldos;-p;-)))) Dziivoklis jau shobriid taadaa stadijaa, kad nav ne mazaako shaubu, ka jaaremontee;-)))) Biju pagaajshagd jau sasparojusies un atsaukusi vienu dzheku, lai pasaka cenu ...... kad sareekjinaaju, ka parasts stradnieks sanjems vairaak nekaa es - pateicu - nu i nevajaga! Varu veel padziivot taadaa pashaa . Un re, labi ka taa ari izdariiju ;-))) Un vispaar - Juus tachu to dariisies draudziibas vaardaa;-)))) kaada veel taame?;-)) A nu jaaa - par materiaaliem ;-))))
ja nopietni, tad šovasar tās remonta cenas jau būs krietni mazākas. man tādām lietām, kā remontiem draudzības vārdā, nav laika - darbs + sava fazenda, var varbūt izrauties, protams ar Tevi saskaņojot, uz Rīgas Plenēru, Tavā dzīvoklī, PROJEKTA bīdīšanai.
Beedarts:A moška jums sākt jaunu foruma tematu "Kā negatIvs ar Maris dansigas dzīvokli pieskatīs..." [url=http://smiles.33b.ru/smile.99213.html]
šo tēmu mēs paceļam pie vairākiem tematiem, atkarībā no <obstanovkas>, seviški konstruktīvi šo jautājumu iztirzājām kādas Haiduka pirtiņas sakarā. kamēr dzīvo <Dansigas dzīvokļa jautājums>, neviens topiks neaizies vēstures mēslainē.....
draiskulji )))) Un ja juus veel uzzinaasiet, ka man pieder shaadi taadi iipashumi un mezhss, kuram var taisiit kailcirti .... kads no Jums mani precees?;-ppp;-))))
Maris, par to aarishkjiibu shobriid pilniigi piekriitu .... pareizaak sakot - shobriid citas prioritaates