forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.02.09 14:20
 citēt
negatIvs:šo tēmu mēs paceļam pie vairākiem tematiem, atkarībā no <obstanovkas>, seviški konstruktīvi šo jautājumu iztirzājām kādas Haiduka pirtiņas sakarā. kamēr dzīvo <Dansigas dzīvokļa jautājums>, neviens topiks neaizies vēstures mēslainē.....

Tobeš tas nozīmē, kamer dansiga dziva - viņai remontu neredzēt kā savas ausis?...
[url=http://smiles.33b.ru/smile.102272.html]
Publicēts: 04.02.09 14:34
 citēt
< Dansigas dzīvokļa jautājums > nav jāsaprot burtiski, tas ir stipri dziļāks jedziens, kas zināmā mērā sevī ietver tādas kā mērinstrumenta funkcijas, tas zināmos gadījumos var norādīt uz topika, kurā <D.dz.j.> uzpeld problēmām..............................
Publicēts: 04.02.09 17:36
 citēt
piedāvāju ar negatīvu pieskatīt dzīvokli arī pa to laiku kamēr Tu dansiga taisi mežā kailcirti

tas štrunts, ka nav remontēts

precēt nē - jau no vienas ir ķēpīgi izšķirties - lai visa tā malka un īpašumi tiek citam - ja pieskatīšanas lieta aizies varam arī sabildēt Tev tās kāzas a to citu

p.s. jā negatīvs es ar par to pašu - mok dansiga nemaz netraucē pieskatīt viņas dzīvokli jebkurā laikā
Publicēts: 04.02.09 17:43
 citēt
maris, Tu nu gan baigais pesimists - jau pirms preceeshanaas pieljauj iespeeju shkjirties;-((((((

negativs, nuuu ...... tas redz taa no Juusu puses tiek uztureets .... :-) Juus jau par to ruupeejaties;-p;-)
Publicēts: 04.02.09 17:46
 citēt
vispār jau tās aprēķina laulības vilinošas, kailcirte, nauda, jaunais 5D........, šķirties, varbūt tāpat nosvīst..........
Publicēts: 04.02.09 17:48
 citēt
par kādu vēl /to/? par Tevi tak
Publicēts: 04.02.09 17:55
 citēt
haaa - 5D es sapnii redzeeju ;-0)))) nepatiesa info tev, negatiivs;-)
Publicēts: 04.02.09 18:01
 citēt
uz 5D es tā kā cerēju[ pēc laulībām, pēc meža nozāģēšanas]
Publicēts: 04.02.09 20:12
 citēt
negatIvs:uz 5D es tā kā cerēju[ pēc laulībām, pēc meža nozāģēšanas]
Neskatoties uz iespēju šogad vairāk cirst valsts mežus,kārtīgs mežs vienalga velk uz spico Marku! :face-wink:
Publicēts: 04.02.09 20:15
 citēt
a mezha ta daaaaudzzzzz;-)))))) Njaaa - buus laikam beidzot jaasanjemas uz tiem mezha darbiem un jaanoorganizee daljeeju kailcirti un parejam tiirishanu ..... ekkkkkk
Publicēts: 04.02.09 20:22
 citēt
dansiga:a mezha ta daaaaudzzzzz;-)))))) Njaaa - buus laikam beidzot jaasanjemas uz tiem mezha darbiem un jaanoorganizee daljeeju kailcirti un parejam tiirishanu ..... ekkkkkk
Liecies mierā!:face-surprise: Pilnīgi nopietni!:face-plain: Kokmateriālu tirgus ir vienkārši pārblīvēts šobrīd,tad vēl tas lāča pakalpojums ar to Latvijas Valsts Mežu vairākciršanu ,it kā lai glābtu nozari.:face-sad: Pilnīgs sviests,jau tā zemās cenas vēl nostums lejā...
700X vai 800 vai kas tur būs,vēlāk nopirksi,pie reizes putneļiem ar būs kāds laiks kur dzīvot! :face-wink:
Publicēts: 04.02.09 20:25
 citēt
nu pag pag .... shinii jomaa es toch neesmu gaisagraabsle ...... es visu izchekoshu/nsoakaidroshu pirms saakshu to dariit;-) Shtrunta par 700x ...... vecaakajai meitai vajadzeetu no krediita tikt valjaa ... lai briivaakas rokas;-)
Publicēts: 04.02.09 21:09 labots
 citēt
Beedarts:nu nav, bet man tjipo Skaidrītes tante patīk :D :D :D
Nu kad dansiga kaut kur atnāks ciemos (aizej tur, nezin kur...) tad i mana maršruta versiju lūdzu iekļaujiet pārrumu topikā!

Tava versija dansigai tika priekšā stādīta jau vētdien vakarpusē. Ja pareizi nopratu, dansigai nav īpaši ambiciozas prasības par maršrutu un uzturēšanos. Taču es vēl arvien neesmu atmetis domu, ka varētu lidot - Olesunda, Oslo, bet momentā pagaidām variants ar prāmi būtu dienas kārtībā. :)
Būtu nepieciešami vairāki variantu, lai var labāk salīdzināt un saprast plusus un mīnusus. Vēl nekas nav 100% definēts, ka būs tieši tā vai savādāk. Tagad ir brainstormig (vai latviski runājot prāta vētra) par maršrutiem. :)
Publicēts: 04.02.09 21:22 labots
 citēt
Ak tā - vēl vien sīkumiņš - man airbaltic ir ieskaitījusi naudiņu par biļeti.
Vai citi ir saņēmuši? ;)
Šobrīd airbaltic piedāvā reisu līdz Olesunna:
27.08.2009 no Rīgas 18.25, ielido Olesunna 19.30, vēl ir laiks, lai paņemtu auto un dotos tālāk.
6.09.2009 no Olesunnas 20.00, ielido Rīgā 22.55, arī iespējams nodot auto vakarā pirms izlidošanas.
Biļetes cena 130 Ls. Bet vismaz sakarīgi lidošanas laiki. :)
Beedarts - kā Tev ar Olesunnas variantu? Vai Tu vari/gribi lidot līdz šai pilsētai?
Vai Tu esi bijusi Olesunnas pusē? Tas pat vēl ir vairāk uz ziemeļiem no Bergenas.
Publicēts: 04.02.09 21:35
 citēt
Beedarts:A moška jums sākt jaunu foruma tematu "Kā negatIvs ar Maris dansigas dzīvokli pieskatīs..."

Tas būtu apsveicami. :)
Publicēts: 04.02.09 21:40
 citēt
alvisl jau uzsaaka, bet . taa kaa maxliigi uztaisiits topiks .. jams leena naavee mirst;-ppp;_)
Publicēts: 04.02.09 22:47 labots
 citēt
Bez tam lidojumi uz Oslo izskatās ļoti pievilcīgi.
Dažās dienās ir pat trīs tiešie reisi ar airbaltic.
e-deserta biļetes sākot no 2 Ls. Piemēram:
reiss turp - piektdien, 28. augustā plkst 6.00, 13.00 un 19.00,
reiss atpakaļ - sestdien, 5. septembrī plkst 8.00 un 20.00
Izvēlējos 13.00 turp un 20.00 atpakaļ, biļetes cena 77 Ls (ieskaitot bagāžu un lidostas nodokļus) !!!
Jautājums - ja biļetes cena ir līdzīga tāpat kā ar prāmi un ar lidmašīnu pēc pusotrs stundas ir Oslo, vai tas nav ērtāk un ātrāk nekā visu nakti pavadīt uz prāmja un tad vēl veselu dienu braukt līdz Oslo? ;)
Lūdzu viedokļus, ko sakāt par lidojumu uz Oslo? :)
Publicēts: 04.02.09 22:54
 citēt
nuu . kaa jau teicu . kaa shefs teiks .. BET ..... uz praamaj var smuki gleet un veel visu vakaru izklaideties ;p-))))) (et tas tik tadas pardomas) ;-)
Publicēts: 04.02.09 23:36
 citēt
ja māju pieskata tādi speci kā mēs ta var gulēt ar fantastisku drošības sajūtu
Publicēts: 04.02.09 23:41
 citēt
maris;-))))) nu nez nz ka beigsies taa maajas ipskatiishana;-)) (man)
Publicēts: 04.02.09 23:47
 citēt
kamer būs māja ko pieskatīt tikmēr neredzu jēgu beigt - neatstāsi taču bez pieskatīšanas

p.s. mans koments šai bezgalvērtīgajā topikā ir 501. kā Levis klasika
Publicēts: 05.02.09 00:47
 citēt
Linkman:Ak tā - vēl vien sīkumiņš - man airbaltic ir ieskaitījusi naudiņu par biļeti.
Vai citi ir saņēmuši? ;)
Šobrīd airbaltic piedāvā reisu līdz Olesunna:
27.08.2009 no Rīgas 18.25, ielido Olesunna 19.30, vēl ir laiks, lai paņemtu auto un dotos tālāk.
6.09.2009 no Olesunnas 20.00, ielido Rīgā 22.55, arī iespējams nodot auto vakarā pirms izlidošanas.
Biļetes cena 130 Ls. Bet vismaz sakarīgi lidošanas laiki. :)
Beedarts - kā Tev ar Olesunnas variantu? Vai Tu vari/gribi lidot līdz šai pilsētai?
Vai Tu esi bijusi Olesunnas pusē? Tas pat vēl ir vairāk uz ziemeļiem no Bergenas.

Es veel neesmu sanjeemusi atpakalj naudinju....:(
Publicēts: 05.02.09 01:11 labots
 citēt
dansiga: nuu. kaa jau teicu. kaa shefs teiks ..

Dansiga - klau, mēs te neesam bērnudārzā un es neesmu bērnu grupiņas vadītājs. Visiem ir galvas uz pleciem, katrs var domāt, izteikties, jautāt, piedāvāt. :)
Mans variants ir šāds: es gribu pēc iespējas minimālu laiku pavadīt ceļā, lai tiktu līdz norge. Un domāju, ka ar lidmašīnu ir visātrākais variants. Pēc pašreizējām cenām prāmis Rīga-Stokholma maksā tikpat cik lidojums Rīga-Oslo. Esmu bijis Stavangeras apkaimē un vēlētos apskatīt Bergenas pusi. Lai tuvotos Bergenas pusei (Rīga- Stokholma- Oslo) ir nepieciešamas apmēram 40 stundas - nakts uz prāmja, tad diena ceļā un tad vēl nakts kaut kur Oslo tuvumā. Man tas šķiet pārāk ilgi. Salīdzinoši tam, ka pēc 1.5 stundas lidojuma no Rīgas jau esi Oslo, ceļošanai kopumā nepieciešamas tikai 5-6 stundas, ņemot vērā nokļūšanu līdz lidostai, iečekošanos, izkāpšanu. ;)
Tas maršruts (izīrējot auto Oslo lidostā un turpat arī to atdodod) varētu būt apmēram šāds: no Oslo uz E18, tad E134 (un kādi nelieli loki ap E134) līdz Odda. Šeit var pieķert vēl 13. un 7. ceļu. Atpakaļ pa tiem pašiem vai arī izmantot 37. vai arī 40. ceļu un pa (un ap) E134 līdz Oslo. Maršruts lielos vilcienos bez konkrētas km uzskaites. ;)
Lai tas viss nekļūtu pārāk sarežģīti, lūdzu piesakās 2-3 cilvēki, kuri gatavi domāt un izstrādāt kopīgi maršrutu, kas saistīts ar lidojumu Rīga-Oslo-Rīga un auto braucienu Oslo-Odda-Oslo. Viens labs kandidāts tā kā būtu, tāpēc mani interesē, vai lidojums uz Oslo ir pieņemams. ;)
Publicēts: 05.02.09 09:45
 citēt
marshrutus taisīt protu un man tas patīk:)))))pakjershu liidz celjvedi.
Publicēts: 05.02.09 11:41
 citēt
Es ar piesakos km skaitiit pie marshruta staadiishanas;-)
Nu re - taatad lidojam! Jo man vienalga - vai lidojam, vai ar praami, bet tu gribi lidot ;-) Un es piekriitu ;-)
Publicēts: 05.02.09 11:56
 citēt
Prieks, kur Tu rodies ... no atsaucības, maršruta veidošanas, km skaitīšanas, kopā sanākšanas un glāžu cilāšanas ... ;)
Publicēts: 05.02.09 12:12
 citēt
šī topika interesantākā sadaļa, vismaz man, tiešām bija tas dzīvokļa jautājums :)
fotobloga seriāls, pat varētu teikt
Publicēts: 05.02.09 14:36
 citēt
veel nekas nav bebidzies;-))))
Publicēts: 05.02.09 14:43
 citēt
dansiga:veel nekas nav bebidzies;-))))
nav beidzies un paralēli var parādīties arī citos piemērotos topikos, drīzumā jāparādās kādam aicinājumam mazgāties..........
Publicēts: 05.02.09 15:33 labots
 citēt
Linkman: ... Viens labs kandidāts tā kā būtu, tāpēc mani interesē, vai lidojums uz Oslo ir pieņemams. ;)

Tas būtu jautājums man? Teorētiski praktiski IR pieņemams, bet vēl ideālāk man ir lidot uz Haugesund (Eur 72,-), kas atrodas tikai 140km no Odda, tā paša E134 galā...
/BeeD@rts ir slinks/ :D

Reāli viss ir apspriežams! Arī lidojums uz Oslo (Eur 200,-)
Publicēts: 05.02.09 16:32
 citēt
Linkman: Beedarts - kā Tev ar Olesunnas variantu? Vai Tu vari/gribi lidot līdz šai pilsētai?

sorī, tagad tik šito pamanīju! nu man uz Ålesund (tā laika būs tevis pieminētā Olesunna) nav nekādu reisu, ja nu vienīgi ar pārsēšanos Oslo vai Kopenhāgenā!
Nē, tur nav sanācis būt :face-plain:
Publicēts: 05.02.09 18:50
 citēt
Beedarts: ... nu man uz Ålesund (Olesunna) nav nekādu reisu, ja nu vienīgi ar pārsēšanos Oslo vai Kopenhāgenā!

Skaidrs. Olesunna varētu atmest. Apskatījos karti. Nu jā, tur bez prāmjiem neku tālu netiksi. Prāmis - atkal papildus izmaksas un tā gaidīšana. Skatīšos kartē, kur atrodas Haugesund un apdomāšu variantus. Vispār 200 un 72 eiro ir mazliet starpība. ;)
Publicēts: 05.02.09 20:08
 citēt
Tak braucat uz Oslo un tad vienalga vai 18 ceļš vai 134 ceļš visur ir kalni visur ir kempingi visur ir ūdenskritumi vēl 7 ceļš uz Bergenu skaists:)))))))))
Publicēts: 05.02.09 20:31 labots
 citēt
Confina:Tak braucat uz Oslo ... vēl 7 ceļš uz Bergenu skaists:)))))))))

Par to jau arī tā runa notiek, ka jālido līdz Oslo. Šobrīd biļetes piedāvājumā turp atpakaļ par 77 Ls (ar lidosta nodokļiem un somu). Augstāk pieminēju - gan 134, gan arī 7, kuru Tu man rādīji Aizputes tusā norges kartē. ;)
Publicēts: 05.02.09 21:04
 citēt
Uz 7 ceļa atradīsat visu ko sirds vēlas gan fjordu gan pārējo un tur ir tikai viens prāmis kas maksā vienai mašinai un četri cilvēki 130 kronas,bet tas jau ir 140 km no Bergenas:)))
Publicēts: 05.02.09 21:14
 citēt
nu re - Confina mums marshurutu gandriiz ir sasataadiijis;-)))
Publicēts: 05.02.09 22:04
 citēt
dansiga:nu re - Confina mums marshurutu gandriiz ir sasataadiijis;-)))

Confina jau rādīja virzienus, bet vairāk Bergenas apkaimē. Ja no Oslo brauc, tad gan sanāk garāks ceļš. Bet tad var veidot tādu kā loku, lai viss ceļš no Oslo un atpakaļ neatkārtojas visā garumā. :)
Publicēts: 05.02.09 22:06
 citēt
to sestdien izrunaasim ;-)
Publicēts: 05.02.09 22:20 labots
 citēt
dansiga:to sestdien izrunaasim ;-)

Tieši tā. Salikšu uz papīra km, lai var redzēt kopējo garumu. Atkarībā no dienu daudzuma visā maršrutā var kaut ko likt klāt vai mest nost. ;)
Publicēts: 05.02.09 22:22
 citēt
nu ja - esam tachu mobili ;-) a diez ko Mumins klusee?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15