forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16
  11. 17
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.02.09 23:00 labots
 citēt
dansiga:to sestdien izrunaasim ;-)

to negatIvs & Maris:
eu veči - vot i sestdien pieskatīsiet dansigas dzīvokli kamēr jamā ar Linkman "maršrutu" bīda
[url=http://smiles.33b.ru/smile.74852.html]
Publicēts: 06.02.09 00:17
 citēt
beedarts - ok - pirmoreiz buutu jauki ja Tu buutu klaat par instruktoru ko var ko newar un protams es shausmiigi gribeetu aR Tevi shautrinjas uzmest pec formulas 15 grami pirms katra metiena
Publicēts: 06.02.09 00:41 labots
 citēt
Patreiz jau es vairs neko nesaprotu... kāds tad tagad tiek apspriests... tas norge variants.....???:face-wink:
...šo to jau uztvēru gan, no tiem pusteikumiem... pa vidu "mājokļa jautājumam"..., bet nupat jau prasās kaut kāda apskaidrība...:face-plain:
...pārējo domas ar šeit pagaidām neredzu....:face-sad:
Linkman... vai lidosiet ar dansigu divatā....???:face-crying:
Publicēts: 06.02.09 00:49 labots
 citēt
IntaV, neee - mees gaidam arii parejo aktivitaates;-) Mumina auto esot nokomplekteets - mes apsriezham muusu auto aktivitaates;-)))
Publicēts: 06.02.09 00:53 labots
 citēt
IntaV:... patreiz jau es vairs neko nesaprotu ... pārējo domas ar šeit pagaidām neredzu ..., jeb lidosiet ar dansigu divatā....???:face-sad:

IntaV - diemžēl pagaidām trijātā. Beedarts gatavojas pievienoties norgē. Tik nevar saprast, kur desants viņu izsēdinās. Ja paņem lielāku mašīnu, tad vēl ceturto varētu ņemt līdzi, citādi īre un benzīns dārgi sanāks uz galviņu. Tagad tiek bīdīts variants - lido Oslo. Prāmis man ne visai apmierina - pārāk garš ceļš no Stokholmas līdz Oslo (divas naktis un diena), bet airbaltic biļetes cena uz Oslo šobrīd tādi pati kā prāmim. Klau - ja kāds grib braukt ar prāmi, man nekas nav pretī. Saveidojiet savu auto komandu un aiziet uz norge. Es netaisos nevienu piespiest braukt ar mani, ne arī kādam aizliegt braukt, kā paši vēlas. Var jau būt, ka es savās vēlmēs palikšu viens pats, tad braukšu divatā ar sevi. :):D
Publicēts: 06.02.09 00:54
 citēt
dansiga..., Tu domā tā..., ka mēs ar busiņu braucam svoim xodom... un ar prāmi..., bet jūs ta ka lidotu uz Oslo...???:face-smile:
Publicēts: 06.02.09 00:56
 citēt
a vai par Oslo variantu...citi arī zin...???:face-wink:
Publicēts: 06.02.09 01:02
 citēt
IntaV:a vai par Oslo variantu...citi arī zin...???:face-wink:

Ja lasa forumu, tad vajadzētu tā kā zināt. Ja nelasa, tad laikam nezin. Tāpēc jau ir forums, lai uzzinātu dažādas norge dzīvokļa lietas. ;):D
Publicēts: 06.02.09 01:04 labots
 citēt
Maris:beedarts - ok - pirmoreiz buutu jauki ja Tu buutu klaat par instruktoru ko var ko newar un protams es shausmiigi gribeetu aR Tevi shautrinjas uzmest pec formulas 15 grami pirms katra metiena

Nenodzirdīsi - šautriņas alkoholiķu sports! Veči bez 10L alus bultas mērķī nevar trāpīt un dažas britu vecenes i nemaz neatpaliek :D :D :D

IntaV:dansiga..., Tu domā tā..., ka mēs ar busiņu braucam svoim xodom... un ar prāmi..., bet jūs ta ka lidotu uz Oslo...???:face-smile:

Izklausās pēc šķelšanās!... :face-plain:
Publicēts: 06.02.09 01:12 labots
 citēt
Maris: ... protams es shausmiigi gribeetu aR Tevi shautrinjas uzmest pec formulas 15 grami pirms katra metiena

Dari vienkārši - lido pie Beedarts un sajūties izbedartots. ;)
Publicēts: 06.02.09 01:17 labots
 citēt
Beedarts: Izklausās pēc šķelšanās!... :face-plain:

Viss plūst un mainās, viss sadalās un atkal apvienojās. :)
Situācijas izklāsts - Bergenas variants atkrīt nejēdzīgo reisu dēļ. Nauda par biļetēm tiek saņemta bez nekādiem zaudējumiem. Kā alternatīvas veidojas - brauciens ar prāmi līdz Stokholmai un ar auto Bergenas virzienā vai lidojums uz Oslo un tad ar īrēto auto Bergenas virzienā. Pēdējais man ir pieņemamāks, jo ātrāks un tuvāks Bergenas pusei. :)
Publicēts: 06.02.09 01:17
 citēt
beedarts viss atkarīgs no dzīvsvara un auguma - 90/192 - nestresoju pat skaidrā - tiesa arī šautriņas spēlēju šausmīgi reti un vinnēt varu tik amatierus kas nespēj nomierināties procesa laikā
Publicēts: 06.02.09 01:20
 citēt
Maris:beedarts viss atkarīgs no dzīvsvara un auguma - 90/192 - nestresoju pat skaidrā - tiesa arī šautriņas spēlēju šausmīgi reti un vinnēt varu tik amatierus kas nespēj nomierināties procesa laikā

attiecīgi gandrīz visus :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 06.02.09 01:32
 citēt
Linkman:
Beedarts: Izklausās pēc šķelšanās!... :face-plain:

Viss plūst un mainās, viss sadalās un atkal apvienojās. :)
Situācijas izklāsts - Bergenas variants atkrīt nejēdzīgo reisu dēļ. Nauda par biļetēm tiek saņemta bez nekādiem zaudējumiem. Kā alternatīvas veidojas - brauciens ar prāmi līdz Stokholmai un ar auto Bergenas virzienā vai lidojums uz Oslo un tad ar īrēto auto Bergenas virzienā. Pēdējais man ir pieņemamāks, jo ātrāks un tuvāks Bergenas pusei. :)

...skaidrs..., tad jau redzēs uz kuru pusi vilks..., kad vēl kāds braukt gribētājs palasīs forumu..., vai arī kopīgi pasmadzeņosiet pirts gaisotnē...) ...ja pa reizi sapratu)!?!:face-wink:
Publicēts: 06.02.09 01:35 labots
 citēt
Maris:beedarts viss atkarīgs no dzīvsvara un auguma - 90/192 - nestresoju pat skaidrā - tiesa arī šautriņas spēlēju šausmīgi reti un vinnēt varu tik amatierus kas nespēj nomierināties procesa laikā

Izklausās pēc tāda maza, šausmīgi resna un apātiska pundura
[url=http://smiles.33b.ru/smile.119049.html]
P.S. tad jau būs beņķis zem mērķa jāpaliek, lai Marim būtu kur pakāpties tās šautriņas no D20 ārā dabūtu
Publicēts: 06.02.09 01:47
 citēt
IntaV: ... skaidrs..., tad jau redzēs uz kuru pusi vilks... vai arī kopīgi pasmadzeņosiet pirts gaisotnē...) ...ja pa reizi sapratu)!?!:face-wink:

Vilks mežā vilks, bet uz kuru pusi Tevi velk - prāmis vai lido? :)
Ar kādu kopīgi arī pasmadzeņosim, varbūt pie apaļā galda vai pie kamīna vai arī pirts gaisotnē. ;)
Publicēts: 06.02.09 19:54
 citēt
IntaV, nu otram autinjam arii jaabuut bishk aktiivaakam, nevis jaagaida rudens;-)
Publicēts: 07.02.09 02:17 labots
 citēt
dansiga:IntaV, nu otram autinjam arii jaabuut bishk aktiivaakam, nevis jaagaida rudens;-)

...pilnīgi piekrītu..., bet par cik te neviens nekādu ziņu neiezīmē..., tad neko arī nezinu par to otro autiņu...:face-sad:
.......un tā kā es šodien pavēru savu e-pastu, tad tur kā parasti, bija sasūtīti n-tie airBaltic lētie piedāvājumi..., tad nu pie viena arī pameklējos...,
..............un secināju, ka uz Oslo var aizlidot par 3.00 Ls (prom 1.00 + atpakaļ 2.00) + 41,72 + 6.00 = 50,72 Ls (ekonomiskā klase)
......un skatījos es uz piedāvātajiem/iespējamajiem datumiem no 11.09.-19.09.2009
..............tātad... reiss no Rīgas 11.09. pl. 13:10 (13:45)
........................ reiss no Oslo 19.09. pl. 20:05 (22:35) :face-wink:

:face-devil-grin: ...ha..., izrādās Linkman piedāvātie datumi ir 28.08.-05.09.2009.
...tad nu gāju skatīties šajos datumos, bet 28.augustā neatradu reisu 13:00 :face-sad:
.................toties atradu no 27.08.-05.09. par šādām cenām:
.......reiss no Rīgas... 27.08. pl. 13:10 (14:25) par 5.00 Ls
.......reiss no Oslo..... 05.09. pl. 20:05 ( 22:35) par 2.00 Ls + 41,72 + 6.00 = 54,72 Ls:face-wink:

...kas attiecas uz Bergenu..., tad ir tikai tie neizdevīgie lidojuma reisa laiki..., bet ja uz Olesunnu..., tad gala cipars sanāk jau 158,98 Ls....., kas manuprāt IR dārgi....!!!:face-plain:
Publicēts: 07.02.09 08:32
 citēt
Nu, taisos izbraukt svētdien uz Norgi , ar savu auto, ar kuģi, četri cilvēki un tad pa 20ceļu līdz Oslo un tad jau skatīšos, vai 7 ceļā būs kalnu pāreja vaļā ,ja būs tad pa 7 ceļu līdz Bergenai, bet ja ciet tad pa 13 ceļu,vēl iespēja pa 134 bet tur arī kalnu pāreja varbūt ciet, labi esot sasnidzis.Tā kā Linkman zini būšu Norgē ilgu laiku vari zvanīt un prasīt ,varēšu ko līdzēt:))))))))))))
Publicēts: 07.02.09 17:22
 citēt
Confina..... - Laimīgu ceļu Tev... un kompānijai....!!! :face-angel:

.........varbūt jau pēc tam..., būsi tik laipns un padalīsies jautājumā par izdevumu daļu......:face-wink:
Publicēts: 07.02.09 20:27
 citēt
Protams :)))))
Publicēts: 08.02.09 01:54 labots
 citēt
IntaV: .......un tā kā es šodien pavēru savu e-pastu, tad tur kā parasti, bija sasūtīti n-tie airBaltic lētie piedāvājumi..., tad nu pie viena arī pameklējos...

Nu jā, biļetes cena vēl atkarīga, vai ņem līdzi somu abos virzienos. Tad vēl vismaz 12 Ls klāt. Tā kā kopumā ap tiem 70 Ls vismaz jārēķina. Oslo variants izskatās pietiekoši lēts un ar 2-3 reisiem dienā biļetes cena varētu kādu laiku turēties. :) Kāpēc man Stokholmas variants neapmierināja, to jau iepriekš minēju, neatkārtošos. ;)
Publicēts: 08.02.09 01:58 labots
 citēt
Confina:Nu, taisos izbraukt svētdien uz Norgi , ar savu auto, ar kuģi, četri cilvēki un ...
Veiksmīgu ceļu. Kāda ir jūsu četru cilvēku misija norge - fočēt vai kas cits? ;)
Publicēts: 08.02.09 20:21
 citēt
Linkman.... - a vai jūs Rīgā tomēr tikāties norge sakarā ar potenciālajiem braukt gribētājiem.......??? :face-wink:

...man jau rodas sajūta..., ka visi vizu zin..., gan kādos datumos plāno..., gan kādā veidā plāno braukt...!!!:face-plain:
.........un jūtos nedaudz "atšķelta"....., jo vismaz pieci no septiņiem braukt gribētājiem... jau Rīgā esat tikušies arī izstādes laikā...:face-plain:
...bet forumā nekādu diskusiju tā arī nemanu....:face-sad:
Publicēts: 08.02.09 23:16
 citēt
IntaV, izstaades laikaa neviene neko nerunaaja par to!
Publicēts: 08.02.09 23:45 labots
 citēt
nu, no malas palasot, IntaV IR taisnība! Bet laikam jau pateicoties dansigas dzīvokļa off-topika jautājumam :))))
enīvei - ja bez manis vēl 2+ cilvēki brauc garantēti -> 100% piedalos! Kā sacīt jāsaka, atslodzes dienām un.... kopā jautrāk :D :D :D
Publicēts: 09.02.09 01:40
 citēt
dansiga:IntaV, izstaades laikaa neviene neko nerunaaja par to!

...skaidrs..., un tas jau ir tikai normāli..., ka TAD neko nerunājāt......, a pēc tam......???:face-grin:
....un ja godīgi...., man nekas nebūtu pret arī lidojumam uz Oslo...., un tālāk.... kā sakumā bija iecerēts..., Linkman plānos un kompānijā......:face-wink:
Publicēts: 09.02.09 02:00 labots
 citēt
IntaV - tā arī ir, kā dansiga saka - neviens neko nerunāja. Jo norge tobrīd nebija galvenais, bet gan izstāde. Tāpēc arī nekādu diskusiju šeit nav. ;)
Kad šo forumu iesāku, domāju, ka būtu labi, ja vismaz 4 cilvēki uz vienu auto pieteiktos. Atsaucība bija tik liela, ka kopā saveidojās 3 auto ar 12 cilvēkiem. Rezultātā parādījās tādi jautājumi, par ko nemaz netiku iedomājies un tie vairāk vai mazāk tika risināti un apspriesti šeit forumā. Šobrīd es pat teiktu, ka man ir svarīgi satikt, pārunāties un iepazīt tos cilvēkus, ar kuriem šāds brauciens būtu kopā veidojams. Ir kandidāti, ar kuriem es ļoti labi saprotos un ceru, ka tas varētu būt arī abpusēji. Momentā es nenosaukšu, kuri tie ir, bet turpmākais varētu būt tāds, ka es vēlētos nokomplektēt vienu auto komandu un mēs kopīgi izlemjam savus maršruta laikus un virzienus. Jo vairāk cilvēku, jo vairāk variantu, jo vairāk saskaņošanas. Savukārt četratā to visu var pietiekoši ātri un operatīvi izlemt. Arvien svarīgāku nozīmi manā uztverē iegūst tieši psiholoģiskā atmosfēra, saderība un uzticēšanās šādā autogrupā. :)
Šobrīd man ir iespēja palasīt Baedekera Reisefueher (paldies izsniedzējam) un tādejādi uzzinot vairāk par maršuta vietām, lai vēl konkrētāk apzinātu skatu vietas. Tā kā bija iespēja sestdien būt Balttur izstādē Ķīpsalā (paldies uzaicinātājam), tad ir iegūta papildus informācija par norge virzienu. Galvenais uzdevums šobrīd ir un paliek maršuts. :)
Nav jau tā, ka pirmo reizi esmu piesēdies pie maršruta izstrādes, jo ir plānots un braukts gan Korsikā, gan Francijas Coted'Azur, kā arī Spānijas Andalūzijas daļā, bet maršruta izstrāde prasa laiku (droši vien kādu mēnesi, jo tas jau nav vienīgais, ko vēlos darīt). Ar dažiem es konsultēšos un pārrunāšu sīkāka detaļas, bet šeit forumā varētu būt maršruta prezentācija un nevis tā apspriešana. Ja kādu piedāvātais variants apmierinās, tad ieinteresētie paši var grupēties pa auto, paši lemt, kad un kādas biļetes pirkt, ar kādu auto braukt, ko ēst, ko ņemt līdzi, utt. utml. :)
Publicēts: 11.02.09 12:56
 citēt
Esmu krietni atpalikusi no notikumu gaitas... :) cik es sapratu, ka lidosim :)) Linkman, par turpmāko dod lūdzu ziņo!!! Esmu braucēja kaut vai ar zirgu pajūgu :))
Publicēts: 11.02.09 14:18
 citēt
ja ar zirgu pajūgu, tad arī es esmu braucējs! ;)
Publicēts: 11.02.09 14:21
 citēt
brāļi Kaudzītes visu eiropu kājām izstaigāja...
Publicēts: 11.02.09 14:23 labots
 citēt
un tos, kas neizturēja, krāva kaudzītē? :face-devil-grin:
Publicēts: 11.02.09 19:07
 citēt
Bāc ka spamu! :face-surprise:
Būtu es Moderators, sauktu mani par ļaunu esam! :face-grin:
Publicēts: 11.02.09 19:10
 citēt
ChrisTaps:...sauktu mani par ļaunu esam! :face-grin:

Un vai tad Tu neesi?! :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 11.02.09 22:08
 citēt
Mumins: ... par turpmāko dod lūdzu ziņo!!! Esmu braucēja kaut vai ar zirgu pajūgu :))

Ir ok. Būs kaut kas konkrētāks, sazināsimies. :) Ar zirga pajūgu? Nu, nu - to gan es gribētu redzēt. Tad jau maijā varētu izbraukt, lai līdz rudenim paspēj atgriezties. ;)
Publicēts: 11.02.09 23:08
 citēt
Ar ziugu? un uz prāmja? Domāju, ka Tallink nesapratīs zirgābolsmaržas burvību :face-grin:
[url=http://smiles.33b.ru/smile.116243.html]
Publicēts: 12.02.09 00:03
 citēt
tallink mashiinu nodaliijumaa nesmarzho labaak ;-)
Publicēts: 12.02.09 00:05
 citēt
a priekš kam tallink?! zirgi māk arī peldēt :D
Publicēts: 12.02.09 00:25
 citēt
man nav ne zirga ne cita peldeetaaja;-p jaakaarpaas pashai kaa nu varu ;-p;-)
Publicēts: 12.02.09 02:17 labots
 citēt
alvils:a priekš kam tallink?! zirgi māk arī peldēt :D

Priekš kam zirgam tallink un peldēt? Var arī pa sauszemi un tiltiem - Latvija, Lietuva, Polija, Vācija, Dānija, Zviedrija un tad jau norge ir klāt. :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 10
  5. 11
  6. 12
  7. 13
  8. 14
  9. 15
  10. 16