forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17
  11. 18
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.02.09 03:55
 citēt
Linkman?~?~?~? (tada draudiiga intonaacijaa!!!) .. akursh te chzuxteeja, ka grib tikai lidot un nebus nekadas te citas naktsi pa vidu!?!!?;-ppppp;-)
Publicēts: 12.02.09 07:17
 citēt
Es esmu grāmatās redzējis bildes ar zirgiem, kam ir spārni...
Publicēts: 12.02.09 13:50
 citēt
Dansiga - par zirgu un ratiem - tā ir tikai atslodzes pauzīte, es tikai burtiski iedomājos, ja tiešām tā brauktu. Es netaisos to darīt un par lidojumu uz Oslo - tas viss paliek spēkā (ar dzelzs kumeļa spārniem). Tas ratu zirga variants izraisīja tikai ģeogrāfiskas pārdomas un pa sauszemi ir pat divi varianti. Viens - iepriekš minētais (rietumu loks), bet otrs caur Igauniju, Krieviju, Somiju, Zviedriju (austrumu loks). Google Eart apskatījos, ka baigi foršais tilts starp Dāniju un Zviedriju. Tilts un apkārt tikai jūra vien. Klau - kāpēc gan Schnirks nevarētu nofinansēt šādu Rietumu loku - izbraukt caur vairākām ES valstīm un izveidot albumu par zemnieku saimniecībām? Tagad taču varētu būt vairāk laika hobijam. ;)
Hehe - fotobloga jubilejas foruma tēma ir clozēta! Dansiga - un kā Tu tā nesaprati par kauliņu un pogām? Alvils precīzi izskaidroja alegorisko aprakstu. Bet jautājumi tāpat nav atbildēti - ja notiks bloga jubileja, tad kur, kad un kāda ir pasākumu programma, kāda ir dalības maksa, kāds ir aptuveni iespējamais dalībnieku skaits. ;)
Publicēts: 12.02.09 13:58
 citēt
Linkman:otrs caur Igauniju, Krieviju, Somiju, Zviedriju

Starp Igauniju un somiju pārāk plašs kanāls, lai zirgi varētu pārpeldēt bez prāmja iejaukšanās... :(
Publicēts: 12.02.09 14:00
 citēt
Linkman, es taksh to visu sapratu ;-) es tak dauzos;-)))
A par jubileju - nu kas mums cic atliek, ka sedeet un gaidiit turpmaakos notikumus;-)
Publicēts: 12.02.09 17:14
 citēt
dansiga:Linkman, es taksh to visu sapratu ;-) es tak dauzos;-)))
A par jubileju - nu kas mums cic atliek, ka sedeet un gaidiit turpmaakos notikumus;-)
varam iededzināt sveces un vannā pasēdēt, Tavā...
Publicēts: 12.02.09 17:51 labots
 citēt
negatIvs: varam iededzināt sveces un vannā pasēdēt, Tavā...

[url=http://smiles.33b.ru/smile.58344.html] ..... kārumnieks .....:face-grin:
Publicēts: 12.02.09 20:48
 citēt
nožēlojams forums šodien :face-sad:

iespēja pieskatīt dansigas dzīvokli a wannu ir vienīgais kautcik rožainais projekts - davai negatīvs aizdambējam bidē, lai otrs pieskatītājs var paralēli mērcēt kājas kādā tonizējošā tējūdenī u.t.t.
Publicēts: 12.02.09 21:01
 citēt
negativs, saki? i kur man tikmeer buus jaablandaas?;-p;-)

maris, nav man bidee ... a kas tas vispar par zveeru?;-p
Publicēts: 12.02.09 21:20
 citēt
dansiga:negativs, saki? i kur man tikmeer buus jaablandaas?;-p;-)

maris, nav man bidee ... a kas tas vispar par zveeru?;-p
piedavājums bija domāts Tev, Fotoblog jubilejas ietvaros. ja Tu nekur neaizej, tas ir, nekas nenotiek, dzīvoklis nav jāpieskata,kopējais projekts ar Māri tiek atlikts, tad abi ar Tevi sēžam vannā. :face-kiss:
Publicēts: 12.02.09 21:33
 citēt
negativs, nu ja tikai vienaa vannaa un vienaliciigi;-))))
Publicēts: 12.02.09 21:38
 citēt
nu ja jūs tā ta nekas, ka Tev dan nav bidē - viens ar divām meitenēm es mirklī parakstītos, bet pretējā shēma.... nu nez

vēl nav tas vecums
Publicēts: 12.02.09 21:56
 citēt
nu vot saakaas noteikumu uzstaadiishana;-p;-((((
Publicēts: 12.02.09 22:00
 citēt
a tu dan pamēģini ar 2 meitenēm - rekomendēju

pie reizes arī jautājumi būs lieki
Publicēts: 12.02.09 22:03
 citēt
heh - meegjinaaju - man nepatiik!!!!!!!
Publicēts: 12.02.09 22:14
 citēt
mok parforsēji? var tak sakuma vnk. sildities zem 1 segas rimti pieskatot dzīvokli (loti patikami)

nevajag uzreiz biedet cilvēkus ar kautkādām pārcilvēciskām izdarībām
Publicēts: 12.02.09 22:22
 citēt
nee nee neee - p a l d i e s ;-) ij nemeegjini pierunaat ;-p;-)
Publicēts: 12.02.09 22:29
 citēt
kota es - es jau nav meitene, ne sutnieris - nevaru neko tadu piedavat
Publicēts: 12.02.09 23:26 labots
 citēt
Maris:nožēlojams forums šodien :face-sad:

Piekrītu - noklozēja jubilejas foruma tēmu - nevarēs uzdot jautājumu, uz kuru neviens nevar atbildēt. Bet vai nav forši atrast jautājumu, uz kuru nav atbildes. Nesaprotu, kur man tāds niķis par tādiem jautājumiem radies? ;) Klau - vai kāds zin, kādā secībā administratori redz komentārus no forumā tēmām - visi parādās viens pēc otra? Varētu būt forša nodarbošanas - lasīt visu pēc kārtas un momentā redzēt karstās tēmās. ;)
Publicēts: 12.02.09 23:29
 citēt
Linkman, laikam Tevi kaut kas uztruac;-p;-))))
Publicēts: 12.02.09 23:33
 citēt
dansiga:Linkman, laikam Tevi kaut kas uztruac;-p;-))))

Uztrauc gan - šodien saņēmu octaboksu (140cm diametrā), bet vēl nav fons un pietiekoši vietas, kur to varētu izmēģināt. :(
Publicēts: 12.02.09 23:37
 citēt
NU tad jaaatliek pirtinjas un chakli jaarushianas;-pppp
Publicēts: 13.02.09 00:07
 citēt
nu nu traks un pārsmieties te var ar jūsu sanmezglu jautājumu! Vai ta norges oftopiks nav lielākais bloga vēsturē? Nu vismaz 3x lielākais hehehe

dansigai ar 2-ām nepatīk ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.121076.html]
maris sabijies ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.128033.html]
linkman problēma ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.124632.html]
negatIvs sēž vannā... [url=http://smiles.33b.ru/smile.58343.html]
alvils klusē ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.85962.html]
BeeD@rts ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.114673.html]
Publicēts: 13.02.09 00:13
 citēt
Te jau jums kā īstā Norvēģijā- ūdens saliets vairāk, nekā jēgas...:)))
Publicēts: 13.02.09 00:19
 citēt
Beedarts, neizmezhgjii smadzenes;-p;-)
Publicēts: 13.02.09 00:24
 citēt
Friidis - vai tad ūdens Norvēģijā kādam traucē? Ja nu vienīgi par daudz un pārāk vētraini gāžās virsū. Man šī foruma ūdens kā pīlei ūdens. Mani tas šobrīd pilnīgi nerausta. Ir gan bijuši momenti, ka gribētos uz nopietniem jautājumiem arī nopietnas atbildes saņemt, tad oftopiks traucē. Bet tad to labāk individuālās sarunās pa tiešo. Tagad šeit ir tēma, kurā droši var izteikties par jebkādiem jautājumiem. ;):D
Publicēts: 13.02.09 00:28
 citēt
dansiga:NU tad jaaatliek pirtinjas un chakli jaarushianas;-pppp

Nē, nē, pirtiņas neatliekās, Ir jābūt līdzsvaram darbiņā un atpūtā. Bez atslodzes un pie nepārtrauktas slodzes bačas ātri sēžas, bet tās vajag arī uzlādēt. ;)
Publicēts: 13.02.09 00:29
 citēt
Linkman, es jau vairāk aiz labdabīgas skaudības- atvaļinājums šogad jūlijā un ceru izbraukt Norvēģiju tūristu busā. Interesantāk jau būtu Jūsu brīvajā bariņā, bet neko darīt...
Publicēts: 13.02.09 00:30
 citēt
Beedarts:alvils klusē ... [url=http://smiles.33b.ru/smile.85962.html]

hehe :D
Publicēts: 13.02.09 00:34
 citēt
Beedarts: Vai ta norges oftopiks nav lielākais bloga vēsturē? Nu vismaz 3x lielākais hehehe

Kaut kā tai (bloga) vēsturē sava artava jāieber. ;):D
Publicēts: 13.02.09 00:46
 citēt
kaķu pajūgā nevar uz norvēģiju aizbraukt?
Publicēts: 13.02.09 00:47
 citēt
Friidis: ... atvaļinājums šogad jūlijā un ceru izbraukt Norvēģiju tūristu busā. Interesantāk jau būtu Jūsu brīvajā bariņā, bet neko darīt...

Friidis - ja finanses atļauj, tad labākais variants ir divatā. Visoptimālākais no izdevumu viedokļa (pēc manām pašreizējām iespējām un uzskatiem) ir četratā. Atliek atrasties šiem četriem, lai dotos kopīgi norunātā virzienā. Kaut kur man ne visai tīk tūristu variantā, ka es neesmu savā izvēlē brīvs, bet tiek noteikts konkrēts darbības un apmeklējumu plāns. Bet tas, ka vari izvēlēties savu maršrutu, apstāties jebkurās vietās un pavadīt tik ilgu laiku, cik vēlies - man tas ir svarīgi. Kā jau tīģera gada dzimis, laika esmu kaķis, kurš iet un dara, ko un kā grib. :)
Publicēts: 13.02.09 00:53
 citēt
Linkman, tas takš i āzim skaidrs. Bet ko darīt- man šeptē ar tiem atvaļinājumiem stingri- esam tikai trīs un tādēļ stingrs grafiks- šogad man jūlijā, bet pērn kā pa spīti bija septembrī- būtu Jūsu kompānijā vēl viens papildšofers ekipāžā un Canonists grupā...:)
Publicēts: 13.02.09 01:25
 citēt
Friidis: - atvaļinājums šogad jūlijā un ceru izbraukt Norvēģiju tūristu busā ...

Klau - Tu jau zini, kāds ir jūsu maršruts? Tādus maršrutus uz dullo netaisa un to labāko ir vērts izmantot saviem mērķiem. Nevajag visur vēlreiz divriteni izgudrot. ;)
Publicēts: 13.02.09 11:41
 citēt
Friidis:Te jau jums kā īstā Norvēģijā- ūdens saliets vairāk, nekā jēgas...:)))
bez ūdens nekas nenotiek, bez ūdens arī dzirnavas negriežās, un kamēr tās griežās viss kārtībā - topiks atrodās pirmajā lapā, visiem uzreiz pamanāms un diez vai kādam traucē izteikt konstruktīvus priekšlikumus un citam sadzirdēt. žēl vienīgi, ka Dansiga tāda izvairīga attiecībā uz alternatīvajām Fotoblog jubilejas svinībām viņas dzīvoklī, vannas istabā, sveču gaismā............................ Blāvas sveces spīd, un vannā mēs[Negatīvs+Dansiga] divi vien......................
vannā var iet pa pāriem
1. pāris: Negatīvs + Dansiga
2. "pāris"[piegājiens]: Māris + divas meitenes
Publicēts: 13.02.09 11:45
 citēt
a ja negatĪvi vannā izmirkst, tie vēl ir lietojami? var vēl no tiem uztaisīt bildi? :)
Publicēts: 13.02.09 12:06 labots
 citēt
alvils: a ja negatĪvi vannā izmirkst, tie vēl ir lietojami? var vēl no tiem uztaisīt bildi? :)

Varbūt mitrumā kaut kas uzbriedīs (varbūt želatīna slānis?), bet nofiksētām lietām (graudiem) nevajadzētu pazust. Ja uzkar un izžāvē, tad var atkal kopēt. ;)
Publicēts: 13.02.09 12:14
 citēt
negatIvs:... Blāvas sveces spīd, un vannā mēs[Negatīvs+Dansiga] divi ...

Uz grīdas blāvas sveces spīd,
Un vannā mēs tik divi vien,
Es nezinu, kas notiks rīt,
Un skaistie mirkļi projām skrien.
:)
Publicēts: 13.02.09 13:16
 citēt
negativs, a maarim ir taas 2 meitenes?;-)))

Linkman, njaaa - kaapeec tie sakistie mirklji vienmeer tik aatri rpojama skrien?.............
Publicēts: 13.02.09 13:24
 citēt
dansiga:negativs, a maarim ir taas 2 meitenes?;-)))

dansigai, kā rādās, prātā ir cits plāns par pāri,
3.pāris: dansiga + negatIvs + maris :face-glasses:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. 15