pārus un piegājienus var kombinēt, par Māri uztraukties nevajadzētu, tur gan jau viss kārtībā, atrastu arī trešo, bet vanna jau nav bezizmēra to pirmo pāri gan gribētos saglabāt, jo tas projekts ar perspektīvu - jubileja-vanna-altāris-koki[meži]- jaunais 5D[man]- ?........... šodien es tāds aizņemts - brīvdiena. Linkman, ja Tev ap to pirtiņu kāda zeme ir, tad pēdējais laiks[ vispār optimālais ], to kaļķot. šo lietu visi parasti ielaiž, un attopās, kad zālājā sūna parādās utt domājot par Norge plenēru, paraleli var bīdīt visādus projektus, gan ar tālejošiem, gan ne tik tālejošiem mērķiem
dansiga:negativs, a maarim ir taas 2 meitenes?;-)))
dansigai, kā rādās, prātā ir cits plāns par pāri, 3.pāris: dansiga + negatIvs + maris
Ko ta tagad negatIvu un mari brunčos tērps, lai dansigai divas meitenes būtu? [url=http://smiles.33b.ru/smile.120489.html] Khmmmm.... izklausās daudzsološi!... A drīkst piedalīties, paskatīties?...
taa taa taaaa - skatos, ka negativs jau uzlicis kjepu uz manaam aktivitaateeem .... KLAU, negativs - man tagad varbuut par visu tev buus jaarpasa atljauja!?!?!?;-)
dansiga:taa taa taaaa - skatos, ka negativs jau uzlicis kjepu uz manaam aktivitaateeem .... KLAU, negativs - man tagad varbuut par visu tev buus jaarpasa atljauja!?!?!?;-)
Beedarts, tu gan zinjkaariiga;-p;-)))
vēl jau viss iedīglī, kaut kāda skaidrība varētu būt pēc tās vannas, tā kā pagaidām atļauju neprasi. Beedarts skatīties jau nu tur galīgi nebūs ko - vecs prauls piebrauc Dansigai..... . piedalīties pavisam cita lieta, bet skatos Tev profilbildē vecis blakus, ka nenojauš kaut ko.....
negatIvs:Beedarts skatīties jau nu tur galīgi nebūs ko - vecs prauls piebrauc Dansigai..... . piedalīties pavisam cita lieta, bet skatos Tev profilbildē vecis blakus, ka nenojauš kaut ko.....
vecis blakām, vecis aiz muguras, vecis .... šitais vecis tik uz cigārpīpēšanu un tas nemaz nebij MANS vecis... [url=http://smiles.33b.ru/smile.103637.html] /BeeD@rts brīvs kā putnis debesīs/
negatIvs:Beedarts skatīties jau nu tur galīgi nebūs ko - vecs prauls piebrauc Dansigai..... . piedalīties pavisam cita lieta, bet skatos Tev profilbildē vecis blakus, ka nenojauš kaut ko.....
vecis blakām, vecis aiz muguras, vecis .... šitais vecis tik uz cigārpīpēšanu un tas nemaz nebij MANS vecis... [url=http://smiles.33b.ru/smile.103637.html] /BeeD@rts brīvs kā putnis debesīs/
tad jau Tev ar projektiem nav problēmu, jābīda pašai, vai jāpieslēdzās jau pie iestrādātiem
negatIvs: ... ja Tev ap to pirtiņu kāda zeme ir, tad pēdējais laiks [ vispār optimālais ], to kaļķot. šo lietu visi parasti ielaiž, un attopās, kad zālājā sūna parādās utt. domājot par Norge plenēru, paraleli var bīdīt visādus projektus, gan ar tālejošiem, gan ne tik tālejošiem mērķiem
Ap to pirtiņ ir māja apkārt, bet ap to māju ir gan zeme apkārt. Bet tā zeme vēl nav tik tāl iekopt, ka tur būtu ko kaisīt. Šad tad es pelnus kaisu no kamīna pa to zemi. Tev tas projekts par nokļūšanu līdz 5D ir gana interesants. Es pat ceru, ka līdz norgei man izdosies sadabūt 5DMII.
negatIvs: ... ja Tev ap to pirtiņu kāda zeme ir, tad pēdējais laiks [ vispār optimālais ], to kaļķot. šo lietu visi parasti ielaiž, un attopās, kad zālājā sūna parādās utt. domājot par Norge plenēru, paraleli var bīdīt visādus projektus, gan ar tālejošiem, gan ne tik tālejošiem mērķiem
Ap to pirtiņ ir māja apkārt, bet ap to māju ir gan zeme apkārt. Bet tā zeme vēl nav tik tāl iekopt, ka tur būtu ko kaisīt. Šad tad es pelnus kaisu no kamīna pa to zemi. Tev tas projekts par nokļūšanu līdz 5D ir gana interesants. Es pat ceru, ka līdz norgei man izdosies sadabūt 5DMII.
varēs uzfilmēt kādas Norge brauciena dalībnieces skrējienu pa pliko Norge jūrā, rietošās saules staros...........
dansiga:beedarts, ew ew - kuru dziivokli mees pieskatiisim?;-))))) (pazuudu shorbiid liidz naktij uz autofotoorienteshanos) ;-)))
sāk rasties aizdomas, ka tas varētu būt mans dzīvoklis, kamēr es Dansigas pieskatu, vai esmu plenērā < Aizkraukles koks >....................:face-surprise:
Beedarts:nu ja man vasaras peļņa būs gana laba, varbūt, ka nebūsi viens ar 5DMII un.... ja Linkman labi nopiķos, var arī pa pliko gar jūru saulrietā paskraidīt
Uzreiz cits stimuls strādāt, lai būtu peļņa, vai ne? Ja iegulda, tad vismaz instrumentos, ar kuriem var kaut ko jaunu radīt. Par kaķi maisā piķis nespīd. Man vēl vajadzētu redzēt, kādi kaķim nadziņi, ūsas un spalva. Starp citu - jūra it kā nav paredzēta, bet vairāk gan ūdenskritumi. Sāc vien kāpt aukstā dušā, norgē noderēs (ūdenskritumos).
Maris:neieteiktu Beedartam laut, lai Linkmans sho lēti bildē - viņš tak nav iemācījies platleņķi no kameras noņemt - šausmīgas proporcijas garantētas.
Maris - kā Tu zini, kādas ir Beedartes proporcijas? Varbūt, ka tur tieši vajag ar plato galu pieiet, lai proporcijas saliekās pareizos izmēros? Klau - pēc Tavām domām šodienas kaķis manā galerijā ar kādu objektīvu kadrēts?
Maris:neieteiktu Beedartam laut, lai Linkmans sho lēti bildē - viņš tak nav iemācījies platleņķi no kameras noņemt - šausmīgas proporcijas garantētas.
Maris - kā Tu zini, kādas ir Beedartes proporcijas? Varbūt, ka tur tieši vajag ar plato galu pieiet, lai proporcijas saliekās pareizos izmēros? Klau - pēc Tavām domām šodienas kaķis manā galerijā ar kādu objektīvu kadrēts?
Norge plenēra laikā tapušās bildes varētu būt interesantas. ainavu uzņemšana atvieglinās, nav jāmeklē akcenti, celma, vai akmens vietā labajā apakšējajā stūrī kails Beedarts pietupsies
negatīvs :Norge plenēra laikā tapušās bildes varētu būt interesantas. ainavu uzņemšana atvieglinās, nav jāmeklē akcenti, celma, vai akmens vietā labajā apakšējajā stūrī kails Beedarts pietupsies
Maris: ... Beedarts var mainīt niknāmi ...
Mainīt niknāmi? Ir kādi varianti? Par negatīva pieminēto akcentu, celmu vai akmeni norge plenērā - foto virziens varētu saukties BANA - Beauty Accent Norge Art.
negatīvs :Norge plenēra laikā tapušās bildes varētu būt interesantas. ainavu uzņemšana atvieglinās, nav jāmeklē akcenti, celma, vai akmens vietā labajā apakšējajā stūrī kails Beedarts pietupsies
Maris: ... Beedarts var mainīt niknāmi ...
Mainīt niknāmi? Ir kādi varianti? Par negatīva pieminēto akcentu, celmu vai akmeni norge plenērā - foto virziens varētu saukties BANA - Beauty Accent Norge Art.
izklausās labi un iztēlojoties Norge ainavu ar plikni, jāsecina, ka varētu būt interesanti
nu piespamojushi, kameer ees rinjkjii dauziijos;-))))) Bana bana o BANA ;-))) Linkman, mums ir liidzbrauceeja uz norge - asteszvaigzne;-))))
klau, negativs, tu biji tas kas nomazgaaja virtuvee traukus un sakartoja galdu? es nacu maajas ar domaam - ak diessss, kaada miskaste maajas ..... un biju patiikami parsteigta par zinaamu kaartiibu ;-))))
dansiga:nu piespamojushi, kameer ees rinjkjii dauziijos;-))))) Bana bana o BANA ;-))) Linkman, mums ir liidzbrauceeja uz norge - asteszvaigzne;-))))
klau, negativs, tu biji tas kas nomazgaaja virtuvee traukus un sakartoja galdu? es nacu maajas ar domaam - ak diessss, kaada miskaste maajas ..... un biju patiikami parsteigta par zinaamu kaartiibu ;-))))
atliku fotoplenēru "Aizkraukles novada koki" un nokārtoju trauku jautājumu. Linkmanim potenciālo pozētāju skaits aug, un, ja līdz Norge braucienam viņš nopirks jauno 5D, būs arī video pielikums reportāžā
dansiga:Linkman, mums ir liidzbrauceeja uz norge - asteszvaigzne;-))))
Vismaz viena mašīna ir komplektā - Dansiga, Asteszvaigzne, Vavers un es. Es ceru, ka nevienam no šiem pieminētājiem kaut kādu pretenziju vienam pret otru nav. Ja ir, tad izrunājiet lūdzu tagad. Vai vismaz līdz norgei. Tie, kas lasa šo forumu, komplektējieties paši. Es nekādā ziņā negribu nevienam norādīt, kurš ar kuru brauks. OK? Pirms kāda laika atbraucu no Jelgavas ledus, biku nosalis, tāpēc jāiet karstā pirtiņā. Cik tas ir forši uzkarsēties un tad ielīst aukstā dušā (jo dīķa, baseina vai kāda liela ūdens kubula man nav). Vannā arī forši karsēties. Vieglu garu un vēl patīkamu atpūtu svētdien.
dansiga: klau, negativs, tu biji tas kas nomazgaaja virtuvee traukus un sakartoja galdu? es nacu maajas ar domaam - ak diessss, kaada miskaste maajas ..... un biju patiikami parsteigta par zinaamu kaartiibu ;-))))
Klau - dansiga un negatīvs - kā alternatīvu vannai pie sveču gaismas es jums varētu piedāvāt pirti pie sveču gaismas ?
dansiga: klau, negativs, tu biji tas kas nomazgaaja virtuvee traukus un sakartoja galdu? es nacu maajas ar domaam - ak diessss, kaada miskaste maajas ..... un biju patiikami parsteigta par zinaamu kaartiibu ;-))))
Klau - dansiga un negatīvs - kā alternatīvu vannai pie sveču gaismas es jums varētu piedāvāt pirti pie sveču gaismas ?
par uzaicinājumu paldies, bet es esmu mazu kompāniju cienītājs - fotoplenēri vienatnē, dzīvokļa pieskatīšanā divatā +/- [ X ], pasākumi pie sveču gaismas - divatā