forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 20
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.08 20:20 labots
 citēt
......
Publicēts: 04.10.08 20:45
 citēt
Linkmannn .... nu kaapeec tu mani nemiili!?!?!?!? man jau rezerveetas biljetes uz Barselonu naakamgad septembrii .... ;-((( nu nevar augustaa vai oktobrii!?!?!?
Publicēts: 04.10.08 21:08
 citēt
Dansiga - augusta beigās sāk rādīties pirmās rudens lapas, bet oktobrī kalnos jau snieg un pēdējās lapas vējš rauj nost. Confina varētu vēl precīzāk teikt, bet tā nu es sapratu no viena viņa komentāra. Tāpēc iedomājos, ka septembra vidus varētu būt optimāls. Nāks laiks, nāks padoms - tad jau manīs, kura nedēļa iekritīs. Dansiga - domā, ka spēsi divas tūres pacelt - Barselona un norge (es domāju finansiāli)? Ja grib, tad jau viss kaut ko var. :)
Publicēts: 04.10.08 21:17
 citēt
Linkman, finansialii ta pavilkshu, ja zinaashu ka taadas staav priekshaa un neteereeshu naudu uz luuopukraasaam un jamesoniem bezjeegaa ;-))) .... man tad tik jaapskataas no kura liidz kuram man spaanija (andaluuzija) .... cik atceros - septembra saakums ... tad norgi maybe uz septembra beigaam? (vienkaarshi taupiishos un 2009 gadaa liidz tam nekur vairs nebraukshu ) ;-)
Publicēts: 04.10.08 21:27
 citēt
neesmu bijusi, bet dikti ilgi jagaida:):)
Publicēts: 04.10.08 21:29
 citēt
Norge septembra otrā puse. bet tad Tu apskaties precīzi savus Andalūzijas datumus. Katrā ziņā būtu forši, ja brauc pazīstami cilvēki, kas kādos plenēros vai tusiņos savu raksturiņu ir jau parādījuši. :face-wink:
Publicēts: 04.10.08 21:32
 citēt
Līdz tam vēl daudz laika! ...par laimi :)
Publicēts: 04.10.08 21:38 labots
 citēt
aitinaa:neesmu bijusi, bet dikti ilgi jagaida:):)
Ilgi jāgaida? Gads man paskrien vēja spārniem, it sevišķi, ja daudz plānu un darbu. Tagad grūti spriest, cik daudz gribētāju savāksies, varbūt pēkšņi ir 2x4, t.i. 2 komandas. Bet norge kādreiz dzīvē vajadzētu redzēt. Tas nur ir vērts. Un kopā braucot, izdevumi vienmēr būs mazāki. Vēl ir pietiekoši laika - viela pārdomām, lai sāktu plānot nākošo gadu. ;)
Publicēts: 04.10.08 21:39
 citēt
...un sāktu krāt naudiņu...
Publicēts: 04.10.08 21:40
 citēt
Linkman, tev patiik "bebes ar raxturinju"?;-)))) vai sakariigi fotograafi?;-)))) ..... par Andaluuziju apskatiishu mailu pirmdien darbaa ;-) (iniciatore shobriid fano par chipendeiljiem un baazh naudinju shamo bixinjaas - nav jeega zvaniit). Ai - shamaas deelj es tik braucu rionjkjii viskautkur ... nebuutu vinjas - seedeetu maajaas kaa kjipis un visu naudu nodzertu ;-)))) Tagad , veel esot Itaalijaa (super brauciens bija) .. shamaa jau pazinjo .. TAAA - naakamgad laizham uz Andaluuziju :-)))) tikko atgriezaas darbaa - nochekoja ljoteni un norezerveeja biljdetes jau ;-) A kas man atliek - tik katru meenesi zinaamu summinju atskaitiit ;-))))
Publicēts: 04.10.08 21:48
 citēt
Linkman - pienak jau parasti viss atri, bet tik un ta, tas liekas dikti talu, man sobrid talak par 18. novembri nekas nav saplanots. Bet nu varetu jau izrauties.. laiks.. laiks.....
Publicēts: 04.10.08 21:53
 citēt
es tagad esmu norveegijaa, manupraat pats labaakais laiks pleneeriem, jo daba un rudens kraasas izskataas loti labi. Man te ir super uber duper aatrais kompis, taapeec buus vajadzigs laicinsh kameer vareeshu ievietot kaadu reportaazhu. Bet nu skati ir vienkaarshi pasakaini.
Publicēts: 04.10.08 21:54
 citēt
Dansiga - super, ka ir tādi civlēki, kas Tevi izvelk no mājas. :face-wink: Nu Tu pajautāji - bebes ar raksturiņu vai sakarīgi fotogrāfi? Es teiktu, ka fotogrāfi man tuvāk. Jo vēlāk var kopīgi skatīt bildes un par tām diskutēt. Kaut gan ar tiem fotogrāfiem, it sevišķi, kas par sevi un saviem darbiem ir augstās domās, arī nav viegli. :face-wink:
Publicēts: 04.10.08 21:56
 citēt
Bizarre:...un sāktu krāt naudiņu...
Sakrātu naudiņu vienmēr var izdot. Ja uz norge netiek, tad kādam citam ceļojumam vai fototehnikai vienmēr noderēs. :)
Publicēts: 04.10.08 21:58
 citēt
varētu domāt, ka fotogrāfiem nav raksturu:)
Publicēts: 04.10.08 21:58
 citēt
Laurelz:es tagad esmu norveegijaa ... Bet nu skati ir vienkaarshi pasakaini.

Super. Tas nozīmē, ka septembra beigas varētu būt optimāli. Jo dziļāk rudenī, jo īsakas dienas. Tā kā jāatrod optimums starp dienu garumu un krāsu rudeni. Gadīšu ar nepacietību reportāžu. :)
Publicēts: 04.10.08 21:59
 citēt
Nu re .... a es beibe ar raxturinju un nevis fotografs;-((( ... jaa bet par to bruakshanas vilceeju .... taa man ir super ... ;-) mums ir 20 gadu starpiiba un daudz kur muus uzskata par maati un meitu ... a mees esam labas draudzenes ... un bauacienos mums super shtim , ;-))) VInja stradaa tuurismaa .... u vinjai ir laiks visu izchekot - atrast letaakos variantus .. ij taa .... tik tagad viena neklaime - shami draugs nopietns paraadijies ;-(((((
Publicēts: 04.10.08 22:01 labots
 citēt
aitinaa:varētu domāt, ka fotogrāfiem nav raksturu:)
Ir. Un vēl kādi. Manējais vispār ir unikāls. Tādu otru nesatiksi. Visi, kas mani pazīst, to apliecinās. Paprasi dansigai - viņa redzējusi manu raksturu. :face-wink:
Publicēts: 04.10.08 22:04
 citēt
o nee, es neprasu citiem viedoklus- secinājumus izdaru pati.

A es gan esmu engelis- ja viss notiek pec mana prata:):)
Asa un tieša:):)
Publicēts: 04.10.08 22:04
 citēt
Linkman!?!?!?! pacietigaaku par tevi es neesmu redzeejusi ;-)))))) (atceros balzaama eeru uz tavaam bxaam) ;-)))))
Publicēts: 04.10.08 22:05
 citēt
ja viss notiek peec mana praata ;-)))))) ... JAA JAA JAAA - es arii tad esmu engjelis ;-)) ... kaut gan neee ..... ja viss notiek peec mana praata - man paliek garlaiciigi ....
Publicēts: 04.10.08 22:10
 citēt
dansiga: VInja stradaa tuurismaa .... u vinjai ir laiks visu izchekot - atrast letaakos variantus ..
Tava draudzene varbūt noderēs, palīdzēs izčekot norge virzienu. Varbūt viņa kā modele grib braukt uz norge? Kaut gan viņai varētu būt garlaicīgi, jo dabas ainavu fotogrāfi sāks kadrēt un klīst pa kalniem, viņai nebūs ko darīt. :)
Publicēts: 04.10.08 22:14
 citēt
Jā, jā, eņgelīši - norge vajadzētu notikt pēc kopēja prāta. Katrs liek savu prātiņu galdā un atrod labāko kopīgo variantu. Vilks grib būt paēdis, bet kazai jābūt dzīvai. :face-wink:
Publicēts: 04.10.08 22:16
 citēt
Linkan, nochekot vinja var ... bet ka modele ... nee neee .. vinjai tik daudz paietibas nebuus ..... uz vienu vakaru vinja sanjemaas un vinjai pat ljoti patiik buut modelei ..... bet ne aarpus latvijas ... un vinja nevar takljauties tik daudz celjot ... vinjai limits darbaa .. da veel viiriec (fantastisks!!!) paradiijies .... bet pie maniem leenajiem gajieniem vinja jau pieradusi, ka ez muuzhdien velkos no pakaljas ..... jo ejam .. mums ir meerkjis .. bet es jau pa celjam viskaut ko ieraugu, kas jaafotografee un kas prasa laiku ....... ;-))))

A par norge .. es domaaju ka mums tur jaanjem ryanairs pashiem .. vieniigais ko vinja var nochekot leetaako variatu - dziivoshanu!
Publicēts: 04.10.08 22:21
 citēt
Izlasiju tavu pievienoto rakstu. Bergena esot viena no skaistaakajaam pilseetaam, taapeec taa ir laba izveele, driizumaa tur doshos ciemos pie sava korisha, domaaju, ka paspeeshu redzeet rudeni, kaut gan atrodos vairaak kaa 1000km no turienes (Steinkjera)
Publicēts: 04.10.08 22:24
 citēt
bus, bus kaza:):) bet man 2009 gada septembris liekas ka pec gadiem 10 :):)
Publicēts: 04.10.08 22:30
 citēt
Laurelz - pilsētas mani mazāk interesē, vairāk dabas ainavas. :) Dansiga - skaidrs. Tikai ideja, kura atkrīt pašā sākumā. Ok - dzīvošanu arī var izčekot. Ja trāpa labas deserta biļetes, tad arī Airbaltic var lidot. Jo martā biļete turp atpakaļ maksāja tikai 41 Ls, ar nodokļiem un ar vienu somu. Tas ir lēti. Apskaties manu bloga rakstu par izdevumiem. :)
Publicēts: 04.10.08 22:31
 citēt
aitinaaa!?!?!?! es jau triis gadus ... oi es nee .. manaa vietaaaa ... ai nee - man piedaavaa un es plaanoju ..... Spetmebrii - veel Itaalijaa esot , man pazinjoja - naakamgad ap spetmebri braucam uz Andaluuziju ..... nu es tagad plaanoju naudinjas .. man vienakrshaak .. man piestaaada ik pa rbiidim rekjinu es tik katru meensei no sh ioe rekjiniem kadu summu samaksaaju .. n taa gada laika anoamksaaju visu ;-)
Publicēts: 04.10.08 22:47
 citēt
Par naudiņām runājot - domāju, ka vismaz 300 Ls būtu jārēķina. Katrā ziņā vēl kāda rezerve bankā uz konta. Pēdējā plenērā martā sanāca tā, ka autoīre un naktsmājas bija uz mana rēķina. Un pēc atgriešanās Rīgā vai ceļā uz Rīgu, visi plenēra dalībnieki man atmaksāja lielāku vai mazāku summu, atkarībā no ieguldītājiem izdevumiem Norvēģijā. It kā vienkāršāk visu sarēķināt, bet finansiāli - nu jā ... :face-wink:
Publicēts: 04.10.08 22:55
 citēt
Ouuuu, kaa es gribeetu... un finansiaali mieriigi pavilktu, bet... man tas darbs taads =nopietns= :( Skatiisies, kaa sanaaks.
Publicēts: 04.10.08 22:59
 citēt
Vaver - plāno un taisies uz norge. Tev labi kvadrāti sanāk, Tu būtu rihtīgais ainavists komandā. :) Par darbu jau gadu uz priekšu vari saplānot kaut ko nopietnu. :)
Publicēts: 04.10.08 23:11
 citēt
Vieniigais, ko pashlaik varu dariit, ir uzzinaat preciizus datumus un saakt apstraadaat priekshnieciibu :face-grin:
Publicēts: 04.10.08 23:13
 citēt
Linkman, aga - auto iire ..... zinu .... man joprojaam 2 auto irres blokjetas summas - bet tas mani neuztrauc - ir jau arii neaizskaramie krajumi, kurus var ziedot blokjeejamaijai summai .... BET .... es tevi saprotu - man ar regulari ta ir , kad kaut vai lidostaa luudz aizdot kaadu summu ..... ES kad braucu prom no Latvijas - man nav ne santiima sveshas valuutas .. ljotenee ja atceros - ta latus kaut kur nobaazhu ..... un visur meegjinu noreekjinaaties ar karti ...... nu dazhaas valstiis ir savdabiba, kad tomer vaig "nalichku".... ;-) Pirmajas dienas es dziivoju uz liidzbruaceju rekjina ,, pedeejaas dienas ir taa, ka aizodu un tad riigaa man parskaita uz manu rejknu ;-)))
Publicēts: 04.10.08 23:14
 citēt
Vavers. ako tu stradaa ikdienaa?a?
Publicēts: 05.10.08 00:45
 citēt
hmmm... Bergena... tas ir interesanti.... paauksti gan varētu būt... bet zivju tirgus vien ir veselai dienai ku bildēt un uzēst svaigas garneles :) piesakos nosacīti- līdz septembrim vel jānodzīvo...

dansiga, a ko barselonā septembrī? viss nokaltis un tā... pilsēc jau cmux...
Publicēts: 05.10.08 01:25
 citēt
Norveegjija.... labi tur ainavistiem .... var domaat, tikai pashlaik gadu uz priekshu nav nekaadas skaidriibas .... taa esmu PAR!
Publicēts: 05.10.08 09:09
 citēt
vispar esmu ar mieru braukt....., tikai datumi nakamgad sakuma butu apmeram jazin:)
Publicēts: 05.10.08 09:11
 citēt
Dansig- plānot ir forsi, bet man vajag tūllit, ja ko gribu...
vakar so sarunu rezultata nopirku biletes uz Parizi- maija:)
Publicēts: 05.10.08 14:06
 citēt
Kats jau var ieskatīties airbaltic mājas lapā. Piemēram šobrīd ir piedāvājums 11.sept turp (cena 1 Ls), pēc nedēļas atpakaļ 18.sept. (17Ls) +nodokļi utt. Biļetes cena jau ir 75 Ls. Lētāk par 1 Ls - nez vai būs. No tāda viedokļa ir vērts par biļeti domāt jau tagad un iegādāties kādu e-desertu, jo lētāk varbūt tikai par 10-15 Ls, bet dārgāk paliks un būs vienmēr. :)
Publicēts: 05.10.08 14:43
 citēt
nu ja, vakar jau ieskatijos:):) un nopirku ar.
Bet par Norvegiju- nelidosim tak katrs atseviski:):) ta ka atliek vien izdomat datumus atkariba no cenam kaut vai
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...