forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.02.09 14:12
 citēt
Linkman:
dansiga:Linkman, mums ir liidzbrauceeja uz norge - asteszvaigzne;-))))

Vismaz viena mašīna ir komplektā - Dansiga, Asteszvaigzne, Vavers un es. Es ceru, ka nevienam no šiem pieminētājiem kaut kādu pretenziju vienam pret otru nav. Ja ir, tad izrunājiet lūdzu tagad. Vai vismaz līdz norgei. :)
Tie, kas lasa šo forumu, komplektējieties paši. Es nekādā ziņā negribu nevienam norādīt, kurš ar kuru brauks. OK? :)
Pirms kāda laika atbraucu no Jelgavas ledus, biku nosalis, tāpēc jāiet karstā pirtiņā. Cik tas ir forši uzkarsēties un tad ielīst aukstā dušā (jo dīķa, baseina vai kāda liela ūdens kubula man nav). Vannā arī forši karsēties. Vieglu garu un vēl patīkamu atpūtu svētdien. :)

oppā... kamēr pāris dienas šeit nepatusēju - izrādās, esmu jau no autiņa izsviesta. Cik noprotu, tad no līdzbraucēju saraksta arīdzan~! Thnx
Publicēts: 15.02.09 14:39
 citēt
Beedarts:
Linkman: Vismaz viena mašīna ir komplektā - Dansiga, Asteszvaigzne, Vavers un es. Es ceru, ka nevienam no šiem pieminētājiem kaut kādu pretenziju vienam pret otru nav. Ja ir, tad izrunājiet lūdzu tagad. Vai vismaz līdz norgei. :)
Tie, kas lasa šo forumu, komplektējieties paši. Es nekādā ziņā negribu nevienam norādīt, kurš ar kuru brauks. OK? :)
Pirms kāda laika atbraucu no Jelgavas ledus, biku nosalis, tāpēc jāiet karstā pirtiņā. Cik tas ir forši uzkarsēties un tad ielīst aukstā dušā (jo dīķa, baseina vai kāda liela ūdens kubula man nav). Vannā arī forši karsēties. Vieglu garu un vēl patīkamu atpūtu svētdien. :)

oppā... kamēr pāris dienas šeit nepatusēju - izrādās, esmu jau no autiņa izsviesta. Cik noprotu, tad no līdzbraucēju saraksta arīdzan~! Thnx
nenervozē, sabīdi alternatīvu, protesta projektu
Publicēts: 15.02.09 14:41
 citēt
seļavi - žizņ složnaja štuka

zvaigznes kurām nav astes nostājušās tā, ka Tev atlicis pievienoties dansigas dzīvokļa pieskatīšanai
Publicēts: 15.02.09 14:42
 citēt
ā jā - vispār iesaku TO TĀ NATSTĀT!!!
Publicēts: 15.02.09 14:43
 citēt
:face-grin: + negatIvs
Publicēts: 15.02.09 15:15
 citēt
Es tā īsti nesekoju šai tēmai, bet rodas iespaids, ka leģendārais Dansigas dzīvoklis atrodas Norvēģijā un šeit tiek meklēti tā apsaimniekošanas varianti?...:))
Publicēts: 15.02.09 15:43
 citēt
Friidis:Es tā īsti nesekoju šai tēmai, bet rodas iespaids, ka leģendārais Dansigas dzīvoklis atrodas Norvēģijā un šeit tiek meklēti tā apsaimniekošanas varianti?...:))
apsaimNiekošana būs kamēr Dansiga Norvēģijā...............
Publicēts: 15.02.09 18:34
 citēt
negatIvs:
Friidis:Es tā īsti nesekoju šai tēmai, bet rodas iespaids, ka leģendārais Dansigas dzīvoklis atrodas Norvēģijā un šeit tiek meklēti tā apsaimniekošanas varianti?...:))

...IZsaimNiekošana būs kamēr Dansiga Norvēģijā...:)))
Publicēts: 15.02.09 18:42
 citēt
Friidis:
negatIvs:..:))

...IZsaimNiekošana būs kamēr Dansiga Norvēģijā...:)))tur jau slēpjās tā <dzīvokļa jautājuma> burvība, ka neviens nezin, kas viņu sagaida atgriežoties. mūsu gadījumā sekas vispār neprognozējamas, un jebkuri mēģinājumi uzrakstīt notikumu attīstības scenāriju, ir lemti tūlītējai neveiksmei.
Publicēts: 15.02.09 22:19
 citēt
a varbuut nebraukt uz Norveegjiju?;-0

Beedarts, neviens nekur tevi nav izmetis!!!!!
Publicēts: 15.02.09 23:25
 citēt
Labi Beedarts - Tu brauc manā vietā. Es palikšu pieskatīt dansigas dzīvokli. ;)
Publicēts: 15.02.09 23:31
 citēt
Linkman:Labi Beedarts - Tu brauc manā vietā. Es palikšu pieskatīt dansigas dzīvokli. ;)

Paldies, man laikam jau pārgāja apetīte...
Publicēts: 15.02.09 23:34
 citēt
negatIvs: ... par uzaicinājumu paldies, bet es esmu mazu kompāniju cienītājs - fotoplenēri vienatnē, dzīvokļa pieskatīšanā divatā +/- [ X ], pasākumi pie sveču gaismas - divatā

Par to jau iet runa - jūs esat tikai divatā. Majo dzelo predložits, vaše dzelo otkazatsja. :)
Publicēts: 15.02.09 23:35
 citēt
Beedarts:
Linkman:Labi Beedarts - Tu brauc manā vietā. Es palikšu pieskatīt dansigas dzīvokli. ;)

Paldies, man laikam jau pārgāja apetīte...

Man arī ... ;)
Publicēts: 15.02.09 23:57
 citēt
negatIvs:
Maris:negatīvs raustās, ka abskurbusī dansiga tādā festiņā sāks klārēt par savu pūru Linkmanam ar.
nu Dansiga vispār būtu jāpieskata, informācijas noplūde varētu kaitēt 5DMII projektam

Negatīvs - kāds gan Tev sakars ar dansigas pūru un kā gan Tu vari ietekmēt, ko dansiga kam stāsta? ;)
Tad vēl es gribētu pajautāt, drīkst? Kāda informācijaa noplūde un kā varētu kaitēt 5DMII projektam? ;)
Bieza migla sāk izplesties norge foruma plašumos un skaidrības kļūst arvien mazāk. ;)
Publicēts: 16.02.09 07:49
 citēt
Linkman:
negatIvs:r.
nu Dansiga vispār būtu jāpieskata, informācijas noplūde varētu kaitēt 5DMII projektam

Negatīvs - kāds gan Tev sakars ar dansigas pūru un kā gan Tu vari ietekmēt, ko dansiga kam stāsta? ;)
Tad vēl es gribētu pajautāt, drīkst? Kāda informācijaa noplūde un kā varētu kaitēt 5DMII projektam? ;)
Bieza migla sāk izplesties norge foruma plašumos un skaidrības kļūst arvien mazāk. ;)kamēr ir kaut kāda neskaidrība, man ir cerības tikt pie 5DMII, līdz ko darbojošās personas sapratīs, kur tas suns aprakts, cerības vējā, būs jābīda cits projekts, varbūt Beedarta virzienā...................
Publicēts: 16.02.09 11:48 labots
 citēt
negatIvs:... cerības vējā, būs jābīda cits projekts, varbūt Beedarta virzienā...................

A īstenībā - kāpēc gan nē? Teiksim Keukenhofas puķīšu knipsēšana! Teiksim - Maija pirmajā nedēļā. Šitam puķu un 100+ skulptūru dārzam šogad 60gadu jubileja. Teiksim - grupa izbrauc 29.aprīli. 30.aprīlī tā riktīgi nosvinās Karalienes dienu. 1.maijā smuki attiet no pārizdzetā alus daudzuma un tad jau 2.-5.maijam pa puķu dārzu. Vēl i Kinderdijk ar 19gab. 200 gadi+ vecām dzirnām var paķert klāt....
[url=http://smiles.33b.ru/smile.103800.html]
/BeeD@rts iet padomāt par šo tēmu.../
Publicēts: 16.02.09 11:50
 citēt
negatIvs:... kamēr ir kaut kāda neskaidrība, man ir cerības tikt pie 5DMII, līdz ko darbojošās personas sapratīs, kur tas suns aprakts, cerības vējā, būs jābīda cits projekts, varbūt Beedarta virzienā ...

Cerams, ka darbojošās personas šo nelasīs. Un ja lasīs, tad tomēr nesapratīs. Beedarts pats taisījas, ja labi pastrādās vasarā, tikt pie 5DMII. Redz tas suns ir aprakts tajā apstāklī (un cerams visiem zināms un saprotams), ka ne jau kamera taisa bildes, bet gan tas, kurš to pogu spiež un pēc tam apstrādā oriģinālus. ;)
Publicēts: 16.02.09 12:19
 citēt
Linkman: ... Cerams, ka darbojošās personas šo nelasīs. Un ja lasīs, tad tomēr nesapratīs. Beedarts pats taisījas, ja labi pastrādās vasarā, tikt pie 5DMII. Redz tas suns ir aprakts tajā apstāklī (un cerams visiem zināms un saprotams), ka ne jau kamera taisa bildes, bet gan tas, kurš to pogu spiež un pēc tam apstrādā oriģinālus. ;)

Ja esmu pieskatīta pie darbojošās personas, tad, diemžēl Linkman, lasu gan un... vai kāds brīnums - saprotu gan! Kas gan to no personas, kura neko nejēdz no fotomākslas 'būtu to gaidījis?..
Katram ir savi personiskie iemesli kameras pirkšanai. 'Varbūt vēlos būt krutais zaķis ar vēl krutāku stobru i sūds par to kurš to pogu spiež. Galvenais lai pašam patīk, vai ne? ;)

Un, ja runājam nopietni, tad mani vienmēr ir izbrīnījis fakts, ka visas kompānijas nu tik taisa krutas ziljons megapikseļu pilna rāmja kameras ar gaišiem jo gaišiem un the best optikas stikliem un.... beigu beigās no tā visa vien sūds uz koka sanāk, jo oriģināli vēl IR jāapstrādā!!! Lai dzīvo Adobe!

Stāsta morāle? Neuztraucieties par pogu spiešanu - būsi CS ass - izcila fotogrāfa vārds garantēts! :face-grin:
Publicēts: 16.02.09 13:08
 citēt
Beedarts: ...Un, ja runājam nopietni, tad mani vienmēr ir izbrīnījis fakts, ka visas kompānijas nu tik taisa krutas ziljons megapikseļu pilna rāmja kameras ar gaišiem jo gaišiem un the best optikas stikliem un.... beigu beigās no tā visa vien sūds uz koka sanāk ...

- es gan nezinu, kuras ir darbojošās personas, bet vislabāk to zin negatīvs, jo viņš visupirms pieminēja 5DKMII projektu, kuru bīda. ;)
- kura gan ir tā kompānija, kurai ir kruta kamera un optika, bet sūds vien sanāk? Labprāt vēlētos uzzināt kaut ko vairāk par šo kompāniju. ;)
Publicēts: 16.02.09 13:37
 citēt
Linkman: ... Redz tas suns ir aprakts tajā apstāklī (un cerams visiem zināms un saprotams), ka ne jau kamera taisa bildes, bet gan tas, kurš to pogu spiež un pēc tam apstrādā oriģinālus. ;)

Linkman: ... kura gan ir tā kompānija, kurai ir kruta kamera un optika, bet sūds vien sanāk? Labprāt vēlētos uzzināt kaut ko vairāk par šo kompāniju. ;)

Un tagad saliec šos savus divus tekstus kopā!... Vispirms tu saki, ka kamerā nav tā sāls, bet gan bilžu apstrādē (pogas spiešanu tagad neaiztiksim!)
Bet ar otru tekstu tu aizstāvi kameru un optiku...

Ja Tu nelasītu caur rindām, tad saprastu, ka centos ironiski apgāzt tavu viedokli par to, ka kamerai tavās acīs nav nozīmes - jo redz svarīga ir persona kura pēcapstrādā bildes!
Mans viedoklis ir tas, ka ja tev ir laba kamera ar labiem stikliem, tad ir jāmāk nofočēt tā, lai nekāda pēcapstrāde pēc tam vairs nav jāveic, jo tas ir smieklīgi, ka fotošopa meistarība mūsdienās nosaka fotogrāfa "kvalitāti"

Labi, neauglīga diskusija. Kā redzu, tevi kā kaķi vajag glaudīt tikai pa spalvai. Murrr, Murrrr
Bet... piedod, esmu suņa gadā dzimusi! :face-grin:
Publicēts: 16.02.09 13:51
 citēt
čakarē kopā tik līksmu topiku :face-sad:

Beedarts - grupa izbrauc 29. aprīlī..... nu kursh iet pukītēs ar grupu... psc
Publicēts: 16.02.09 13:59
 citēt
jāiesmej....tajā parkā uz tak katru puķīti pa grupai tajā laikā:p;)))))))
Publicēts: 16.02.09 14:20
 citēt
citas grupas ...phe ... nu i kompleksi :face-grin:
Publicēts: 16.02.09 16:33
 citēt
labā kompānijā var arī puķītēs pavāļāties, pēc tam sveču gaismā vannā ieslīdēt, kopā ar kādu X puķīšu fotosesijas dalībnieku[...ci ] dubļus noskalot, tjipa dubļu vannā................. 5dMII manos tekstos attiecās tikai uz manu privāto projektu - < Kā na haļavu tikt pie 5DMII >, lai var mākslu kultivēt. par GALVENO projektu neesmu aizmirsis ne sekundi, vienīgi paraleli darbojoties vairākos virzienos, skatītājam no malas, kurš nerubī lietas apstākļos, var likties, ka kaut kas nav kārtībā.
attiecībā uz projektu, galīgi nav informācijas par Dansigas gaitām - kursi, pirtis, plenēri, kad, kur cikos.....................
Publicēts: 16.02.09 16:45
 citēt
Maris:čakarē kopā tik līksmu topiku :face-sad:
Beedarts - grupa izbrauc 29. aprīlī..... nu kursh iet pukītēs ar grupu... psc

Maris un kurš iet kailu BeeD@rtu grupā fočēt? psc... :face-devil-grin:

negatIvs:
Lins garantētas.

Maris - kā Tu zini, kādas ir Beedartes proporcijas? Varbūt, ka tur tieši vajag ar plato galu pieiet, lai proporcijas saliekās pareizos izmēros? ;) Klau - pēc Tavām domām šodienas kaķis manā galerijā ar kādu objektīvu kadrēts? ;)
Norge plenēra laikā tapušās bildes varētu būt interesantas. ainavu uzņemšana atvieglinās, nav jāmeklē akcenti, celma, vai akmens vietā labajā apakšējajā stūrī kails Beedarts pietupsies
Publicēts: 16.02.09 18:06
 citēt
nee nee grupveida pliknju bildesanu, vai proporciju testu man nesien klaat - es tacu esu no dzivokla pieskatiitaaju projekta
Publicēts: 16.02.09 19:13
 citēt
Maris:nee nee grupveida pliknju bildesanu, vai proporciju testu man nesien klaat - es tacu esu no dzivokla pieskatiitaaju projekta
vai plikņu bildētājs vai pieskatīšanas biznesa sfēru pārstāvoš, proporciju sakarībām jābūt galvā
Publicēts: 16.02.09 19:26
 citēt
Beedarts - tiešām neauglīga diskusija. Tu taču vari taisīt savas bildes ar jebkuru kameru, vari tās apstrādāt vai nē, man tas ir pilnīgi vienalga, kā Tu to dari. ;) Attiecībā par norge plenēru varu teikt tā - lieliski, ka šeit forumā un arī pie bildēm izsakām savu viedokļus un no tā ir viennozīmīgi ir skaidrs, ka vienā auto mēs nevaram kopā braukt. ;) Kādas autogrupas veidojas un kad tās brauc - ir pilnīgi un vienīgi atkarīgas no šo grupu cilvēkiem. Ja dansiga, asteszvaigzne un Vavers grib braukt ar Tevi, Beedarts - lūdzu, man nekas nav pretī. ;)
Es katrā ziņā vēlētos braukt ar cilvēkiem, kurus pazīstu un ar kuriem kopā lieliski jūtos. Savas kantītes mums ir pietiekoši daudz laika apslīpēt šeit forumā, vienas dienas izbraucienos vai kādos vietēja rakstura tusiņos vai plenēros. Ja kādam ir pretenzijas uz manu personību, tad sakiet to uzreiz. Nevienam no dalībniekiem nav vajadzīgas saspīlētas attiecības norge pasākumā. :)
Nu jā, Beedarts, esmu dzimis tīģera gadā un aiz ūsām raustīt nevajag. ;);D
Publicēts: 16.02.09 19:29
 citēt
Beedarts:
negatIvs:... cerības vējā, būs jābīda cits projekts, varbūt Beedarta virzienā...................

A īstenībā - kāpēc gan nē? Teiksim Keukenhofas puķīšu knipsēšana! Teiksim - Maija pirmajā nedēļā. Šitam puķu un 100+ skulptūru dārzam šogad 60gadu jubileja. Teiksim - grupa izbrauc 29.aprīli. 30.aprīlī tā riktīgi nosvinās Karalienes dienu. 1.maijā smuki attiet no pārizdzetā alus daudzuma un tad jau 2.-5.maijam pa puķu dārzu. Vēl i Kinderdijk ar 19gab. 200 gadi+ vecām dzirnām var paķert klāt ...

Beedarts - Tu taču vari taisīt jaunu topiku par pieminēto tēmu. Kāds sakars norge ar netherlands? ;)
Publicēts: 16.02.09 19:38
 citēt
[url=http://smiles.33b.ru/smile.121922.html]
Publicēts: 16.02.09 19:54
 citēt
Linkman:Kāds sakars norge ar netherlands? ;)
gan saulainā Norway, gan Nēderlande ar "N" sākas.
Publicēts: 16.02.09 20:01
 citēt
haralds:
Linkman:Kāds sakars norge ar netherlands? ;)
gan saulainā Norway, gan Nēderlande ar "N" sākas.

Tas izsaka visu. Kas vienā ir, tas otrā NAV. :)
Publicēts: 16.02.09 20:05
 citēt
nu ja. kalni un līdzenumi un tā.
Publicēts: 16.02.09 20:08
 citēt
njaaaa - lasiiju un smeeju :-)))) tikai negativs vieniigais ietur stingru kursu uz sava meerkja realizeeshanu ;-)))) Nu veela Maris taa klusinjaam ....
A ko paareejie!?!?!? ek juuussss ......
Linkman, a beedartam ir asa meeliite;-))) pie taa gan jaapierod, bet dveeselee - samaja dobraja dusha ;-)
Publicēts: 16.02.09 20:15
 citēt
Linkman - nečakarē tak pasākumu ar kkādu savu izlutinātību/lielo ego daloties pa mašīnām - ar šito gribu braukt, ar to negribu... Tak kāda šķirba ar kas sēž mašīnā blakus? Pielāgoties viens otram var viens un div... Neliek tak apmesties uz dzīvi kopā ar šiem cilvēkiem :D
Publicēts: 16.02.09 20:27
 citēt
manā fazendā arī var puķītes un sienāžus pabildēt, lai atbrauktu nav pa mašīnām jādalās, eļektrička iet regulāri, Māris tikmēr dzīvokli pieskatīs, es tikmēr kādu aplidošu. manam dārzam ar Norge visciešākais sakars - negatīva fazenda, šākās ar< n >, varbūt pa burzmu kādu dobi arī izravēs. man gan viena ravētāja bija pieteikusies, bet skatos pēc bildēm, pa kalniem dauzās, laikam tolka nebūs.....
Publicēts: 16.02.09 20:36
 citēt
Beedarts gribi uzsitisu, tiem kas Tevi no auto izmeta, zilu aci?
Publicēts: 16.02.09 20:36
 citēt
nu jaaa .... a kur ta paliek "man patiik to dariit vai nu 1tnee vai 2vatnee"?;-)))) negativs, m?;-)
Publicēts: 16.02.09 20:43
 citēt
dansiga:nu jaaa .... a kur ta paliek "man patiik to dariit vai nu 1tnee vai 2vatnee"?;-)))) negativs, m?;-)
pats nefotografēšu, bet ar kādu nosvīst divatā vienmēr var atrast izdeviību. es jau speru izmisuma pilnu soli, jo dzīvokļi netukšojās, projekts sastindzis agonijā, jāsāk darba dalīšana, viens atbrīvo dzīvokļus[izvilina iemītniekus, tjipa- puķītes fotografēt ], otrs pieskata
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19