forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18
  11. 19
  12. 20
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.09 20:44
 citēt
njaaa, negativs ...... izskataas, ka tev ir projekta vadiitaaja sertifikaats;-))))
Publicēts: 16.02.09 20:48
 citēt
negatIvs:
viens atbrīvo dzīvokļus[izvilina iemītniekus, tjipa- puķītes fotografēt , otrs pieskata

oi nē tā zema klase ..... :face-sad: ... nē vecīt vajag vnk. izdabūt dansigu no mājas un pieskatīt kā nākas - nav ko te uz kompromisiem līst
Publicēts: 16.02.09 20:54
 citēt
Maris, FUii, cik tu nezheliigs;-pppp
Publicēts: 16.02.09 21:13
 citēt
CerambyX:Linkman - nečakarē tak pasākumu ar kkādu savu izlutinātību/lielo ego daloties pa mašīnām - ar šito gribu braukt, ar to negribu... Tak kāda šķirba ar kas sēž mašīnā blakus? Pielāgoties viens otram var viens un div... Neliek tak apmesties uz dzīvi kopā ar šiem cilvēkiem :D

Cerambyx - Tu brauksi uz norge vai vienalga kur citur, dari kā Tu vēlies - brauc ar jebkuru. Es izteicu savu variantu, ka man nav nekādu iebildumu pret dansiga, asteszvaigzne, Vavers. Beedarts arī vēlas braukt. Ko darīt? Es piedāvāju - lūdzu - brauc manā vietā. Es te nekādu lielo ego no savas puses neredzu. Beedartu es nepazīstu. Kāpēc man vajadzētu braukt ar cilvēku, kuru nepazīstu reāli, bet tikai no komentāriem un vēstulēm? Dansiga pat pieminēja - Beedartam ir asa mēlīte. Kāpēc pārējiem būtu jācieš un jāstreso, ka Beedartam ir asa mēle. Ja nu mēs villojamies, tad tagad un šeit. ;)
Publicēts: 16.02.09 21:14
 citēt
Maris:Beedarts gribi uzsitisu, tiem kas Tevi no auto izmeta, zilu aci?

Maris - es tevi [url=http://smiles.33b.ru/smile.103677.html]
nu tā pa klusiņo dansigas dzivoklī, kamēr jamā pa Norgi un negatIvs pa fazendu ;)
Publicēts: 16.02.09 21:15
 citēt
Maris:negatIvs:
viens atbrīvo dzīvokļus[izvilina iemītniekus, tjipa- puķītes fotografēt , otrs pieskata

oi nē tā zema klase ..... :face-sad: ... nē vecīt vajag vnk. izdabūt dansigu no mājas un pieskatīt kā nākas - nav ko te uz kompromisiem līst
nav ne mazākās informācijas, ka viņa kaut kur tuvākajā laikā taisītos, jātaustās pa tumsu........ derētu uz vairākām dienām viņu dabūt prom.
Publicēts: 16.02.09 21:16
 citēt

Kurš tad izmeta? Un kur ir tas auto, no kura izmeta? Es arī gribu redzēt to nelieti, kurš izmeta. Ja es satikšu, arī zilu aci uzdauzīšu. ;)
Publicēts: 16.02.09 21:17
 citēt
Beedarts:

Maris - es tevi [url=http://smiles.33b.ru/smile.103677.html]
nu tā pa klusiņo dansigas dzivoklī, kamēr jamā pa Norgi un negatIvs pa fazendu ;)
poza laba...........vilinoši...Norge sex
Publicēts: 16.02.09 21:19
 citēt
negativs, shodien tev bija laiks veelas 12 st ..... no 7 liidz 19 ..... es biju Liepaajaa;-p;-))))

Linkmans, tu ar posies uz kaushanos!?!?!?;-)
Publicēts: 16.02.09 21:28
 citēt
[url=http://smiles.33b.ru/smile.103677.html]

ok
Publicēts: 16.02.09 21:43
 citēt
Linkman: ... Beedartu es nepazīstu. Kāpēc man vajadzētu braukt ar cilvēku, kuru nepazīstu reāli, bet tikai no komentāriem un vēstulēm? Dansiga pat pieminēja - Beedartam ir asa mēlīte. Kāpēc pārējiem būtu jācieš un jāstreso, ka Beedartam ir asa mēle. Ja nu mēs villojamies, tad tagad un šeit. ;)

Vot tagad es sākšu skaļi kliegt un rupji lamāties! Linkman, tu esi otrais cilvēks šai saitā, kurš mani reāli ir saniknojis un izvedis no pacietības. Un to izdarīt ir GRŪTI, jo reāli virtuālās vides uzbraucienus neņemu galvā, bet šī nu diemžēl NAV tā reize!
Linkman - es tevi vienmēr esmu CIENĪJUSI un RESPEKTĒJUSI kā fotogrāfu ar lielo F burtu! Un.... es tevi arī ... NEPAZĪSTU!!!

Varbūt izstāstīsi arī pārējiem, kādēļ tev pēkšņi tāds virtuālais naids pret mani?...
Tikai tādēļ, ka neieklikšķināju "Patīk" pie tavas fotogrāfijas, tikai tādēļ, ka atļāvos izteikt savu tīri subjektīvo viedokli un redzējumu! Mēs visi neesam vienādi savā skatījumā un ja mēs būtu, tad pasaule vienkārši izbeigtos!..
Jā, neesmu foto kritiķe vai krutā "ne jau kamera taisa bildes, bet gan tas, kurš to pogu spiež un pēc tam apstrādā oriģinālus.." (tavs citāts!), bet es nekautrējos zem virtuālo "draugu", paziņu un nedraugu bildēm izteikt SAVU redzējumu uz lietām!.. Un tas ar kuru kāju biju izkāpusi no gultas, nemaina lietas būtību, jo savu viedokli reti mainu. Bet tu apvainojies! Apvainojies uz cita "kolēģa" (šeit, fotoblog, mēs visi esam vienā maisā bāžami) kritiku par tavu foto!
Ja es tagad uzmestu lūpu par katra pro un diletanta piezīmēm par manā bildēm, tad manis jau sen vairs šeit nebūtu. Atšķirībā no tevis, ES ieklausos un paanalizēju kritiku zem savām bildēm. bet laikam ne jau katram tas ir dots.

Jā, tu mani nepazīsti, bet es nedomāju, ka pēc visas mūsu līdzšinējās virtuālās konversācijas esmu tik nu ļoti noliedzama un zemē metama, cik tagad nievājoši tu par mani izsakies!

PALDIES!

Viss, esmu OFF topik no šīs foruma tēmas.
Publicēts: 16.02.09 21:44
 citēt
dansiga:negativs, shodien tev bija laiks veelas 12 st ..... no 7 liidz 19 ..... es biju Liepaajaa;-p;-))))

Linkmans, tu ar posies uz kaushanos!?!?!?;-)
nākošreiz, vismaz tā caur puķēm, dod mājienu
Publicēts: 16.02.09 21:48
 citēt
ui ui ui , kaa beedarts sadusmojaas;-((( ....... beedarts, nevajaga taa dariit - labaak ieraujam pa shotinjam ;-))))

negativs, haaaa .... HAAAA - tas nu tev pasham jaaizkozh ;-))))
Publicēts: 16.02.09 21:55
 citēt
dansiga:ui ui ui , kaa beedarts sadusmojaas;-((( ....... beedarts, nevajaga taa dariit - labaak ieraujam pa shotinjam ;-))))

negativs, haaaa .... HAAAA - tas nu tev pasham jaaizkozh ;-))))
kaut ko jau atkodīšu arī. tomēr tie fotoplenēri vienatnē ir vislabākie, tas jau pasen atkosts...........................................................
Publicēts: 16.02.09 22:02
 citēt
neee - divatnee labaak ... vienatnee .. taa ir vaariishanaas savaa sulaa!
Publicēts: 16.02.09 22:08
 citēt
nu vot Linkman paskat kādā šaizē iekriti :face-grin: pirmkārt esi TIKAI otrais kas Beedartu izbesījis šinī lapā un vēl dabūsi mukt no pasūtītās zilās acs :face-grin:

pa manam tas fingalis strunts pret to, ka esi beedartam otrais besītājs

man nepatīk būt otrajam :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.02.09 22:12
 citēt
dansiga:neee - divatnee labaak ... vienatnee .. taa ir vaariishanaas savaa sulaa!
nedomāju vis, divatā, vai bariņā var vienu reizi gadā, lai vēlreiz nostiprinātu pārliecību, ka bildēt jāiet vienatnē. kāda sula, ja dien dienā ložņā pa tīmekli, reizēm ieskaties kādā grāmatā, virtuāli ar kādu sazinies, viss mierīgi, patusēt, nav obligāti aparāts jāņem līdz
Publicēts: 16.02.09 22:17
 citēt
es gan neesmu taada vienpatne ... man tomeer patiik, ja izdodas, arii pleneerot un viskautko citu dariit divataa ..... ir atskaites punkts, otra viedoklis, emocijas uttt ...... ir ar ko salidizinaat ..... es tik parliecinaata par sevi neesmu, ka tikai man ir taisniiba;-)
Publicēts: 16.02.09 22:39
 citēt
Maris:nu vot Linkman paskat kādā šaizē iekriti :face-grin:
pirmkārt esi TIKAI otrais kas Beedartu izbesījis šinī lapā un vēl dabūsi mukt no pasūtītās zilās acs :face-grin:
pa manam tas fingalis strunts pret to, ka esi beedartam otrais besītājs
man nepatīk būt otrajam :face-grin::face-grin::face-grin:

Ja mēs norge sāktu villoties (Beedarts un es), tad gan mēs būtu šaizē. A kas tagad - tagad tikai ziedlapiņas. ;)
Sen nav dabūta zila acs. Kādreiz jaunībā būts boksa un karatē treniņos. Labs iegansts uzturēt sevī labā fiziskā kondīcijā. :)
Otrais? Tas nekas. Vismaz esam uzzinājuši, ka bez manis ir vēl pirmais. ;)
Publicēts: 16.02.09 23:02
 citēt
Beedarts:
1. es nekliegšu un nelamāšos, visu var izrunāt mierīgi (ja grib). ;)
2. paldies par cieņu un respektu; :)
3. man vispār nav nekāda naida pret Tevi un dusmoties par Tavu patīk vai nepatīk man vispār nenāk ne prātā. ;)
4. jebkurš var izteikt savu subjektīvo viedokli par jebkuru bildi, bet tad par bildi un nevis:
"BeeD@rts piekasīgs, jo ar kreiso kāju no gultas izkāpis - lasi => nav gulējis jau kā nedēļu kārtīgi/ :(( " (citāts).
Bildei ar to vispār nav nekāda sakara. Varbūt man vajadzēja ielikt bildi tad, kad izkāpsi ar labo kāju un būsi izgulējusies? ;)
5. Man nav par ko apvainoties. Ja mēs runājām par bildi, tad runājām par to: Šeit seko citāts no mana komentāra pie bildes:
- - -
Varbūt beidzot parunāsim par bildi? Beedarts - Tu pieminēji: debesis, mākoņi, jūra, zeme. Nu labi. Es vēl turpinātu:
1. ir vēl ļoti zema saules gaisma, kas izceļ sniega un ledus faktūru,
2. ir tuvais pārspīlētais platleņķa plāns, ir līnijas no stūriem, kas skatienu velk uz tālo plānu,
3. ir siltā un aukstā kontrasts gan zemes sniegotajā daļā, gan arī debesu daļā,
4. ir ļoti viegli plīstošo viļņu akcenti tumšajā jūrā, tādi paši viegli akcenti ir debesu daļā pie mākoņu malām,
5. ir tikai ziemai raksturīga krasta ainava ar sasalušo sniegu/ledu, ar vižņiem, ar atklāto un neaizsalušo jūru. Laukā valda aukstums, stindzinošs vējš, nav neviena. Tas būtu tas, ko skatītājs varbūt ieraudzītu un sajustu. ;)
Bet tas, kas šeit ir bildē, tas Tev vēl ir par maz. Un tagad mēģini izklāstīt, kas Tev pietrūkst. Ko Tu darītu un kā kadrētu, lai Tev pašai patiktu vēl vairāk? ;)
- - -
Un kur tad ir atbilde? :face-wink:
6. es par Tevi esmu nievājoši izteicies? Mhmm - a kur un kad tas ir bijis? Lūdzu citātu. ;)
7. žēl, ka esi offtopik, mani kārtējie jautājumi paliek bez atbildēm ... :face-crying:
Publicēts: 16.02.09 23:19
 citēt
negatIvs: ... tomēr tie fotoplenēri vienatnē ir vislabākie, tas jau pasen atkosts ...

Kamēr Latvijā un tuvumā - ok, bet norge vienatnē grūti pavilkt. Bet viss ir iespējams, arī neiespējamais. Ja ir četri, tad kāds vienmēr būs piektais. Tāda ir dzīve, lai cik tas skarbi arī nebūtu. ;)
Publicēts: 17.02.09 08:45
 citēt
cik cilvēku, tik viedokļu, tas tā vispārējos vilcienos rēķinot. varētu aizbraukt uz Norvēģiju - tur dzīvo un strādā bijušais kolēģis[stikla plasta laivas], varbūt uz Anglijas vidieni - tur dzīvo un strādā dēls. iepriekš plānot +/-, galvenais tomēr ir paša pamatdarbs, kurš ir neprognozējams[atvaļ.]. braukšu, ja braukšu uz sitiena, viens, gids, kāds no manis pieminētajiem, turpat transports, turpat dzīvošana.tāds variants liekās diezgan pieņemams pat man - plenērskeptiķim...................
Publicēts: 17.02.09 13:30
 citēt
negatIvs: ... braukšu, ja braukšu uz sitiena, viens, gids, kāds no manis pieminētajiem, turpat transports, turpat dzīvošana. tāds variants liekās diezgan pieņemams pat man - plenērskeptiķim ...

He he - plenārskeptiķis. Mani laikam arī sākt vilkt uz plenārskeptiķiem. Žēl, ka nepazīstu nevienu tik labi, lai justos drošs un pieteiktos un kristu kā sniegs kādam uz galvas. ;)
Publicēts: 17.02.09 14:09
 citēt
Linkman:
negatIvs: ... braukšu, ja braukšu uz sitiena, viens, gids, kāds no manis pieminētajiem, turpat transports, turpat dzīvošana. tāds variants liekās diezgan pieņemams pat man - plenērskeptiķim ...

He he - plenārskeptiķis. Mani laikam arī sākt vilkt uz plenārskeptiķiem. Žēl, ka nepazīstu nevienu tik labi, lai justos drošs un pieteiktos un kristu kā sniegs kādam uz galvas. ;)
manā gadījumā ir uzaicinājumi. uz Norvēģiju pirms trīs gadiem bija piedāvājums strādāt, bet ne tik labs, lai kaut ko savā dzīvē mainītu. aizbrauca kolēģis, angļ. val zin, jaunāks.sakarus uzturam. uz galvas nevienam nekritīšu, vienīgi te varbūt kādam[...ai]..........
Publicēts: 17.02.09 16:52
 citēt
Linkman - tas mans komentārs vairāk jau bij par to, ka tādiem sīkumiem, kā par to kas brauc kurā mašīnā šajā plānošanas stadijā nebūtu jāpievērš uzmanība... Aizbrauks un galā sadalīsies tak + katru dienu tak var pamainīt kompānijas.

Galu galā - cik es te lasu, sanāk, ka Tu esi tas galvenais plānotājs un idejas autos, bet beigās organizē tik to mašīnu, kurā pats brauc - a pārējie lai dara kā grib - brauc uz Norgi vai nebrauc, brauc kopā ar jums vai nebrauc - lai paši domā...
Vispirms noskaidro kas ir tie braucēji un tad risina problēmas - ja ir sarunāts ka ir 4 braucēji, bet parādās 5 tad tak var īrēt busiņu nevis vieglo mašīnu...

Un ja šāda publiska aicinājuma laikā piesakās "nevēlami" kadri tad nevajag tādus paziņojumus veikt - piedāvā tik tiem cilvēkiem ar kuriem patiešām GRIBI braukt un miers ;) Iedomājies, ja es pieteiktos braukt? Un vēl vienā mašīnā ar Tevi? Gals klāt tak :D

Bet nu lab - tas tā, jo kā sapratu tad laikam jums tur brauciens nesanāks, tā kā šis mans komentārs vairāk rosinot uz diskusiju vispār par šādu un tamlīdzīgu ārzemju foto-plenēru organaizingu...
bet nu žēl... nebūs Norges smuk-bildīšu.. :(
Publicēts: 17.02.09 17:06
 citēt
BUUS bildes!!!!!!
Publicēts: 17.02.09 20:05
 citēt
Mūžu dzīvo, mūžu mācies. Tā arī izskatās, ka brauciens nesanāks. Jo neviens jau nav teicis, ka vēlētos braukt ar mani vienā mašīnā. No tā es secinu, ka varu braukt viens pats. ;)
Iepriekš tam nepievērsu tādu uzmanību, bet to, ko šodien negatīvs uzrakstīja - "tomēr tie fotoplenēri vienatnē ir vislabākie, tas jau pasen atkosts" - savukārt izraisīja pārdomas. Bet kāpēc tā? Tad es šodien sāku lēnām tīt filmu atpakaļ un domāt par tām bildēm (arī dažas ir blogā), kādos apstākļos es tās esmu uzņēmis - vai biju viens pats vai ar kādu kopā. Atbilde ir tāda, ka labākās bildes man ir sanākušas tad, kad esmu viens pats, brīvi un radoši noskaņots, nepiesaistīts ne pie kādiem laikiem un maršrutiem. Vai arī ar kādu kopā, kas viss notiek pozitīvā gaisotnē. Un tikko parādās saskaņošanās un ja tajās vēl jo vairāk ir negācijas un kaut kādas antipātijas, tā radošajam (pēc Suzenas Sontāgas - varētu teikt - fotoredzei) aiziet priekšā vāciņš. No tā es šodien izsecināju, ka man nav vajadzīgs par katru cenu nokļūt norge. Ja es tā paskatos uz tiem dalībniekiem, kurus pieminēju - dansiga, asteszvaigzne, Vavers, u.c. un lielākajai daļai ir pieredze gan ar lidošanu, gan auto īri, gan braukšanu un maršrutiem, pārnakšņošanu, ēšanu, utt. utml. tad es sev uzdodu jautājumu - a kāda velna pēc es tad esmu vajadzīgs? Jo izskatās, ka laikam es esmu vienīgais, kam šāds psiholoģisks klimats kļuvis svarīgs. Ja citiem tas nav svarīgi, tad jebkurš var veidot tādas grupas, kā pašiem tīk, un braukt, kad un kur tīk. ;)
Laikam vecums, ka esmu kļuvis tik izvēlīgs. Bet labāk to visu noskaidrot tagad nekā atgriezties no norges un tikai tad to saprast. Katrā ziņā paldies, negatīvs, par pieminēto pieredzi. Žēl vienīgi, ka nav zināma tā cita pieredze, kāpēc tāda atziņa veidojusies par tādu vienpatīgo plenēru. :)
Ja skatās uz šo foruma tēmu pozitīvi, tad ir izveidojies cits plenērs netherlands virzienā. Ja nebūtu šīs diskusijas šeit, tad beedarts tik operatīvi nemaz nebūtu izveidojis jaunu plenēru. Nenotiek šis plenērs, toties ir cita alternatīva. ;)
Tāpēc nobeigumā jāsaka dzejnieka vārdiem:
Es zinu, visi mani nievā,
Es zinu, visi mani nīst.
Lai mani nīst, lai mani nievā
Vienalga man, vienalga man! ;)
Nu tad priekā, lai veicas visiem, kas vēlas braukt uz norge vai vienalga uz kādām citām tuvām vai tālām zemēm.
Lai jums vienalga, ar ko jūs braucat kopā, galvenais, lai jums lielisks noskaņojums un sanāk labas bildes. :)
Publicēts: 17.02.09 20:10 labots
 citēt
Nu bet :) vai tad tā kāda 'jauna Amerika', ka plenērs pamatā ir tusiņš, laba kompānija + foto.
Bet ja galvenais mērķis ir TIKAI foto, tad pilnīgi un noteikti jābrauc vienam :)
Gan jau, ka neviens nepavainosies, ka nekas nesaorganizējās - var tak to novelt uz krīzi un tā :D
Kas zin - varbūt viss būtu savādāk, ja tagad (piemēram, kā Beedarta Golaņģijas variants) parādītos šāds topiks nevis gadu pirms izbraukšanas datuma ;)
Publicēts: 17.02.09 20:31
 citēt
par iemesliem saviem secinājumiem neminēšu, pārāk gari sanāks, bet viens ir skaidrs, dzīties tādu gabalu un naudu izmest var tikai gadījumā, ja brauc fotografēt, tusēt un ar stobriem pamērīties var tepat Lv, plenēri vienā laidā, tikai to bilžu nav un tās, kuras parādās un gūst kādu ievērību, vairumā gadījumu balstās uz tusona dalībnieku līdzjūtību. plenēru apmeklētība zināmā mērā balstās uz dažu dalībnieku tieksmi pazīmēties, daži piedalās cerībā, ka pa burzmu no autoritātēm kāds fotogrāfa veiksmes grauds[na haļavu] acī iekritīs, citi vienkārši patusēt[iemesls no mājām izrauties], jo paši sev brīvo laiku nemāk organizēt...................
Publicēts: 17.02.09 20:58
 citēt
esmu ar novirzēm un nekautrējos.
Publicēts: 17.02.09 21:18
 citēt
Nu zheel, ka Tu Linkman taaa ..... ieseesties mashiina un aizbraukt vienatnee pafotografeeet es varu tepat Latvijaa , bet arii sheit man tomeer labaak patiik vismaz divataa. Es tomeer gribu uz Norveegjiju - tad domaashu sama soboi - ko un kaa ... :-(
Publicēts: 17.02.09 22:46
 citēt
Kas par sniegiem šonedēļ snieg pat Bergenā kur parasti nav sniega šodien bij jāliek ķēdes un kas par dabas skatiem,žēl kad neredzat:))))))))
Publicēts: 17.02.09 22:47
 citēt
Confina!!!!!!!! tu esi brrrriesmulisss!!!!!
Publicēts: 17.02.09 22:51
 citēt
dansiga:Confina!!!!!!!! tu esi brrrriesmulisss!!!!!
jāsāk domāt par pārcelšanos uz Norvēģiju, savādāk miera nebūs
Publicēts: 17.02.09 22:53
 citēt
nee neeee - es pagaidaam dziivoshu Lv ;-)
Publicēts: 17.02.09 22:55
 citēt
Paldies par komplimentu,varbūt izdosies kāda bilde drīzumā ko ielikt ,ļai kārdinātu:))))))))))))):face-grin:
Publicēts: 17.02.09 22:59
 citēt
wot spiitiigi ies garaam un neskatiisies, lai lielaa siekala nav jaslauka;-p;-)
Publicēts: 17.02.09 23:39
 citēt
Linkman, tak nepadodies :)
Ir taads senlatviešu teiciens: "baro ciemiņu kā gribi, tas tik un..". Oi, ne tas.
Pareizais ir: "kur plāns, tur plīst" :)

Ir jāieplāno laiks un pirmā naktsmītne. Pārējo apstākļi paši noliks plauktiem. Un, ja kaut kas nesanāk kā vajag, Norvēģija nav Aļaska, var aizbraukt vēlreiz :D

P.S. Man ir aizdomas, ka šis topiks līdz septembrim nenogrims, bet, ja nu tomēr nogrimst, augustā kāds to reanimēs :)
Publicēts: 17.02.09 23:54
 citēt
Bzh - paldies par uzmundrinājumu. :) Par to, ka es braukšu, par to nav divu domu. Maršrutu es turpinu plānot no Oslo Bergenas virzienā. Bet kad tas būs un ar ko kopā - tas viss ir miglā tīts. ;)
Publicēts: 05.03.09 12:51
 citēt
Ar dazhiem sauliites uzplaiksniijumiem :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15