Hei, kolēģi, izskatās, ka jums tā bēdīgi gājis ar plānošanu
Man gan šķiet , ka labākie pasākumi ir tie spontānie
Es arī esmu bijis Norvēģijā. Vai gribat zināt, kā?
Pirms gadiem 5 bija 2 nedēļu kursi Rīgā, starptautiski. Pēdējā dienā trim no kursu dalībniekiem nebija īsti ko darīt, tad nu es piedāvājos šos pavizināt. Parādīju Siguldu, Bīriņu pili, Saulkrastus, Carnikavu, jūriņu - nu tā. Divi bija no Krievijas, viens (indietis) no Norvēģijas.
Pēc diviem gadiem satiekamies ar indieti citos kursos, Gēteborgā. Piektdienas rītā šis man saka - laižam šovakar pie manis, uz Oslo? Kāpēc ne, laižam ar. Tā nu mēs ar viņa mašīnu devāmies uz Oslo, kur pavadījām burvīgu nedēļas nogali. Bildes neparādīšu, līdzi bija tikai videokamera, bet redzēju ļoti daudz, jo tiku ar mašīnu izvadāts un izstaidzināts pa galvenajām ievērības cienīgām Oslo un apkātnes vietām. Kopš tā laika sapņoju aizbraukt uz Norvēģiju vēlreiz, bet ne uz Oslo (tur vēlāk biju vēl2 reizes), bet ko citu zpskatīt, fjordus utml, paši zināt.
Secinājums - dari citiem labu, tas vienmēr atmaksājas Un bieži vien labais notiek spontāni
vairumā gadījumu, it īpaši, labu ideju ziņā, vēl šur tur, viss notiek spontāni, uz sitiena. gadu uz priekšu nevar neko paredzēt, ne laika apstākļus, ne veselības stāvokli, ne garīgo, ne tjipa iedvesmu. pirms gada, manā firmā saplānoja 2009.g. aprīlī sākt celt ciematu pie Rīgas, tagad jebkurš no jums var iedomāties kā mēs to ciematu "ceļam"...................................................................
Linkman!?!?!!? kas tie par jaunumiem!?!?!? .. es laikam bremze ..... liidz maniem dizljaakajiem aadas slanjiem kriiez veel nav nonaakusi ;-((((( ..... vot zilonissssssss
Varbūt, varbūt .. Viss miglā tīts, Nav skaidru domu, viss saraustīts, Es nezinu, vai vakars labāks nekā rīts, Vai slidens asfalts vai varbūt notīrīts ...
Droperidol:man gan spīd komandējums uz Norge, gribējās jau vasarā un uz fjordiem, bet sanāks ziemā un uz Oslo, kur jau dažas reizes esmu bijis
Gandrīz vai jāizsaka līdzjūtība. Daudzām skaistākajām vietām ziemā tikai ar helikopteri tiek klāt, bet Oslo ceļojuma beigās pēc Norvēģijas dabas unikālā skaistuma man likās salīdzinoši neinteresanta.
Tu man te batonus nespraud ... Ja kas sakāms, tad runā tieši un lietišķi, nevis romantiku te dzenā ... Tu gribi ar mani parunāties šajā vai kādā citā tēmā? ... Nav problēmu - es varu arī pie spama ar Tevi paspamot ... Tātad - ko Tu gribi zināt vai par ko parunāt?...
runā, kur gribi un par ko gribi. kaut arī visur liec smaidiņus, ar humoru Tev ir kā ir, to jau esi dažās tēmās parādījis. iespaids, ka Tev ir tendence uz organizatoriskas ievirzes darbībām, bet dažu rakstura iezīmju dēļ, ne vienmēr viss noiet gludi
negatīvs - vecīti, Tu mani neesi dzīvajā redzējis, rezultātā neko īpašu nevari spriest par manu humora izjūtu ...... Kāds Tev iespaids radies no šeit vai citur rakstītā attiecībā uz manu humoru - mani tas īpaši nesatrauc - vari domāt kā gribi. Droši vien labāk ir, ja domā, ka man nav pietiekoši humora izjūtas, tad vismaz kāds respekts Tev rodas, jo varu tāpat vien ar vai bez humora Tevi pasūtīt vienu cehu tālāk ... Tev kā organizētājam arī vajadzētu būt skaidram, ka nekad vai reti kad būs tā, ka viss ies gludi. Un vēl - pilnīgi neapgūtas ieceres organizēšanas laikā parādās informācija, kas sākumā nebija zināma un nebija prognozējama, kā rezultātā ir jāpieņem lēmumi par ieceres turpināšanu vai pārtraukšanu. Tā kā tie, kuri neaizbrauca, var organizēties paši - Norvēģija nekur nav palikusi ... Paldies par atklātību - es jau domāju, ka mīkstais vecis esi - nevarēsi neko konkrēti un tieši pateikt, bet izrādās, ka Tev redz manas rakstura iezīmes ir uzrunājušas ...... Bet tas nav nekas jauns - mana rakstura dēļ mani daudzi atceras ...... Vēl ir kādi jautājumi vai atziņas? ...
par šo to var spriest, neredzot dzīvajā, ne pirmo gadu te apgrozāmies. pieminēju to, kas redzams, bez īpašas piepūles. runa nav tikai par šo topiku. padziļinātu analīzi netaisos veikt, ne arī ko papildināt, ar pieņēmumiem nemētājas
negatīvs: - protams, var spriest bez īpašas piepūles, sevišķa analīze nav vajadzīga, jo kāpēc gan ... - es esmu tāds, kāds es esmu - un man nevienam nav jāizdabā un jāizliekas par nez kādu tur džeņtlbeņķi ...... - un vispār tas ir brīnums, ka Tu vēl raksti un atbildi. Un iemesls tam ir kāds? Nu tik nestāsti, ka norge, humors un raksturs tam galvenais ... Bet kas? ...
Tu man te batonus nespraud ... Ja kas sakāms, tad runā tieši un lietišķi, nevis romantiku te dzenā ... Tu gribi ar mani parunāties šajā vai kādā citā tēmā? ... Nav problēmu - es varu arī pie spama ar Tevi paspamot ... Tātad - ko Tu gribi zināt vai par ko parunāt?...
pēc šitā bija jāatbild. tur nav ko brīnīties. ja esmu online, uzrakstīšu, neziņā nepaliksi
Negatīvs - izvairies no atbildes, ja? Labi, mēģinam vēlreiz - kāpēc Tu čato ar mani? Man nav nekādu pretenziju, lai notiek, bet nesaprotu Tavus motīvus? Vari izskaidrot? ...