forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 20
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.10.08 13:23
 citēt
nuuu der ari plkst 13.
Pecpusdiena no kadiem 14:)
Publicēts: 23.10.08 14:26
 citēt
ļoti labi, arī balsoju par 14:00 :))
Publicēts: 23.10.08 14:38
 citēt
Mani laikam jāsvītro no saraksta, tieši tas ir mans "ražas" laiks,izdomājos visādi, nu nevaru nekādi tai laikā....:face-sad:
Publicēts: 23.10.08 19:40
 citēt
Ok - ap 14 visi sāk pulcēties pie manis. :) Labradors - ja ražas laiks, tad ražas laiks. Bet kādreiz uz norge vajag aizbraukt. Tad kāds ir tas laiks, kad Tu vari braukt? Tas tomēr ir forši - braukt kopā ar fotopavilktajiem. :face-smile:
Publicēts: 23.10.08 19:47
 citēt
Ok, varu tikt arī uz 14. Adresīti laikam uz pastiņu!!:)
Publicēts: 23.10.08 19:49
 citēt
nu ja,drosi vien- parejas detalas e-pasta
Publicēts: 23.10.08 19:51
 citēt
Linkman:Ok - ap 14 visi sāk pulcēties pie manis. :) Labradors - ja ražas laiks, tad ražas laiks. Bet kādreiz uz norge vajag aizbraukt. Tad kāds ir tas laiks, kad Tu vari braukt? Tas tomēr ir forši - braukt kopā ar fotopavilktajiem. :face-smile:

Varu pēc Jaunā gada un pēc Jāņiem droši + vēl atkarīgs no tā kad tieku atvaļinājumā.....:face-wink:
Publicēts: 23.10.08 20:38 labots
 citēt
Jā, adresīti pm aizsūtīšu. Orientieris Purvciems. :) Pie reizes, protams, varam ne tikai viens otru apskatīt, bet arī uzdod neskaidros jautājumus par braucienu un kopīgi tos pārrunāt. :)
Publicēts: 24.10.08 17:23
 citēt
Nu ko lai ,saka man 8.nov, jādodas atpakaļ uz norgi ar kuģi 17.00,bet karte man ir sameklēta 1:350 000 likās ļoti laba Bergena, Stavangere ,Oslo.Otradien tā kā vajadzētu būt Rīgā,-Linkmanim:)))))) tad arī atdotu karti:face-angel:
Publicēts: 24.10.08 21:52
 citēt
Oki doki - otrdien (28. okt.) tiekamies. Eltons arī gribēja parunāties un karti paskatīties. Paldies par kartes atrašanu un atvešanu. Mērogs superīgs. :)
Publicēts: 29.10.08 17:13
 citēt
Es varu atnaakt 8.novembrii sastaadiit kompaaniju, bet par braukshanu gandriiz peedeejaa briidii zinaashu konkreeti diemzheel :face-glasses:
Publicēts: 29.10.08 23:49
 citēt
Kas Tavā izpratnē ir pēdējā brīdī - 10. septembrī? Varbūt tomēr kādu mēnesi iepriekš? ;) Es pirmā postā pieminēju, ka šoreiz veidojam 3 grupas pa 4 braucējiem, kopā 12 cilvēki. Desmit jau ir pieteikušies un nopirkuši biļetes - tātad vēl ir divas vakances. :face-wink: Ok - nāc. Vēlreiz par 8. novembri, tātad ap 14.00: xxacis, Eltons, aitinaa, Murano, Vavers. Vēl kāds no braucējiem? :)
Publicēts: 30.10.08 04:36 labots
 citēt
Nu man ir kaut kas līdzīgi kā Vaveram,gribam, bet mēs tak militāristi, un Tu Linkman neperies, Tev ir savādāk, a mums tas maizes darbs......:face-crying:
Publicēts: 30.10.08 14:51
 citēt
Tā. militāristi!
Klausīt komandu:
Rezervēt biļetes, viens, div!
Iesniegt raportus priekšniecībai par atvaļinājuma piešķiršanu, viens, div!
8-jā būt klāt kā štikiem!
Jautājum' ir?
Nav!
Brīvi!
Publicēts: 30.10.08 21:03
 citēt
He he - Eltons labo komandu iedevis. Viens, divi, trīs un tu esi brīvs septembrī 2009. :face-smile: Labradors - es vēl neperos, bet novembra beigās jau varētu sākt pērties. :face-wink:
Publicēts: 30.10.08 21:57
 citēt
Linkman! Norgē labs sunc taču noderētu,vai ne? sevišķi labradors!:face-grin:
Publicēts: 30.10.08 22:02
 citēt
Vajag, vajag - ātri skrien, super oža, savāc visus, kas domā nomaldīties. :)
Publicēts: 30.10.08 22:15 labots
 citēt
Linkman, es tagad dziivojos no Bergenas 900km uz ziemeljiem un te pa naktiim jau ir -8 citreiz -10 graadi, kameer naacu no veikala, tikmeer aizdomaajos varbuut vareetu pievienoties, ja man buus taada iespeeja uz to laiku tikt, ko saki par to, ja varbuut buutu 1 "fotopavilktais" (citeets no Linkman sarunas) jau uz vietas?
Publicēts: 30.10.08 23:36
 citēt
Klausos! Tiks izpildiits! (Visas komandas, ja kas) :face-grin:
Publicēts: 30.10.08 23:40
 citēt
Eltonu par Linkmana labo roku!:face-wink:
Publicēts: 31.10.08 00:59
 citēt
Laurelz:... ko saki par to, ja varbuut buutu 1 "fotopavilktais" jau uz vietas?
Man nekādu pretenziju nav. Nāks tuvāk, tad var konkrētāk skatīt, kādas grupas veidojas un pie kādas pievienoties. Par sliktu nenāktu, ja grupas dalībnieki būtu pazīstami, jo 6-7 dienas kopā - tā tomēr ir zināma psiholoģiska spriedze. Vienkāršos divu dienu plenēros - šodien atbrauc, rīt aizbrauc - tas ir daudz vienkāršāk. :face-wink:
Publicēts: 31.10.08 00:59 labots
 citēt
chess:Eltonu par Linkmana labo roku!:face-wink:
... un chesu par kreiso, ja? :face-grin: Es par savām rokām tā kā nevarētu sūdzēties, bet kopā saliekot rokas un galvas - kalnus var gāzt (troļļu kalnus). :face-smile:

Vavers:Klausos! Tiks izpildiits! (Visas komandas, ja kas) :face-grin:
Nemaz neizvairies. Ja mēs izvilksim savus garākos stobrus un Tevi noliksim pie sienas, tad redzēsim, no kāda pulvera esi taisīts. :face-grin:
Publicēts: 31.10.08 15:46
 citēt
Nemaz neizvairos, esmu gatavs naakamnedeelj pirkt biljeti (vadiiba deva 90%). Aaaa, ja kas, ted pieredze nedeelju kopaa buushanai man gadaa vismaz reizes triis :face-wink::face-grin:
Publicēts: 31.10.08 18:41
 citēt
Vavers:Nemaz neizvairos, esmu gatavs naakamnedeelj pirkt biljeti (vadiiba deva 90%). Aaaa, ja kas, ted pieredze nedeelju kopaa buushanai man gadaa vismaz reizes triis :face-wink::face-grin:

Jē - super. Kā Eltons iedod komandu un tiek runāts stobriem un sienām, tā vadība uzreiz saprot, ar ko ir darīšana. :face-wink: :face-grin: Ar (foto)desantniekiem joki mazi. :face-wink: Kā biļete rokā, tā dod ziņu. :face-wink:
Publicēts: 31.10.08 19:20
 citēt
Labradors - kā ar Tevi? Apskaties kāda grupa uz Tevi gaida - chess, Mumins, Ienakusi. Tu vēl vari būt kā šoferis, ja ar Muminu sarunāsi vai chesu. Es tik tapat iedomājos, ka būtu forša tāda grupa, vai ne? Runai ar pirekšniecību, Vavers var - a Tu nevari. Klau - šitā izdevība varētu teikt ir vienreiz mūžā un Tu to gribi laist garām? Un pirmā grupa - paņemiet vienreiz labradoru pie dziesmas, lai beidz te spuroties. :face-wink:
Publicēts: 31.10.08 20:38
 citēt
:face-monkey:izdevība vien:face-monkey:reiz mūžā:):):):face-monkey:
Publicēts: 31.10.08 22:38
 citēt
raadaas ka nee, un gan jau taa reize pienaaks citā laikā.....:face-wink:
Publicēts: 01.11.08 20:30
 citēt
Linkman - jebkuraa gadiijumaa prieksroka brauceejiem, tomeer es jau esmu uz vietas un sho to esmu redzeejis. Visa pleneera laikaa jebkuraa gadiijumaa nepiedalitos, jo atvalinajums man nebus un kavets darbs (var sarunaat) izmaksaatu man sameeraa daudz. man jau pietiktu ar wikendu 11.09 - 14.09. jaa tuvaaks naaks, ta skatiisim.
Publicēts: 02.11.08 20:06
 citēt
Par to 08.novembri (plkst. 14.00) - es vēl padomāšu..., viss ir iespējams, ka arī būšu, bet tad arī man lūdzu info uz e-pastiņu, lai varu atrast...!!! :face-smile:
Un, ja salasītos visi braucēji, būtu tikai apsveicami...!!! :face-smile:
Publicēts: 03.11.08 01:35
 citēt
aitinaa::face-monkey:izdevība vien:face-monkey:reiz mūžā:):):):face-monkey:
Braukt var 3x, 5x un vēl vairāk, bet šādas grupas nez vai atkārtosies. Un nākamreiz, kad atkal veidosies grupa no pašreizējiem dalībniekiem, varētu būt tikai 2010. vai 2011. vai 2012. gads ... :face-wink:
Publicēts: 03.11.08 01:37
 citēt
labradors:raadaas ka nee, un gan jau taa reize pienaaks citā laikā.....:face-wink:
Nevajag atlikt uz citu un vēl nezināmu gadu to, ko var izdarīt nākošgad. :face-wink:
Publicēts: 03.11.08 01:43
 citēt
Laurelz:Linkman - jebkuraa gadiijumaa prieksroka brauceejiem, tomeer es jau esmu uz vietas un sho to esmu redzeejis. Visa pleneera laikaa jebkuraa gadiijumaa nepiedalitos, jo atvalinajums man nebus un kavets darbs (var sarunaat) izmaksaatu man sameeraa daudz. man jau pietiktu ar wikendu 11.09 - 14.09. jaa tuvaaks naaks, ta skatiisim.

Ok - nāks tuvāk, tad skatam, kurai grupai varētu pievienoties. Būs atkarīgs no kopējā sastāva un sadalījuma. Piemēram, ja paliek desmit cilvēki kā tagad, tad būtu divi auto, katrā pa 5 cilvēki. Tad nu ir tā pagrūtāk kaut ko iesākt. Ja būtu 3 auto ar 4 cilvēkiem, tad jājautā būs katram grupai, kura varēs Tevi ņemt pulciņā. :face-smile:
Publicēts: 03.11.08 01:46 labots
 citēt
IntaV:Par to 08.novembri (plkst. 14.00) - es vēl padomāšu..., Un, ja salasītos visi braucēji, būtu tikai apsveicami...!!! :face-smile:

Vēl jau laiks ir diezgan. Visi varētu savākties vismaz kādas 2-3 nedēļas pirms brauciena un pārrunāt konkrētus darbības plānus un maršrutus. pm nosūtīts. :)
Publicēts: 03.11.08 20:46
 citēt
Vilmār, man ir biljete :face-glasses:
Publicēts: 03.11.08 22:05
 citēt
Vavers:Vilmār, man ir biljete :face-glasses:
Super. Tas mani priecē - vēl viens pavilktais kvadrātists būs. ;):D
Publicēts: 04.11.08 14:39
 citēt
Nu to mees veel peec apstaakljiem skatiisimies...man dazhreiz prasaas tomeer to chetrstuuri paplatinaat :face-devil-grin:
Publicēts: 04.11.08 20:08
 citēt
Vavers:Nu to mees veel peec apstaakljiem skatiisimies...man dazhreiz prasaas tomeer to chetrstuuri paplatinaat :face-devil-grin:
Man arī - un dažreiz tā, lai malu attiecība būtu 2:1. :face-wink:
Publicēts: 06.11.08 21:13
 citēt
Vilmār, ja 8.novembris veel paliek speekaa,tad es tik ap 15:00 varu :face-monkey:
Publicēts: 07.11.08 00:53 labots
 citēt
Vavers - paliek spēkā. Man pm atnāca jautājums, ko jāņem līdzi. Neko īpašu nevajag ņemt. Pie kafijas un tējas varat paņemt klāt to, kas jums pašiem garšo. Un nenesiet neko daudz. Kamēr viss netiks apēsts no atnestā, prom netiksiet. Nu jā - varu piedāvāt nelielu degustāciju no tā, kas ir manā rīcībā. Paštaisītie vīni nebūs kā pēdējā plēnerā Aizputē pie Vara, bet kādu malciņu no kāda oriģināla dzēriena varbūt iemalkosiet. ;)
Norise apmēra tāda. Sanāk visi, kas gatavojās uz norge. Īsumā varu izklāstīt savu dzīves situāciju un vietu, tad vēl neliels pastāsts par šī gada braucienu uz Norvēģiju un pieredze no tā. Varbūt katrs varētu izstāstīt, kur paši bijuši, ko redzējuši un piedzīvojuši, kāda pieredze ārzemēs. Jo tas lieti varētu noderēt šajā ceļojumā. :)
Tā kā man ir Confinas atvestā karte, tad uz kartes varetu parādīt tos viņa ieteikumus, ko derētu apskatīt. Tas vēl nav detalizēti, bet vismaz aptuveni virzieni.;)
Tad vēl varam pārrunāt izdevumus, kādi varētu rasties ceļojuma laikā. Varbūt arī sagatavošu nelielu tāmi par lielākajiem izdevumu posteņiem. ;)
Tas viss 2-3 stundās mierīgi būtu apspriežams un izrunājams. Var jau sēdēt, cil ilgi gribat, bet pieņemu, ka katram ir vēl savi plāni un ieceres par sestdienu un svētdienu. Ja kādam vēl vajag aizsūtīt manas koordinātes, tad piesakieties. ;)
Publicēts: 07.11.08 05:41
 citēt
koordinatas vajag gan. un es ar pec 14 tikai varu
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6