Dansiga - shoferi ir - gan Mumims, gan chess varbūt. Ja Tu stūrētu, es domāju, ka nekādu iebildumu nebūtu. Pērc tik biļeti - tad mums būs pilns komplekts 12 cilvēki. Jesss ... Domāju, ka dalībnieku sastāvs ir izveidojies lielisks.
Vavers:Pieveersiet uzmaniibu ledaajam, kursh atrodas tuvaak ziemeljiem (mazaakais no diviem)...
Vavers gan ir čaklis - vakar kā reize runājām, ka varētu kādu no ledājiem apskatīt, un jau links iemests. Forši. Confina arī to pieminēja, ka to būtu vērts redzēt. To lielajam vajadzēja kādas astoņas stundas kājām gājiena, lai tiktu kaut kur augšā. Tas mums atkrīt, bet līdz ledus apkšējai robežai gan mēs kaut kā varētu nokļūt.
Vavers: Esmu redzeejis bildes no shii ledaaja arii no citiem avotiem un domaaju, ka ir veerts pastaigaaties
Oki doki. Dansiga - galvenais pa to ledu uzkāšaties augšā, Lejā kaut kā vienmēr tiksi. Galvenais, lai būtu fiksi, Pēc tam uzvelc sausu biksi, Un tad rādi visiem kniksi.
dansiga:chess, jaa jaaaa ... un ja uzduraas uz kaut kaa?;-p;-)
Interesanti gan, kas gan tas varētu būt ledū, uz kā varētu uzdurties? Ja šļūksi ar kājām pa priekšu, tad ar zābaku papēdi varēsi uzdurties uz tā kaut kā.
chess:Jāšļūc pa priekšu ar kameru - kā tad savēdāk sabildēs skaistumu!
Chess - Tu negribi pašļūkt, bet es Tevi nobildēšu. Kaut gan dansiga arī varētu būt šļūcēja, mēs tik no malas to uzņemtu. Chess - varbūt paņem līdzi videokameru, lai to kustības dinamiku var uzņemt. Vienīgi beigās varētu būt sāpīgāk - tur, kur beidzas ledus.
Linkman - man sapnis reiz beidzot paceļot nevis ar videokameru bet ar foto...bet priekšlikums dansigas šļūcienu uzņemt liek man sākt domāt!? sori Elton
aitinaa:līdz septembrim ledus būs izkusis- globālā sasilšana...............................
Saderam, ka Vavera ielinkotais ledus nebūs izkusis! Līdz lidojumam ir atlikušas 43 nedēļas un 3 dienas [-43ned-3d] vai vienkāršāk runājot - 10 mēneši. Pārāk īss laiks, lai izkustu. (Sasalušam) ūdenim ir baigā siltum-(vai aukstum)-ietilpība.
Aitinaa - ka Tu zini, ka cietumā tā skaita? Varbūt tur ir otrādi - skaita dienas (nedēļas un gadus), kuras pavadītas aiz restēm. Nav ne jausmas, nav gadījies tur būt. Count down ir nepārtraukti un visapkārt šajā dzīvē - atlikusi nedēļa līdz kādai pirmizrādei, līdz dzimšanas vai vārda dienai, līdz Ziemassvētkiem vai Jāņiem, atlikusi stunda līdz darba dienas beigām vai 5 minūtes līdz spēles beigām vai dažas sekundes līdz Jaungadam, ... utt. utml.
aitinaa:jādzīvo šim mirklim - tas ir tik skaisti! un tad viss ātri pienāk- nav laika skaitīt..........................
Viss ātrāk pienāk un tuvojas, ja ir piepildīts laiks (ar sarunām, darbiem, piedzīvojumiem, utt.). Viss šķiet pārāk tālu un pārāk ilgi (laiks velkās), ja iepriekš minētais pietrūkst un ja nav nekāda mērķa. Vismaz man. Vai kāds atcerās galvenos izdevuma posteņus? Vidējī mēnesī ceļojumam vajadzētu atlikt 25 Ls (rēķinot uz 10 mēnešiem) t.i. 250 Ls un plus nopirktās lidzmašīnas biļetes. Tātad kalkulētie izdevumi šim braucienam 330-350 Ls.
Heh, patiik man aribaltic politika ;-)))) ik pa briidim pachekoju cenas .... eju ierasto celju ..... pa briidm izmet 200 un ls ... es shokaa .... a shie peekshnji neraada tieshos reisus, bet caur Kopenhaagenu .... vai peekshnji paraada tikai biljetes ar iespeeju maniit lidojumu ;-0) juhuuu ;-)))) (nekad a graak tam nebiju pieversusi uzmaniibu) ;-))))) Es veel liidz 18.11 pagaidiishu - a nu nu jamie uz valsts sveetkiem iedod biljetes par velti?;-))))
Dansiga - šad tad airbaltic lapa gļuko. Par tiešajiem reisiem jāskatās, protams, vai ieķeksēts - tiešie reisi. Es nedomāju, ka biļetes uz 11. un 18. septembra reisiem kļūs lētākas. Jo biļetes cena iesākumā bija 1 (turp) un 17 (atpakaļ) Ls. Taga nesen skatījos, bija 5 un 33, t.i. par 20 Ls dārgākas. Jo viss pārejais nemainīsies - nodokļi (varētu būt pat vēl vairāk), transakcijas maksa, koferis nebūs lētāk. Tās ir konstantes un var palikt tikai dārgākas. Tu vari gaidīt uz kādu kārtējo e-desertu un mēģināt dabūt biļeti 80-100 Ls robežās. Bet vai šo 20-25 Ls dēļ ir vērts tērēt laiku?
dansiga:Linkman, nu nemaz tik biezhi es nechekoju - bet intersanti bishk papeetiit, kaa tas notiek. LIidz shim bijis taa - vaig biljeti - peerku ij miers;-)
Tad jau kā līdz šim vajadzētu darīt. Līdz 18. vēl sešas dienas. Varbūt Tev vēl kāda lēta biļete parādās.
negribu sagraut juusu sapni par ledaajiem septembrii, vinjus var redzeet un sastapt tikai gana augstos kalnos, tad rudenii vel silts, un nesaslst tik dikti, celsh nav viegls liidz virsotnei. ja uznaaks luste, tad pabeigshu savu panoraamu no apm 360m augsta pakalna, varbut nopubliceeshu.