Laurelz:negribu sagraut juusu sapni par ledaajiem septembrii, vinjus var redzeet un sastapt tikai gana augstos kalnos, ...
Ja būtu auto ceļš, tad atliek tik uzbraukt. Ar kājiņam - atkarīgs no slīpuma un vertikālā augstuma. Jāskatās būs kartē kalnu virsotnes un ceļi uz tām. Confina stāstīja, ka esot kaut kur uzbraucis augšā, bet mākoņi zem kājām kā paklājs. Esot fantastika.
Ops - kā tu esi izmainījusies, dansiga. Tas gaišais tēls Tev labāk piestāvēja. Līdz kuram datumam neizpirks? Līdz 11. septembrim 2009.? Iet runa par 12. cilvēku dalībniekos. Zoologs it kā arī taisījās pirkt biļeti, bet trūka tobrīd finanses. Bez tam vēl bija daži kandidāti (abrakadabra, asteszvaogzne un vēl daži). Ja kāds nopērk, tad ir komplekts - 4x3. Ja Tu nopērc tūlīņ pēc tam, tad Tu esi 13. Tad kura komanda Tevi ņems mašīnā kā piekto, ja kopumā paliks 13 dalībnieki? Par to ir tā runa.
ERA - es dansigu esmu ielicis sarakstā, kaut gan viņa vēl nav nopirkusi biļeti. Izskatās, ka dansiga par kaut ko šaubās un gaida vēl lētāku biļetes variantu. Būs laikam jāizņem no saraksta. Tā kā 12. dalībnieks vēl ir vakanta vieta. ERA - ja Tu nopērc, tad Tu vari būt 12. Man jāsaka vecais zināmais - kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ. Es vēlētos redzēt pabeigtu 4x3 variantu (kurš kurā auto brauc), lai par to vairs nav jādomā.
nu bet tie kas jau nopirkushi ... ko tad tiem vairs zaudeet? tik likt kapeicinju pie kapeicinjas, reekjinoties, ka situaacija nebuus spiidosha! Es neesmu atmetusi domu braukt - es tik kaa azartisks speeleetaajs speelejos ar airbaltic
entuziasts, nu tad turpini to dariit vienatnee;-) man gan paatiik shad tad salidizinaat, kas man sanacis un kas citiem , slaajot pa vienaam un taam pasham vietmaa vienlaiciigi!