forum.gif
Norge plenērs 2009. septembris
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Norge plenērs 2009. septembris
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. ...
  13. 20
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.01.09 19:24
 citēt
dansiga:negativs, klau - tu gadiijumaa nedziivo zem tilta, ka tik ljoti seko manaam gaitaam un tukshajam dziivoklim?;-)))))
bija laiks kad, dzīvoju, un to neslēpju, tomēr kaut kādas pārmaiņas dzīvē. Tavs dzīvoklis varētu būt kā konsperatīvs risinājums radošām tikšanām, tjipa nepieradinātā darbnīca, kur gaisotni nebojā mazgāties griboši elementi
Publicēts: 20.01.09 19:29
 citēt
gribosi elementi........................... dansiga, uzmanies. nez ko vel sie sagribes..................
Publicēts: 20.01.09 19:52
 citēt
eprieksh bija paredzets:

BT 171 L 11SEP 5 RIXBGO 1120 1220 - aviokompanija nuleja so reisu
BT 172 U 18SEP 5 BGORIX 1305 1600

Pec notikusham izmanjam:

BT 171 L 10SEP 4 RIXBGO 2310 0010+1
BT 172 U 18SEP 5 BGORIX 0625 0920
Publicēts: 20.01.09 19:53
 citēt
aitinaa:gribosi elementi........................... dansiga, uzmanies. nez ko vel sie sagribes..................
Dansigas gods netiks laupīts, jo viņas nebūs mājās, riska nekāda
Publicēts: 20.01.09 20:10
 citēt
Vavers- ko ko? jalido bus 10.sept.?
Publicēts: 20.01.09 21:08
 citēt
Nu man shodien atnaaca taada veestule no elektronisko biljeshu servisa. Nesaprotu, paareejiem tas reiss nav atcelts? Nevienam citam taada veestule pastaa nemeetaajas? :face-grin:
Publicēts: 20.01.09 23:29 labots
 citēt
negatiivs, tu esi nezheeliigs! kaapec tu man gribi liekt to prieku piedaliities taados pasaakumos?;_(((

vavers, haaa - laikam kads negrib lai tu lido ;-pppp;-)))) Ij vispaar - airbaltic ir shis nikjis - 10x mainiit reisus;-(((( gan jau ka taa nav pedeejaa reize;-)
Publicēts: 21.01.09 15:53
 citēt
ne, man nav nekadas vestules
Publicēts: 21.01.09 17:05
 citēt
dansiga:negatiivs, tu esi nezheeliigs! kaapec tu man gribi liekt to prieku piedaliities taados pasaakumos?;_(((

vavers, haaa - laikam kads negrib lai tu lido ;-pppp;-)))) Ij vispaar - airbaltic ir shis nikjis - 10x mainiit reisus;-(((( gan jau ka taa nav pedeejaa reize;-)
gan jau kādreiz kaut ko sarunāsim, kādu koku kopīgi nofotografēt, vai ko citu.mazā sastāvā 2 -3 cilvēki var mēģināt arī fotografēt, lielā barā nemanāmi piezogās cirka elementi, gan no malas skatoties, gan esot barā nervi čupā........................
Publicēts: 21.01.09 19:09
 citēt
neg, nu kad taisa fotopasaakumu, tad jau akal nav laika runaaties;-)
Publicēts: 21.01.09 20:01
 citēt
reaals un pilniigi nederiigs spams saacies zem shiis teemas... zheel...
Publicēts: 21.01.09 20:58
 citēt
Vavers:reaals un pilniigi nederiigs spams saacies zem shiis teemas... zheel...
tā jau īsti nav, ka nederīgs, ja nu visus reisus atceļ................ vajag sarunāt jau iepriekš rezerves variantu, tepat Latvijā uz dolomīta klintīm kādu koku nofotografēt, vakarā, pie ugunskura zivju zupu strebjot, parunāt par visām nebūšanām, pamērīties ar stobriem
Publicēts: 21.01.09 21:36
 citēt
Ievērtējot politisko situāciju var būt lidot tikai uz vienu galu?:face-grin:
Publicēts: 21.01.09 22:36
 citēt
man arī nav nekādas vēstules!!!Bet biļešu cena ir atkal zema.
Kad tuvosies noteiktais datums, vajadzēs painteresēties.
Publicēts: 21.01.09 22:49 labots
 citēt
Nu gan sarakstījušies. Visu nespēšu nokomentēt. Sāks ar pēdējo svarīgāko. Man arī nav nekādas vēstules no airbaltic par izmaiņām. Bet airbaltic lapā ievadot rezervācijas kodu, būtu iespējams apskatīt rezervāciju. Varbūt tad parādās kāda informācija par izmaiņām. Vajadzēs iet pačolēt. :)
airbaltic raksta: "Diemžēl šo rezervāciju nav iespējams atvērt. Par iemeslu var būt tas, ka šī biļete nav pirkta airBaltic.com, ir mainīti lidojuma dati vai arī tas atcelts. vai arī lidojuma datos kaut kas ir mainījies. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! ... " :face-sad:
Vavers, ko Tev paziņoja?
Publicēts: 21.01.09 22:57
 citēt
Linkman ir augšāmcēlies! :face-smile:
Publicēts: 21.01.09 22:58
 citēt
CerambyX:Linkman ir augšāmcēlies! :face-smile:

Es katru rītu ceļos. Un tā jau nez cik gadus. ;)
Publicēts: 21.01.09 23:07 labots
 citēt
Vavers: ...
Pec notikusham izmanjam:
BT 171 L 10SEP 4 RIXBGO 2310 0010+1
BT 172 U 18SEP 5 BGORIX 0625 0920

Tas gan nav patīkami: jo izskatās, ka izlidošana ir vakarā plkst. 23.10, bet ielidošana Bergenā praktiski pusnaktī.
Lidojums atpakaļ plkst 6.25 no rīta. Lidojuma laiki ir galīgi crazy.
Rīt jāzvana uz airbaltic un jārunā. :(
Starp citu man ir piecas vēstules, bet nevar atvērt. Blogs kārtējo reizi raksta - a maila ta nav. :(
Fotogalerijā un fotoreportāžās nevienas bildes nav redzamas, es tikai lasu: Parādīti: no 1 līdz 1 Kopā: 1 1 ;)
Publicēts: 21.01.09 23:14
 citēt
Linkman: ...
Blogs kārtējo reizi raksta - a maila ta nav. :(
Fotogalerijā un fotoreportāžās nevienas bildes nav redzamas, es tikai lasu: Parādīti: no 1 līdz 1 Kopā: 1 1 ;)

aizveram/atveram i-neta pārlūkprogrammu vai izdzēšam kūkijus. Kāds no tiem noteikti palīdz :D
Publicēts: 21.01.09 23:36
 citēt
CerambyX - paldies. Sen nav būts, atkal jāapgūst bloga īpatnības. :)
Publicēts: 22.01.09 00:05
 citēt
jaa ja jaaa =- Linkmans dziivs;-))) Ku dauziijies?
Ja tev raksta "a maila ta nav"..... pamaini bloga atvershanai paarlukprogrammu - no Mozilaas uz IE vai otraadi. UN peec pieredzes zinu par agri pirktajaam biljeteem Airbaltic .... nav ko iespringt tagad - vinji veel paspees reizus samaniiti paris reizes liidz septembrim!
Publicēts: 22.01.09 00:25
 citēt
Dansiga - biju biku izbraucis, bet tagad ieviešu kārtību mājās. ;)
Biju pilnīgi atslābis no bloga, bet nu jāsāk atkal skatīt, kas notiek vietējā fotopasaulē. :)
Par biļetēm - cerams, ka pamainīsies, jo tie samainītie laiki nekam neder. :face-plain:
Publicēts: 22.01.09 12:50
 citēt
Saņēmu no airbaltic ziņu:
- - -
BT 171 T 11SEP 5 RIXBGO 1120 1220 - atcelts
3 BT 171 T 10SEP 4 RIXBGO 2310 0010+1 -piedāvājam
4 BT 172 K 18SEP 5 BGORIX 0625 0920 ( bija 1305 1600)
varam piedāvāt vietā lidojumu uz citu tuvāko pilsētu, kur tiek izpildīti airBaltic tiešie reisi ( Oslo, piemēram)
vai
pilnu naudas atmaksu.
- - -
Jaunie piedāvātie laiki mani neapmierina tāpēc, ka ierodamies naktī. Rezultātā autoīres birojs varbūt slēgts. Tātad kaut kur jāpaliek pa nakti, rezultātā lieki izdevumi par nakšņošanu.
Tad ierašanās lidojumam atpakaļ vismaz 1.5 stundu iepriekš, t.i. ap pieciem no rīta. Tas nozīmē, ka būtu jāpaliek kaut kur lidostas tuvumā viesnīcā vai jābrauc pa nakti uz lidostu. Ja atrodamies kaut kur fjorda citā pusē un pārcelšanās saistīta ar prāmi, tad vajadzētu paspēt pārcelties, jo prāmis visu nakti nebrauc. Laikam tikai līdz 10 vakarā. Pēdējā diena un nakts - nu tā diez kas nav.
Tie dalībnieki, kuri nopirkuši biļetes - izsakiet savu viedokli par pieminētajiem laikiem.
Varbūt ir vērts pieņemt piedāvājumu - saņemt pilnu naudas atmaksu un skatīt meklēt citus variantus, kur ielidošanas un izlidošanas laiki ir pieņemāmāki.
Šis jautājums ir nopietns. Lūdzu bez spamošanas!!!
Publicēts: 22.01.09 15:16
 citēt
Redz, es pirku caur =lidot.lv=, jaapacholee, vai vispaar ir variants dabuut naudu atpakalj un cik daudz laika mantiek dots paardomaam... automaatiski tik daudz arii esmu gatavs domaat, bet, kad laiks buus beidzies, piekritiishu mekleet citas iespeejas (ja nebuus veelreiz samainiiti reisi) :face-monkey:
Publicēts: 22.01.09 16:23
 citēt
Ar visiem es neesmu runājis, bet telefoniski daži izteikušies, ka ir mainījusies situācija un diemžēl vairs nevar piedalīties, tāpēc labprātāk saņemtu naudu atpakaļ. Šobrīd ir iespēja to saņemt atpakaļ bez zaudējumiem.
Pašreizējie reisa laiki ir saistīti ar papildus izdevumiem un uzturēšanos attiecībā uz ielidošanas un atgriešanās nakti.
Es neatsakos no domas lidot uz norge, bet man nav pieņemami piedāvātie reisa laiki. Tāpēc es drīzāk sliecos uz variantu - visi saņem naudu atpakaļ par biļetēm, pārdomā vai šajos krīzes laikos, kuri var kļūt vēl sliktāki, tomēr vēl domā braukt fotoceļojumā uz norge. Ja jā, tad meklē jaunus reisa variantus, bet ierašanās laikiem vajadzētu būt dienā, kad iespējams saņemt un nodot auto lidostā. Tāda apmēram tā doma.
Publicēts: 22.01.09 16:45
 citēt
Jā, Linkman, es arī neatsakos no domas lidot uz Norge, bet pirmkārt jāpameklē jauna reisa varianti, cik maksātu jaunā biļete, un tad jāizlemj cik tas būs rentabli!!!:face-smile:
Publicēts: 22.01.09 17:08
 citēt
Piekrītu Muminam...:face-smile:
Publicēts: 22.01.09 17:20 labots
 citēt
Šī nelīdzsvarotība satrauc, atsaucu savu dalību uz tik pretīmnākošiem noteikumiem atgūt 100% summu :face-wink:

rezervāciju atsaucu pa telefonu 90001100
Publicēts: 22.01.09 18:02
 citēt
Es labprāt brauktu arī ar citu reisu!!!!
Publicēts: 22.01.09 18:28
 citēt
Nu, apmēram skaidrs..., kā te tagad izskatās.....;)

...un patreiz domāju, ka arī atsaukšu rezervāciju saņemot atpakaļ summu...: :face-wink:

BET joprojām gribētu braukt/lidot uz Norge..., kaut arī pagaidām nav nekādas skaidrības par nākotnes finansiālajām iespējām.....!!!:face-sad:
Publicēts: 23.01.09 00:38
 citēt
Skatot to visu pozitīvi - pat labi, ka airbaltic ir samainījusi reisus, jo tad iespējams saņemt naudu atpakaļ bez zaudējumiem. It sevišķi pie pašreizējiem un topošajiem krīzes atpstākļiem ir vēlreiz iespēja pārdomāt par norge braucienu un izdevumu prioritātēm. :)
Publicēts: 23.01.09 09:31
 citēt
Tad sapratu, ka jātsakās no konkrētā reisa un jāmeklē citi reisi??? No brauciena, viennozīmīgi, neatteikšos, Linkman, ar mani vari rēķināties:face-smile: Tik ļoti gaidu šo braucienu!!!
Publicēts: 23.01.09 10:31
 citēt
ok, tad laikam ņemam naudu. Par citiem laikiem man nav ideju, bet ir skaidrs, ka nekadu biļeti pusgadu iepriekš nepirkšu.......................
Publicēts: 23.01.09 10:35
 citēt
darits- busot nauda atpakal..............................
Publicēts: 23.01.09 16:37
 citēt
Es arii atteicu.....Doma tomeer,ka gribeetos braukt
Publicēts: 23.01.09 20:33
 citēt
Ja reisi netiktu mainīti un valstī situācija uzlabotos, nevis iestātos krīze, kas tieši vai netieši ietekmē katru, tad par naudas atgriešanu es nebūtu ieminējies. Tā kā š.g. 11.-18. septembris atceļās, tad var sākt no jauna izteikt jebkuras citas idejas par norge fotosafari - laiks, virziens, utt. utml. ;)
Publicēts: 23.01.09 20:47
 citēt
vai nevar sakt planot dazus menesus ieprieks-ap janiem- tad bus lielaka skaidriba par rudeni.....................
Publicēts: 23.01.09 21:54
 citēt
Parasti cilvēki savu atvaļinājumu plāno gada sākumā, man jau viss ir saplānots :) uz Norvēģiju braukšu septembrī!!!
Publicēts: 23.01.09 22:53 labots
 citēt
Ja airbaltic reisi nemainās, tad ir jautājums - ko darīt naktī? Ielidošana 00:10, bagāžas saņemšana - plkst. 1 naktī. Man gan nav informācijas par Bergenas autoīres kompānijām, bet es nedomāju, ka autoizīrēšanas biroji būs atvērti un varēs saņemt auto. Tātad - ko darīt? Gaidīt līdz rītam lidostā vai meklēt kādu viesnīcu lidostas tuvumā, kur var nokļūt kājām vai braukt uz Bergenu? Ja uz viesnīcu un Bergenu, tad papildus izdevumi, vismaz 50 Ls par nakti.

Pat ja auto varētu dabūt naktī, tad ar auto braukt uz kurieni - braukt uz kādu viesnīcu, lai izgulētos vai braukt iespējamās apmešanās mājiņas virzienā? Ja brauc pa nakti, tad kāda izskatīsies pēcpusdiena vakars, kad negulēta nakts par sevi var likt manīt.

Tas pats jautājums par atgriešanos, jo vajadzētu lidostā, pieņemsim, būt 1.5 stundu pirms reisa - tātad ap pieciem no rīta. Kur palikt šo nakti līdz reisam - lidostā vai viesnīcā? Ja viesnīcā un kur, tad vēl atkal kādi 50 Ls klāt. Ja es biju rēķinājis, ka vismaz 350 Ls šim pasākumam vajadzētu (pie sakarīgiem reisa laikiem), tad jaunais reisa variants var izraisīt tikai papildus izdevumus, tātad viesnīcas gadījumā vēl klāt vismaz 100 Ls. Tad ir jāizdomā, kur un kad tiek atdots izīrētais auto.

Ja izvēlas viesnīcu pēc ierašanās, tad noklūšana, iečekošanās - plkst divi naktī. Rītā jau ap 7-8 vajadzētu celties, paēst brokastis, izčekoties no viesnīcas, dabūt mašīnu. Un tikai tad doties iecerētajā maršrutā. Bez tam šoferīšiem būtu tomēr svarīgi izgulēties, lai visu nākošo dienu var normāli braukt.

Pie pašreizējā reisa (nakts) parādās dažādi neskaidri jautājumi un tos vajadzētu lemt kopīgi un ko un kā darīt.
Fiksās pārdomas. :face-wink:
Publicēts: 23.01.09 23:13
 citēt
Ja tiek plaanots tajos datumos tomer braukt, tad es jau nu nenodotu biljeti ,,, jaunu biljeti nopirkt bus veel daargaak nekaa tie papildus 100 LS, kas shobriid naak ka extra money.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10