forum.gif
mekleeju fotograafu kaazaam decembrii
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mekleeju fotograafu kaazaam decembrii
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.08 22:19
 citēt
Taatad kaazu datums ir 24. decembris:face-angel:.Vieta Liepaajaa parsvaraa centraa :),taadeelj buutu ljoti jauki,ja fotograafs buutu no Liepaajas. Darbinjsh visai dienai.Interesentus luudzu sazinaaties ar mani tepat caur fotoblog.lv,tad jau runaasim taalaak kas un kaa.
P.S. droshi var pieteikties arii iesaaceeji.
Publicēts: 04.10.08 22:22 labots
 citēt
Ak jā, izlasīju datumu un pārbaudīju kalendāru, atkrīt. :)
Publicēts: 04.10.08 22:35
 citēt
neesmu kaazu fotograafs - bet esmu avantuursite ;-))))) ... ai - bet - man plaanaa bija ;aist pa ZS pie beedarta .... ja mani nenjem pretii - tad es dabuunama;-))))
Linkman, a kas tev buus tais datumos?
Publicēts: 04.10.08 22:50 labots
 citēt
Decembra vidū man Strasbūra, Parīze un citi ZS tirdziņi. Viss ir saplānots. Beedarts mani arī aicināja savā virzienā, bet šogad noteikti vairs nē. Varbūt nākošgad. :)
Publicēts: 04.10.08 22:52
 citēt
Linkaman!? (taa sh kjelimiigi) .. a ka tu shonakt dari!? ;-)
Publicēts: 04.10.08 22:55 labots
 citēt
Dansiga - kas Tev tie par tekstiem? Tu te izbeidz avantūras vērpt. Es vīrietis nopietns un tā arī paliks. :face-wink: Pietiks spamot, te cilvēks meklē kāzu fotogrāfu. Punkts, basta. :face-smile:
Publicēts: 04.10.08 23:04
 citēt
Jaa un tieshaam nopietni veelas fotograafu.Varbuut lai celtu interesi,pasaakums ir Libavaa un par fotograafa veederinju arii protams paruupeesies :).Ja tieshaam visi ljoti aiznjemti ziemsveetku vakaraa,tadaa gadiijumaa darbinjsh uz pus dienu.
Publicēts: 04.10.08 23:54
 citēt
Kā man patīk tavs nixs! Baig žel ka kāzas vairs nebildēju:(
Publicēts: 05.10.08 11:02
 citēt
Brrr...auksts...!:( Fočuks no karstuma- aukstumā...diez kas nav...

Par parastajiem 350Ls tādos apstākļos fočēt negribētos...

Cik tu esi gatava tērēt par kāzu fotogrāfa pakalpojumiem?

P.S. Par pusi dienas būtu 200, bet negribas tādu gabalu pērties dēļ puscenas.

P.P.S. PILNĪGI VISĀS kāzās organizatori parasti parūpējas gan par fotogrāfu, gan muzikantu "vēderiņiem", tas nav nekas ekskluzīvs, tā ir tikai norma. :) Jeb tu ar to mēģināji teikt, ka jāfočē būs par "vēderiņa tiesu"? Tač nē...?
Publicēts: 05.10.08 13:00
 citēt
paraak taalu l- pajaa :) ja kads nodroshinaatu transportu , tad vareetu.....
Publicēts: 05.10.08 13:47
 citēt
Esmu Liepājnieks
Publicēts: 05.10.08 15:49
 citēt
nee nee par veederinja tiesu ne :D,vnk meeginaaju pateikt,ka neesmu Liepaajniece :D(taa no malas iespaids radaas,ka Liepaajniekiem taads unikaals taupiibas sindroms...),bet laikam taa bik neveiksmiigi.
Runaajot par to gaisa gabalu kas jaabauc,tapeec jau vairaak ar intereseejos par Liepaajniekiem fotograafiem,lai nav tas baigais gabals un tomeer arii paspeej veel pie saveejiem tikt.Pati es veelos,lai tas fotograafs tomeer buutu uz visu dienu.Un jaa bij domaats ap 350lvl.
Publicēts: 05.10.08 15:53
 citēt
Sundew man vecaaki Brauc paari visai Latvijai tai dienaa caur Riigu :),var pakert liidz un domaaju aparatuurai vieta buus :)
Publicēts: 05.10.08 16:17
 citēt
sukulis:nee nee par veederinja tiesu ne :D,vnk meeginaaju pateikt,ka neesmu Liepaajniece :D(taa no malas iespaids radaas,ka Liepaajniekiem taads unikaals taupiibas sindroms...),bet laikam taa bik neveiksmiigi.
Runaajot par to gaisa gabalu kas jaabauc,tapeec jau vairaak ar intereseejos par Liepaajniekiem fotograafiem,lai nav tas baigais gabals un tomeer arii paspeej veel pie saveejiem tikt.Pati es veelos,lai tas fotograafs tomeer buutu uz visu dienu.Un jaa bij domaats ap 350lvl.

Nu, reku ņem JRJ- tam čalim i normāla fototehnika, i turpat vietējais, nebūs papildus par transportu jāpiemaksā!

Vēl varu ieteikt Ventspils Madi- www.smstudio.lv -uzfočēs par 280!
Publicēts: 05.10.08 16:43
 citēt
JRJ foto man patiik,toties Mades nevisai,bet tas ir tikai mans viedoklis.Paldies par palidzibu :).Man jau te dazhas paarrunas notiek :)
Publicēts: 05.10.08 20:03
 citēt
Madim taču visas bildes no PORTRETI Kāzu plenērā:):) ŠItais būs Madim pirmais pasūtijums?:):) Bet bildes foršas , skatijos video rēcu kā kutināts Portreti prot atraktīvi bīdīt lietas:):)
Publicēts: 06.10.08 00:06
 citēt
Njaa.. laikam liepaajnieki visi sveetkus jau saplaanojushi :D
Publicēts: 06.10.08 09:12
 citēt
Ziemassvētki tomēr. :)
Publicēts: 06.10.08 12:08
 citēt
Nju personiigi man tomeer vairaak fotograafi pieteicaas nekaa forumaa :D.Taa,ka atliek tik vien izveeleeties un paldies par atsauciibu :).
Publicēts: 06.10.08 23:17
 citēt
:face-glasses:

personīga attieksme, ja?! :D
Publicēts: 07.10.08 18:44
 citēt
talavietis:būtu tuvāk, paņemtu...
nuka.
Publicēts: 07.10.08 19:51
 citēt
No citas puses - neko liela tā Latvija nemaz nav lai būtu tāli jābrauc :) . Pēc 3 nedēļām Klaipēdā jāfočē kāzas , kaut gan Klaipēda tomēr tuvāk Liepājai nekā Rīga :). Ja nu vienīgi no Rēzeknes braukt, tad benzīns sanāk vairāk :)
Publicēts: 07.10.08 21:02
 citēt
nu, ja vairs nevajag, tad neko....:face-monkey:
Publicēts: 07.10.08 22:17
 citēt
Ziemassvētkos jau nu retais piekritīs strādāt....
Publicēts: 08.10.08 12:05
 citēt
sukulis:Nju personiigi man tomeer vairaak fotograafi pieteicaas nekaa forumaa :D.Taa,ka atliek tik vien izveeleeties un paldies par atsauciibu :).

Nopietni cilvēki tā arī dara :)
A....e, lai tev IZDODĀS!!!
Publicēts: 08.10.08 17:49
 citēt
Jā ja man būtu jāizvēlas es arī ņemtu Haiduku.
Drošs cilvēks, turklāt profesionālis.
Tā es domāju.

:) :) :)
Publicēts: 08.10.08 21:59
 citēt
Piekrītu! Haiduks varētu būt ok izvēle.
Publicēts: 09.10.08 09:21 labots
 citēt
Nu labi....es arī varu sabildēt....:)
Es no Liepājas, mammai nebūs no Rīgas jāved...:P
Publicēts: 18.10.08 19:40
 citēt
WMWMW:Haidukam ideāli padodas gadījuma kadri, nekad nevar saprast, bijusi šim sesija ar tām meitenēm, vai tāpat vien pa pliko izģērbušās. Un tas jau ir tuvu cilvēku momentfoto ķeršanas brīnumam un veiksmei, izvēlies viņu.
Digitālais foto nodrošinās arī lieku kadru tūkstoti, ja nu kāds tomēr neizdodas. Kā nekā ciparu Canon tomēr, var visādi gadīties. :D

:):):)
tikai neaizmirstiet, ka viņai pašreizējā nikbilde ir manis bildēta :D
... un domāju, ka mēs šo jautājumu esam sen izrunājuši :)
Bet visiem LIELS PALDIES par reklāmu, žēl, ka neizmantošu tik drīz.
... un liekās acs ir uzlikta uz alvilu, ja vien vēl ko šis nenostrādās :D:D:D
Hmmm, bet es parekomendēšu shirri...
Publicēts: 18.10.08 20:24
 citēt
Haiduks:

/Samiedz acis.../ Tā, kur tantīte krūmos plikiņa cisu- cisu dara?
Publicēts: 18.10.08 20:51
 citēt
Portreti:
Haiduks:

/Samiedz acis.../ Tā, kur tantīte krūmos plikiņa cisu- cisu dara?

Portreti, teikšu, ka tu esi dikti gudrs... visi rēks,
teikšu ka esi dikti glups... tu brēsi...
:(
neteikšu neko
Publicēts: 18.10.08 21:53 labots
 citēt
šodien Arkādijā 2 zaķi šķaudīja uz jauno pāri ar blicenēm un šķiet, ka tā patumši tikai tādēļ, ka tādas patumšas tās ∫-ās blices viņām bija. a decembrī būs vēl tumšāks. aukstāks a.
Publicēts: 18.10.08 22:49
 citēt
haralds:šodien Arkādijā 2 zaķi šķaudīja uz jauno pāri ar blicenēm un šķiet, ka tā patumši tikai tādēļ, ka tādas patumšas tās ∫-ās blices viņām bija. a decembrī būs vēl tumšāks. aukstāks a.

Ja tas viss notiks Lībavā (cik saptatu tad Lībavā) , tad tur pietiekoši gaiš lai fočēt uz iso lieliem un daudz vietas gaismām kad lampas izslēgtas.
www.jrj.lv...
www.jrj.lv...
www.jrj.lv...
www.jrj.lv...
Publicēts: 18.10.08 22:55
 citēt
Nu man liekas ka tas nosaukums ir bez garumziimeem :),bet nu daudz pasaakumu arii buus aaraa :). Godiigi sakot,mees(es un liigavainis protams) izveeleejaamies tieshi taadu datumu kaadu gribeejaam,neviens muus nespieda un fotograafam,kuru izveelamies ir pienaakums pielaagoties,par to arii tiks maksaats ne taa?
Publicēts: 18.10.08 23:01
 citēt
Nav jau tik svarīgi ar kādām zīmēm ja vieta tā pati :) . Bet par datumu jau katrs izvēlās pats. Pašam kāzas bij 21 decembrī :).
Ārā galvenais lai nav lietus tai dienā :) . Fotogrāfam nevisai patiks ar tehniku lietū skraidīt :) , bet pielāgoties viennozīmīgi vaig, ja jau esi piekritis.
Publicēts: 18.10.08 23:19
 citēt
Jap lietus nebuutu tas labaakais sabiedrotais un tad jau nostraadaatu plaans B,kursh vairaak saistiits ar jumtu virs galvas :).Nejau tikai tad fotograafs buutu no cukura bet arii visi viesi :D un pashi :D.
Publicēts: 18.10.08 23:34
 citēt
JRJ:http://www.jrj.lv/kazas/001sm.jpg
viens no vienas olšunas dvīņiem precējās vai 1-kārši traki līdzīgs jaunajam vīram džeks caur to ziepu burbuli paspīd?
Publicēts: 18.10.08 23:35
 citēt
Paši lietū būtu labi kadri :face-grin:
Publicēts: 18.10.08 23:36 labots
 citēt
haralds:
JRJ:http://www.jrj.lv/kazas/001sm.jpg
viens no vienas olšunas dvīņiem precējās vai 1-kārši traki līdzīgs jaunajam vīram džeks caur to ziepu burbuli paspīd?

olšunas - kas tas ir?

www.jrj.lv...
Publicēts: 18.10.08 23:52
 citēt
Caur ziepju burbuli jebkursh buutu identiskais dviinis tam jaunajam viiram.P.S. tas tachu ir muusu pashmaaju maaveejs ne,nu tas burbulii?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):