Taatad kaazu datums ir 24. decembris:face-angel:.Vieta Liepaajaa parsvaraa centraa ,taadeelj buutu ljoti jauki,ja fotograafs buutu no Liepaajas. Darbinjsh visai dienai.Interesentus luudzu sazinaaties ar mani tepat caur fotoblog.lv,tad jau runaasim taalaak kas un kaa. P.S. droshi var pieteikties arii iesaaceeji.
neesmu kaazu fotograafs - bet esmu avantuursite ;-))))) ... ai - bet - man plaanaa bija ;aist pa ZS pie beedarta .... ja mani nenjem pretii - tad es dabuunama;-)))) Linkman, a kas tev buus tais datumos?
Decembra vidū man Strasbūra, Parīze un citi ZS tirdziņi. Viss ir saplānots. Beedarts mani arī aicināja savā virzienā, bet šogad noteikti vairs nē. Varbūt nākošgad.
Dansiga - kas Tev tie par tekstiem? Tu te izbeidz avantūras vērpt. Es vīrietis nopietns un tā arī paliks. Pietiks spamot, te cilvēks meklē kāzu fotogrāfu. Punkts, basta.
Jaa un tieshaam nopietni veelas fotograafu.Varbuut lai celtu interesi,pasaakums ir Libavaa un par fotograafa veederinju arii protams paruupeesies .Ja tieshaam visi ljoti aiznjemti ziemsveetku vakaraa,tadaa gadiijumaa darbinjsh uz pus dienu.
Brrr...auksts...! Fočuks no karstuma- aukstumā...diez kas nav...
Par parastajiem 350Ls tādos apstākļos fočēt negribētos...
Cik tu esi gatava tērēt par kāzu fotogrāfa pakalpojumiem?
P.S. Par pusi dienas būtu 200, bet negribas tādu gabalu pērties dēļ puscenas.
P.P.S. PILNĪGI VISĀS kāzās organizatori parasti parūpējas gan par fotogrāfu, gan muzikantu "vēderiņiem", tas nav nekas ekskluzīvs, tā ir tikai norma. Jeb tu ar to mēģināji teikt, ka jāfočē būs par "vēderiņa tiesu"? Tač nē...?
nee nee par veederinja tiesu ne ,vnk meeginaaju pateikt,ka neesmu Liepaajniece (taa no malas iespaids radaas,ka Liepaajniekiem taads unikaals taupiibas sindroms...),bet laikam taa bik neveiksmiigi. Runaajot par to gaisa gabalu kas jaabauc,tapeec jau vairaak ar intereseejos par Liepaajniekiem fotograafiem,lai nav tas baigais gabals un tomeer arii paspeej veel pie saveejiem tikt.Pati es veelos,lai tas fotograafs tomeer buutu uz visu dienu.Un jaa bij domaats ap 350lvl.
sukulis:nee nee par veederinja tiesu ne ,vnk meeginaaju pateikt,ka neesmu Liepaajniece (taa no malas iespaids radaas,ka Liepaajniekiem taads unikaals taupiibas sindroms...),bet laikam taa bik neveiksmiigi. Runaajot par to gaisa gabalu kas jaabauc,tapeec jau vairaak ar intereseejos par Liepaajniekiem fotograafiem,lai nav tas baigais gabals un tomeer arii paspeej veel pie saveejiem tikt.Pati es veelos,lai tas fotograafs tomeer buutu uz visu dienu.Un jaa bij domaats ap 350lvl.
Nu, reku ņem JRJ- tam čalim i normāla fototehnika, i turpat vietējais, nebūs papildus par transportu jāpiemaksā!
Vēl varu ieteikt Ventspils Madi- www.smstudio.lv -uzfočēs par 280!
Madim taču visas bildes no PORTRETI Kāzu plenērā ŠItais būs Madim pirmais pasūtijums? Bet bildes foršas , skatijos video rēcu kā kutināts Portreti prot atraktīvi bīdīt lietas
No citas puses - neko liela tā Latvija nemaz nav lai būtu tāli jābrauc . Pēc 3 nedēļām Klaipēdā jāfočē kāzas , kaut gan Klaipēda tomēr tuvāk Liepājai nekā Rīga . Ja nu vienīgi no Rēzeknes braukt, tad benzīns sanāk vairāk
WMWMW:Haidukam ideāli padodas gadījuma kadri, nekad nevar saprast, bijusi šim sesija ar tām meitenēm, vai tāpat vien pa pliko izģērbušās. Un tas jau ir tuvu cilvēku momentfoto ķeršanas brīnumam un veiksmei, izvēlies viņu. Digitālais foto nodrošinās arī lieku kadru tūkstoti, ja nu kāds tomēr neizdodas. Kā nekā ciparu Canon tomēr, var visādi gadīties.
tikai neaizmirstiet, ka viņai pašreizējā nikbilde ir manis bildēta ... un domāju, ka mēs šo jautājumu esam sen izrunājuši Bet visiem LIELS PALDIES par reklāmu, žēl, ka neizmantošu tik drīz. ... un liekās acs ir uzlikta uz alvilu, ja vien vēl ko šis nenostrādās Hmmm, bet es parekomendēšu shirri...
šodien Arkādijā 2 zaķi šķaudīja uz jauno pāri ar blicenēm un šķiet, ka tā patumši tikai tādēļ, ka tādas patumšas tās ∫-ās blices viņām bija. a decembrī būs vēl tumšāks. aukstāks a.
haralds:šodien Arkādijā 2 zaķi šķaudīja uz jauno pāri ar blicenēm un šķiet, ka tā patumši tikai tādēļ, ka tādas patumšas tās ∫-ās blices viņām bija. a decembrī būs vēl tumšāks. aukstāks a.
Nu man liekas ka tas nosaukums ir bez garumziimeem ,bet nu daudz pasaakumu arii buus aaraa . Godiigi sakot,mees(es un liigavainis protams) izveeleejaamies tieshi taadu datumu kaadu gribeejaam,neviens muus nespieda un fotograafam,kuru izveelamies ir pienaakums pielaagoties,par to arii tiks maksaats ne taa?
Nav jau tik svarīgi ar kādām zīmēm ja vieta tā pati . Bet par datumu jau katrs izvēlās pats. Pašam kāzas bij 21 decembrī . Ārā galvenais lai nav lietus tai dienā . Fotogrāfam nevisai patiks ar tehniku lietū skraidīt , bet pielāgoties viennozīmīgi vaig, ja jau esi piekritis.
Jap lietus nebuutu tas labaakais sabiedrotais un tad jau nostraadaatu plaans B,kursh vairaak saistiits ar jumtu virs galvas .Nejau tikai tad fotograafs buutu no cukura bet arii visi viesi un pashi .