forum.gif
mekleeju fotograafu kaazaam decembrii
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / mekleeju fotograafu kaazaam decembrii
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.10.08 23:53 labots
 citēt
JRJ:olšunas - kas tas ir?
ibioloģijas stundās neklausījies ko stāsta un šaudījies ar cemmītēm? kā mediķis mediķim un kā ibiologs ibiologam - olšuna tas, kas apaugļojas vai nē. ja nē, tiek izvadīta no sievietes organisma (process saucas mēnešreize), ja apaugļojas, iestājas grūtniecība. ja apaugļojas 2 olšūnas, piedzimst 2 olšunu dvīņi, ja olšūna sadalās, 2 olšūnu dvīņi. ievērojami ar to, ka ļoti līdzīgi, atšķirībā no 2 olšūnu dvīņiem.
P.S. ne tik sen amurikāņu zinātnieki konstatēja to, ko loģistiski var izdomāt un ko es viņiem būtu varējis pateikt - 2 olšūnu dvīņiem var būt katram savs tēvs.
Publicēts: 18.10.08 23:54
 citēt
olsunas un dviinji :face-devil-grin:info luudzu skatiit [url=www.google.lv:face-grin:]www.google.lv:face-grin:[/url]
Publicēts: 18.10.08 23:59
 citēt
hehe :) , es no sākuma neiebraucu tekstā pašā par to olšunu :face-grin: , a bioloģija man bij jau Krievijā un krievu valodā!
Publicēts: 25.10.08 14:33
 citēt
cerams, ka atradi. a pavedējtēvs un vedējmātīte sarunāti?
Publicēts: 27.10.08 22:21
 citēt
:D nebuus,ne pavedeejs ne maatiite :D.Neatbalstu ideju,ka jaaiet kaada peedaas. Fotograafu jaa atradu :) blogeristu vieteejo :),jau bij generaalmeeginaajums,rezultaats patiik :).
Publicēts: 27.10.08 22:29
 citēt
oi, sukuli :face-devil-grin:
;) studēju...
Publicēts: 28.10.08 09:15 labots
 citēt
sukulis::D nebuus,ne pavedeejs ne maatiite :D. :).
nu, kamēr Zagsā vai Dievnamā, liecinieki. tādus vaig. jāparakstās. :face-plain:es jau nu zinu - reiz Lielvārdē bildēju kāzas, kurās Bergmanis (Andris, ne Ingmārs) bija vedējtēvs un Pilsums vedējmāte vai otrādi. :face-grin:
Publicēts: 28.10.08 10:57
 citēt
Liecinieki buus,bet vedeejmaates un vedejteeva pienaakumu pildiitaaji nebuus :) viss :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):