Esmu jauniņais fotogrāfēšanas mākslā tāpēc gribēju uzprasīt vai man kāds (gudrāks cilvēls par mani ) varētu ieteikt kādu objektīvu uzmontēt uz sava melnā zvēra protams, par normālu cenu un kvalitāti. Gribētos tādu elastīgu objektīvu, lai nav īpaši daudz jāmaina. 18-200 mm apskatījos..jā likās pa dārgu manam budžetam, tāpēc vērsos pie jums, lai varat man kādu ieteikt!
Es jau kādu laiciņu pieturos pie nosacījuma-nevienam neko neieteikt.Kā dzīvot parasti iesaka baznīcā,sabiedrībā,ko pirkt-veikalā...Lai rastos saprašana,ar kaut ko ir jāsāk,pats sapratīsi,ko gribi un kam vari ziedot savus līdzekļus.Mani gan vairāk sākumā interesēja bildes saturs,nevis objektīva garums,es pat tagad īsti nezinu,kurš objektīvs man būtu visvairāk vajadzīgs.Labprāt bildētu tikai ar fiksētajiem L stikliem,uz ko arī pamazām eju.
AF-S 18-55 ED II lēts, priekš cenas ir ok, strādās AF un principā arī lietotākais diapazons .. varēsi gan portretu nobildēt, gan smuko saulrietu.. var arī apskat'ties AF-S 18-135 ( ja nemaldos, tad tas bija AF-S objektīvs, ja nav, tad vari nemaz neskatīties tālāk ..) ... tasbūtu labāks variants, bet dārgāks..
Omph:Esmu jauniņais fotogrāfēšanas mākslā tāpēc gribēju uzprasīt vai man kāds (gudrāks cilvēls par mani ) varētu ieteikt kādu objektīvu uzmontēt uz sava melnā zvēra protams, par normālu cenu un kvalitāti. Gribētos tādu elastīgu objektīvu, lai nav īpaši daudz jāmaina. 18-200 mm apskatījos..jā likās pa dārgu manam budžetam, tāpēc vērsos pie jums, lai varat man kādu ieteikt!
Jau iepriekš paldies!
Subaru Impreza Turbo 1.3 ekonomisko dīzeli melnā krāsā ar beibju pievilinātāju.
pats sāku ar 18-135, jau bik vairāk kā gadu fočēju un ar katru jaunu dienu sāku saprast, ka man pietiek... protams, kuram gan negribas no balkona nofočēt dzeni piemājas ābelē, bet iesākumam pietiek sākumā gan likās, ka krietni par īsu...