forum.gif
Tāpat par datoriem..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Tāpat par datoriem..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.08 20:33 labots
 citēt
Kas ātrāk kustētos - 2GHz ar 2gb ramu, vai 2.4GHz ar 1gb ramu? pirmais notiekti, ne?
Publicēts: 05.10.08 20:35
 citēt
tetris labāk ies ar 2... :p

atkarīgs tak manliekas no tā, ko tu taisies ar viņu darīt..
Publicēts: 05.10.08 20:35
 citēt
pārējo konfigu pasaki un beidz rakstīt to 2x pie ghz,tāpat neviens to vairs nedara.
Publicēts: 05.10.08 20:37 labots
 citēt
Core 2 Duo, 250GB, ATI Radeon HD 2400 XT 128MB, OS X

ar datoriem uz jūs, tapēc nezinu kā tagad stilīgi ar 2x vai bez :face-glasses:
Publicēts: 05.10.08 20:40
 citēt
Wizulis:tetris labāk ies ar 2... :p

i tetri uz spēlēt, i kādu bildi apstrādāt...
Publicēts: 05.10.08 20:40
 citēt
Wizulis:tetris labāk ies ar 2... :p

i tetri uzspēlēt, i kādu bildi apstrādāt...
Publicēts: 05.10.08 20:41
 citēt
tas nav stilīgi,tas ir stulbi.
Ja tas ir kaut kas no Mac saimes,tad pieņemu konfigu,ja Hackintosh,tad lūdzu uzraksti normāli.
Jebkurā gadījumā,minimums mūsdienās ir 2gb RAM,lai gan 4gb jau ir kļuvis par normālu parādību.
Publicēts: 05.10.08 20:59
 citēt
nu iMacs tas ir!
Publicēts: 05.10.08 21:07
 citēt
tad ņem visu pa maksimumu un dzīvo laimīgs.
Publicēts: 05.10.08 21:42 labots
 citēt
Man te pexsnji savaidzejas iepirkt vienam neregulara biznesa robam stacionaro PC kur reiz menesi apstradat sjiem 2000-3000 Bildes , man ari dilema KADS japerk. AMD zinu ka tocno ir mesls tos man taka nepiedavat BET kadss varetu but sakarigs BANANA ne no serijas "Hite Tex PIXDEC VERKJIS" Bet taa ATNAK reiz menesi apstrada GREDU uj atkal uz menesi aizmirsts?:)
Publicēts: 05.10.08 22:06 labots
 citēt
RAM bus svarigak neka CPU kopejia atrdarbiibaa.. konvertejot bildes.. atraks bus protams atrakais CPU.. bet atruma pieaugums bus niecigs.. labak izvelies vairak RAM.. atraks PC, atrak progas ladesies etc..
Publicēts: 05.10.08 22:11
 citēt
Iewar1jumZ:RAM bus svarigak neka CPU kopejia atrdarbiibaa.. konvertejot bildes.. atraks bus protams atrakais CPU.. bet atruma pieaugums bus niecigs.. labak izvelies vairak RAM.. atraks PC, atrak progas ladesies etc..

Meesls? No kaa tu to dzirdeji? Lab.. es pats esu Intel piekriteejs.. bet esmu pamanijis ka AMD pedejie, pirmspedejie prochi strada ljoti labi un aatri.. pietam cena vinjiem ljooooti draudziga.. Bet labs configs ir kkads C2D procis (
Intel Core 2 Duo E5200, 2.5GHz, FSB800, 2MB) un ram 4 Gb.. labs variants ar leetam izmaksaam..
Publicēts: 05.10.08 22:50
 citēt
Man kadreiz viena no kantoriem bij ieviesies "Datorgenijs" progarametajs kurs sasutija visu jauno tehniku no AMD super puper krutajiem Oh un ax . Kaprizakus karosjakus nevienus draiverus un periferijas atspazistosjus kompjus neatceros lietojis. Tad vnji nezeligi karsa un grabeja ar saviem 5 ventilatoriem KATRS , beigas vel konkretais Kexs iegadaja gramatvedei Assus portativo ar AMD proci uz ta burtiski vareja Olas cept beigas tas sadeja kopa ar visu gramatvedibas infu:):) Kopss ta laika AMD man neradiet , TESTUS ka visn tur kautkada muzjiga sasaluma apastaklos sasniedzis kosmiskus atrumus MEN NEVAIG man vaig lai STRADA BEZ CEKARA nevis ka jau mineju "Uberkruta supermasjina " bet gan STRADA NORMALI VIENMER KAD MAN VAIG!:)
Publicēts: 05.10.08 23:33 labots
 citēt
Lunis:Man kadreiz viena no kantoriem bij ieviesies "Datorgenijs" progarametajs kurs sasutija visu jauno tehniku no AMD super puper krutajiem Oh un ax . Kaprizakus karosjakus nevienus draiverus un periferijas atspazistosjus kompjus neatceros lietojis. Tad vnji nezeligi karsa un grabeja ar saviem 5 ventilatoriem KATRS , beigas vel konkretais Kexs iegadaja gramatvedei Assus portativo ar AMD proci uz ta burtiski vareja Olas cept beigas tas sadeja kopa ar visu gramatvedibas infu:):) Kopss ta laika AMD man neradiet , TESTUS ka visn tur kautkada muzjiga sasaluma apastaklos sasniedzis kosmiskus atrumus MEN NEVAIG man vaig lai STRADA BEZ CEKARA nevis ka jau mineju "Uberkruta supermasjina " bet gan STRADA NORMALI VIENMER KAD MAN VAIG!:)

Intel.. Intel C2D.. + Intel matesplate un bus ljoti labi, stabili...
Publicēts: 06.10.08 00:49
 citēt
ak dievs, kaadas muljkjiibas te ir sarakstiitas...jesus...AMD paarstaja buut nestabili no Duron laikiem, kad no taa procesora atteicaas. Luni, AMD saakot no XP liinijas straadaaja un straadaa normaali. Ok, peec performance testiem tas paaudzi atpaliek no Intel, bet price/performance zinjaa tas saliek intelim (iipashi jau ar Phenom). Turklaat, straadaajot ar aukstaas buferizaacijas aplikaacijam AMD ir paaraaks veel jo vairaak taapeec, ka ar atminju (RAM) straadaa ar Hypertransport shiinu nevis caur suuda ziemeljtiltu (Intelim tas buus (ir) i7 platformaa).
Intel motherboard nav stabili, Intel motherboard ir daargi un stulbi....

Taakaa AMD ir pat ljoti ok.

P.S. Atbildot uz topika autora jautaajumu - it depends, kaadas aplikaacijas tu palaid. Bet ja prochu arhitektuura ir vienaada (C2D piemeeram) tam +400 MHz nesaskatu lielu performances atshkjiriibu... :face-angel:
Publicēts: 06.10.08 04:29
 citēt
vel jau taads siikums, cik daudzi no mums savus kompjus owercloko.. :D
Vel pie aatruma nepiemineejaat hdd aatru ka vajag, ak jaa, vel veselu kaudzi ar visaadiem bla bla..
Nez, vismaz man AMD straadaa stabili, un naakamais kompis tagad arii buus amd..
Publicēts: 06.10.08 12:05
 citēt
Ja ir noskatīts iMacs,tad pārliecinamies vai tam ir 24" ekrāns ,ja tā nav tad noskatam tādu kuram ir.Pilnīgi nopietni-20" nav priekš bildēm.Nu jā un kompi pasūtam uzreiz ar maksimālo ram,lai tad kad sagribēsies apgreidot,vecās ram plankas nav jāmet miskastē.
Publicēts: 06.10.08 13:25
 citēt
Pirmoreiz dzirdu tādus brīnumus par AMD. Pats lietoju nu jau 5us gadus AMD un nekādu problēmu nav bijis!
Publicēts: 06.10.08 14:36
 citēt
Kas ir svarīgāks - auto ar tukšu degvielas bāku vai pilna bāka bez auto? Beidziet vienrez taču stāstīt visādas muļķības ka svarīgāk ir procis vai svarīgāks ir rams , vaig abus pietiekoši daudz. Ja vēl strādāt ar lieliem faila apjomiem tad arī HDD ātrs būs labi.

AMD visā laikā bijuši ir 1Ghz , 3200+ un 4200+ X2 . Abi pēdējie strādāja stabili (4200+ vēl tagad uz linux servera grozās) bet ne visās lietās. Labākais piemērs ir processora draiveri amd mājas lapā :) . Tā kā pats personīgi ar AMD pročiem vairs netaisos draudzēties.

Par Mac cita runa , tur daudz only Mac Fani. Labs pimērs bija par čali kuram piedāvāja laptop ar T9300 un 4GB ram. Šis atbildēja ka jebkurš Mac būs jaudīgāks. Un šitādi lohi pietiekoši daudz.

Un vispār labāk pagaidīt i7 ar x58
Publicēts: 06.10.08 14:45
 citēt
Briedi - WORD! :)

JRJ, Athlon nav gluži servera kristāls. Ieliec Opteronu i dzīvo laimīgs :)
Publicēts: 06.10.08 14:51
 citēt
deabbate , es tuvākā laikā to lietu notirgošu un likšu tur Atom , jo tām servera vajadzībām kuras es lietoju pietiktu ar PII :). Tā kā šobrīd esmu nelaimīgs dēļ lielās jaudas un lielās elektrības patēriņa :) .
Publicēts: 06.10.08 15:43
 citēt
Ir liela starpiiba starp to, ar ko pielniibaa pietiek, un ko gribaas/.. :D
Publicēts: 12.10.08 00:24 labots
 citēt

Intel motherboard nav stabili, Intel motherboard ir daargi un stulbi....

hmm.. mosh slikta pieredze bijusi.. man offiaa (~70 PC) jau gadus 10-15 griezhas, visiem Intel plates, jaunakas un vecakas. iisti darbaruukji!!! :face-wink: nomainja tikkai kad parak vesturiski paliek.. un nobirst parasti citas komponentes :)
Publicēts: 12.10.08 02:02
 citēt
meegjinaaju njemt amd paardoshanai, taadu braakju procentu nebiju redzeejis, aatri taa patika paargaaji, cpu jaa viss ok bet mb........ tad tas tad shitas nepatik :face-grin:
Publicēts: 12.10.08 09:01
 citēt
Pametu "saplosīšanai un noriešanai" :) nākošo domu: ja uz kompja pamatā notiek bilžu apstrāde, tad ārējā videokarte vispār nav vajadzīga, pietiek ar integrēto (ar DVI protams). Viedokļi, pieredze?
Publicēts: 12.10.08 10:01
 citēt
UldisS:Pametu "saplosīšanai un noriešanai" :) nākošo domu: ja uz kompja pamatā notiek bilžu apstrāde, tad ārējā videokarte vispār nav vajadzīga, pietiek ar integrēto (ar DVI protams). Viedokļi, pieredze?

Lietot vārdu "vispār" ir diezgan bīstami :)
..bet cik es zinu, kruta videokarte ir vajadzīga lai pēc iespējas ātrāk rēķinātu visādas 3D fīčas, piem. lielāka izšķirtspēja, smukāks renderējums spēlēm reālā laikā utt, bet apstrādājot bildes vairāk notiek tīra skaitļošana, ko veic procesors... (kaut gan videokarte arī nodarbojas ar skaitļošanu, tikai citos nolūkos)

Karoč, skaties uz vairākiem kodoliem (nevis procesoriem) un pēc iespējas vairāk RAM...
Publicēts: 12.10.08 17:02
 citēt
nuu, apstraadei tieshaam pioetiek ar integreeto videokarti, un opertaiivaa ar 2Gb ar pietiek atliektiem galiem, a vot procis gan jo jaudiigaaks, jo labaak.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):