forum.gif
Nominācija "Grābeklis ar nosaukumu Pelēkais vorselīns"
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nominācija "Grābeklis ar nosaukumu Pelēkais vorselīns"
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.10.08 10:35
 citēt
www.portreti.lv...

reku telefons , izsaki savu sāpi/ierosinajumus personīgi, piesakies par vieslektōru, figļi te spamo... slikts riits?
Publicēts: 06.10.08 12:36
 citēt
tas ir akmens bildētāju dārziņā. Fonu ( papīra ) tamā studijā ir gana, tikai, redz, vesels pitaks jāatloka par katra lietošanu + jāstrādā uzmanīgāk........a tas kas ir, ir defoltā :) bija jau diskusija pirms laika, par baltiem foniem, lopiem un melniem zābakiem.........
Publicēts: 06.10.08 13:21
 citēt
nu! cik man zināms, bez maksas viņu var lietot tikai, ja vajag fonam, bet ja vajag arī locīt lejā zem kājām, tad jāmaksā ir arī par fonu, tāpēc vot tādas lietas. paši vainīgi..tās bildes, protams, ka neiztur kritiku ar to paklāja fonu, bet nu..ko padarīsi..
Publicēts: 06.10.08 13:22
 citēt
TĀS bildes neglābtu nekāds fons.........
Publicēts: 06.10.08 14:31
 citēt
eu, KURAS ir TĀS bildes ? :)) par maz galerijā laikam apgrozos...
Publicēts: 06.10.08 14:39 labots
 citēt
briedis:eu, KURAS ir TĀS bildes ? :)) par maz galerijā laikam apgrozos...

neasas, ar tizlu gaismu, samocītām sejām, nekādu kadrējumu, vēlams, lai no fona spraucās ārā visādi pričendāļi, kurus varētu 3. sekunžu laikā nogriezt, bet autori tā nedara, jo jāsaglabā mežonīgais fotomīļa šarms :D uz minēto nelaimju rēķina, pelēkais fons gan nav ļaunākais........acīmredzot par maz.
Publicēts: 06.10.08 15:05
 citēt
Kas ir, Zelta podu Tev piešķīra, ka jāmetas apkarot wanna-be-studio-photographer darbi? :)) Lai jau cīnās ar naudas un ideju trūkumu - man nav žēl.
Publicēts: 06.10.08 15:51
 citēt
Šodien vairāksolīšanā www.kitesurfing.lv... vinnēju jaunu pūķi par 305 Ls, kurš pirms tam maksāja veikalā 980...

Jēee, jēeee!!!! :)

Bučas!:)
Publicēts: 06.10.08 16:07
 citēt
Ja Feiss ir VIZUALS IDIOTS tad laid šo cik gribi krutā studījā viš tāpāt neko jedzīgu neuzbildēs:):) Reizēm lasu un ņīrdzu kad cilvēki tur murgo par shēmām un kontrām bet rezultātā pelēks vorselīns aktīvāks par pašu modeli:):) Esmu bijis tai studijā un ZINU ka istenībā tur var uztasīt DA JEBKO , tehniski manomāt viena no viss aprīkotākājam studilām Rīgā . Vienīgi tiem LIETOTĀJIEM jau nav nedz fantāzijas nedz jelkādu zinašanu un tur nelīdz nekādas aprīkojums:):) Man jau sāk likties ka Portreti drīz būs rentabli dzīt laukā toss Bleķu skrūvētājus un tur bombīt auxsjā 3x lielāku studiju:):)
Publicēts: 06.10.08 16:44
 citēt
Annir : Tu zini kadreiz vairakus gadus pec pieprasijuma pasniedzu Studijas foto un darbu ar modeljiem. Pec pieredzes varu patikt IR CILVEKI kas ir vienkarsji "Vizuals idiots" :) Ka zini jebkurs radosj proces prasa SPEJU IZTELOTIES VELAMO REZULTATU vai vismaz SPET iedomaties PROCESU . Tacu eksiste kategorija individu kuri NESPEJ IEDOMATIES , vini gluzji vienkarsji spej tik vien ka NOKOPET KAUTKO GATAVU bet IEDOMATIES KAUTKO SAVU nespej. Starp citu tadi ekesemplari ir geniali plagiataisti , praktiski nekludigi spejot nokopet 1:1 kadu PRIEKSJA noliktu attelu jo PATS NO SEVIS nespej neko pielikt klat. Tas tas uz ka iekrit prasti NOKOPEJA BET PIELABOJA un ar to ari iekrita. Tupari parasti NEPIELIEK jo viniem nav speju IEDOMATIES ko varetu tur pielikt:):) Piemeru KA NEVAIG ir samera subjektivs lielums , jo jebkurs radosj process ietver sevi MEKLEJUMUS tas ir variacijas variantus skices proves utt. Tadas lietas var skatit tikai KOPUMA vai GALEJA VARIANTA. Man kadreiz lielmeistari teica "Tevi vaizdetu nosaut , tu zini ko mes patiesiba esam verti " tas tapec ka es redzeju ka no tam desmitiem filmu ko vinji kadreiz stiepa IZCILS ir tikai 1-2 kadri no vairakiem simtiem PAREJIE ir ikdieniskji un pat tizli ka jebkuram citam. BET mestars prata PARADIT TIKAI TO ISTO , un tapec visiem likas ka VINI TADUS VIEN CEP :):) Bija ari tadi iksemplari kas nesa VIENU FILMU bet vinja bija no 4 geniali kadri no 12 :):) Un tie nebij tie KRUTAKIE VARDI bet toss es uzssktu par LIELAJIEM MESTARIEM. No tiem esmu daudz ko macijies un vairaki ari mani labi comi. Jo vinji parasti klusu stavej malinja kad SKALIE SLAVENIE kas prata TRAPI 1:300 Putas un platijas un EKSPONEJAS bet tiekas TAISIJA ~ 1:3 bija tadi klusi un normali dzeki:):) No tiem 11 gadiem ko pasanceju ar sjiem kopaa dien diena man TEICAMI isstradajusies shema es atri protu piefikset kurs STRADA PEC SABLONIEM UN SHEMAM neko pats nespedams vai negribedams DARIT PATS un tadiem kur redzi KUR SERIJA tur KAUTKAS SAVADAKS tatad cilveks strada ka sjim pasjam patik nevis KOPE KAUTKADAS SHEMAS iemacitas no Gramatam vai I-NETA :):) Es pats ar ta sanceju KA GRIBAS TA LAIZJU un pofig par citu domam. Bet kad jatasa PASUTIJUMI tad var perfekti NOKOPET SHEMU tiejsi tadu ka PASUTITAJS PIESUTA uz 500Lpp aprakstā "Firmas stils" :):)
Publicēts: 06.10.08 18:49
 citēt
Stulbi, ka vēja nav, tā es jei bogu, aizbrauktu līdz jūriņai jauno pus- nahaļavno pūķīti palidināt, a moš i bišku uzkaitotu...:)

Bučas!:)
Publicēts: 06.10.08 18:50
 citēt
Tu zini jaa var laisties uz zemes un tasit PLAKATINJUS , tcju es te daudziem esmu teicis ka TAS NAV STUDIJAS DABS bet sudss plakānā gaismām. Njuu NEPIELEC cilvekiem pat ja PASAKA ka vinam mesls. Tapat tik recienus raisa individs kurs saperk 4 vienadas JAUDIGAS galvas un DOMA ka taga buss krutais , bet NEKAS NESANAK un nesaprot kapec . Radi neradi KAM NEPIELEC tam nepieleks. Te ir vismaz 2-3 individi kas REGULARI bilde studija jau vismaz gadu un BILDES PILNIGI NETICAMI TIZLAS un vienadi PLAKANAS issktas ka calji vispar IENAK JURA STUDIJA ierubi kautkadu KOPEJO DIENASGAISMU un tik mocji bobas NETICAMI GARLAICIGOS VARIANTOS , es vispar NESAPROTU ka to var dabut gatavu APSALUTI TUPAM JABUT lai ta varetu izdarit:):) Vispar es kadreiz piekopu arpratigu soka terapiju STUDIJA ,lai rezdētu vai cilvīm ir kāds funktires vai`sim tik uz "Bobām pablenst" līgu pazitamus konkreta stila modeljus . Nemam pa 2-3 cilvēki gruppiņu Viss sakas APSALŪTĀ TUMSĀ deg tik geratora kontrolgaismas šie ienāk ierubī VIENU gaismu a modelis tur nosēdies kājas salicis uz roku baltiem un rotaļājas ar "Mehānisko draudziņu" un tad nu skaties ko nu kurš "Talants" cep auxšā , vuens momentāli sarubī visus uguņus un sāk DĀMAS IZDARĪBAS reporodupēt PAT NAPASKATOTIES UZ LUKTURIEM pofik kas tur ka tik VISU VAR REDZĒT , apmērm kā "ieslēdzit istabā gaismu" kā kādreiz teica dīzji slavenais sjovmens Ixusovs "Visam jābūt tuvplānā un čotko jasno" cits atkal sāk laikt gaismas rotalāties ar ēnām un gaismām , vēl viens barinš VISPĒR nespēj neko izdarīt STĀV UN LŪR atkārtu žokli , a vēl cits pienāk pie dāmas un saka Eu davai bix vēlāk padarbosies uztasam taga to ko man vaig UN USTASA kautko KO IR IZDOMĀJIS:):):):):) Jāsaka ka vieni 50% bij tie kas lūrēja atkārtu žokli vai TASIJA REPRODUKCIJAS :):) Cilvēki savā vairumā ir TUPI un nespēj neko vairāk iedomāties kā PRIMITĪVAS LIETAS:):)
Publicēts: 06.10.08 21:38
 citēt
ir jau ir, tik nav jau tik viegli kaut kādu līmeni sasniegt, jo šobrīd ir pieejams jebkas, turpretī kad zāle bija zaļāka.... pašiem nācās rakties un urbties.
ar tagad vīri gudri un kā ikviens iet vieglāko ceļu + principā nav vajadzības koļīt meičas disenēs vai vēl trakāk - ar prāta spējām, tamdēļ viegls un lēts "palīglīdzeklis" par lāunu nenāk.
Publicēts: 13.10.08 17:35
 citēt
Lunis: TAS NAV STUDIJAS DABS bet sudss plakānā gaismām.

Teica Lunis un parādīja, kā jāfočē.

/Jāiet aplūrēt Luņa galerija.../

:)
Publicēts: 13.10.08 19:20
 citēt
Portreti:
Lunis: TAS NAV STUDIJAS DABS bet sudss plakānā gaismām.

Teica Lunis un parādīja, kā jāfočē.

/Jāiet aplūrēt Luņa galerija.../

:)

zrja. Tur jau tikai Meistara meistarīgie joki......
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):