Noskrējiens - 0, laiks, cik lietos, - 0. Cena: 875,- Ls www.fotoveikals.lv... (es pats savu nopirku par 930,-Ls pirms mēneša, tad tas bija mazākais cipars neta veikalos. lielākā daļa to, kam ir D300, ir pirkuši par virs 1000,- Ls. Diez vai kāds gribēs pārdot zemāk par 875. Tāpēc, tagad, kad jaunu var dabūt par 875,-, kā čoms čomam saku: ņem jaunu! )
nu jā viss normāli, tikai man pret to veikalu ir alerģija es viņiem vienu objektīvu biju spiests atdot atpakaļ (Nikkor 12-24 F4).. un man kādu stundu vadībai (kas sastāv no autoinstruktora un džeka kas izskatās, ka guļ uz klaviatūras un mīlējas ar savu peli) nācās skaidrot, kas ir fokuss, un kas ir fokusa kļūda Kantoris viņiem izpaužās kā galdiņš un 2 skapīši kaut kādas modeļu aģentūras ofisā.. - jā viņiem nav sava ofisa Beigās gan tāpat savu panācu, naudu dabūju atpakaļ.. un ar to pašu mana vēlme sadarboties ar viņiem ir zudusi.
Oskarz:nu jā viss normāli, tikai man pret to veikalu ir alerģija es viņiem vienu objektīvu biju spiests atdot atpakaļ (Nikkor 12-24 F4).. un man kādu stundu vadībai (kas sastāv no autoinstruktora un džeka kas izskatās, ka guļ uz klaviatūras un mīlējas ar savu peli) nācās skaidrot, kas ir fokuss, un kas ir fokusa kļūda Kantoris viņiem izpaužās kā galdiņš un 2 skapīši kaut kādas modeļu aģentūras ofisā.. - jā viņiem nav sava ofisa Beigās gan tāpat savu panācu, naudu dabūju atpakaļ.. un ar to pašu mana vēlme sadarboties ar viņiem ir zudusi.
nez. neesmu no viņiem neko nekad pircis. vnk tas ir lētākais variants šobrīd.
es saveejo njeemu ieksh laptop.lv ..... vinjiem arii ofiss mazinjsh .. bet visaadaa zinjaa vinjiem uzreiz uz vietas bija cits bodijs, ko man iedot, jo pirmais man nepatika ;-) un objektiivu iedeva citu palietot (bez iires naudas), ka mer atnaca manis apsuutiitais ...
Bizzare, un pie tam bija leetaak kaa vaacijaa un holandee ... un ja caur ebay suutiitu - tad uz komplektu 2350 Ls veertiibaa, buutu vinneejusi maybe 100 Ls peec suutiijuma sanjemshanas un visa nomaksaashanas.....