NilsS:tas ir baigi vecais verkjis, agraak C taa ar skatiija D 30 un uz augshu, tad nomainiija uz 10 D utt.......
Ir gan vecs. Izšķirtspēja kkādi 2 vai 3 Mpix. Bet toties ar pilno matricu. Un viņš ir nedaudz lielāks par 30D.
vecs jā. baigais verķis arī, 3mpix gan, bet pilna matrica tikai sapņos var rādīties! Der gan viņam tikai EF lēcas, jo šķiet, ka uz to brīdi canon nemaz neražoja EF-S.
alvils:
Ir gan vecs. Izšķirtspēja kkādi 2 vai 3 Mpix. Bet toties ar pilno matricu. Un viņš ir nedaudz lielāks par 30D.
vecs jā. baigais verķis arī, 3mpix gan, bet pilna matrica tikai sapņos var rādīties! Der gan viņam tikai EF lēcas, jo šķiet, ka uz to brīdi canon nemaz neražoja EF-S.
P.s tas tavs čoms negrib man nopārdot savu Double-charger!
Nezinu. Mož mans čoms kaut ko netā sapratis. Šis man dievojās, ka viņam pilna matrica. Man jau patiesībā vienalga. Bet par to double charger, nezinu, varu uzjautāt. Es viņu laikam trešdien satikšu.
šis droši vien padomaja ja nevar uzlikt EF-S un der tikai EF tad jau FF kamera būs! Bet tu pajautā, ja par sapratīgu cenu tas čardžers es būtu ar mieru iegadāt, jo Zb man pa vienai ladēt...
es pajautāšu. tomēr šaubos, vai viņš pārdos, jo viņam tak pašam jālādē. viņam vēl bez tās kameras ir tikai nikon F80 (filminieks) un kaut kāds vecs zenīts (arī filminieks). digis tikai viens. lai gan viņš var arī ar telefona kameru iztikt, tāpat pēdējos gados neko nopietnu nebildē (a agrāk ta žurnālā par fotogrāfu strādāja), pirms pāris mēnešiem saņēmās uztaisīt izstādi, vienā dienā ar to pašu D30 un 50mm f/1.8 sabildēja ap 100 bildēm, tai pašā dienā izdrukāja (uz avīžu papīra, A4 formātā) un vakarā bija izstāde, kurā viņš tā piedzērās, ka blekautā visas bildes pazaudēja pa ceļam uz mājām. nevajag viņam to kameru. bet nu tiešām nezinu, vai lādētāju gribēs pārdot. tomēr es pajautāšu. viņam šobrīd kā reiz švaki ar piķi (atlaida no darba).