forum.gif
Jautajums par bilzu apstradi!?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Jautajums par bilzu apstradi!?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.10.06 00:49
 citēt
Varbut kads varetu izskaidrot ka bildei panakt veleamo fonu fotoveikala?! Piemeram fonu padarit tumsaku, noslept kadus nederigus prieksmetus utt... ?
Publicēts: 29.10.06 10:57
 citēt
Publicēts: 29.10.06 14:35
 citēt
FotOskola jau sakuma skatijos, bet tur nebija noradits neviens raksts par bildes fonu... vai ari es neprotu atrast...?
Publicēts: 29.10.06 15:25
 citēt
parak plashs jautajums. precize un varbut dabusi atbildi ...
Publicēts: 29.10.06 16:13
 citēt
Tatad... pienemsim ka bilde ir cilveks vai vairaki, un velos iegut vienkrasainu fonu. Piemeram melnu fonu... ta lai galvenais prieksmets nepaliktu ipasi tumsaks...
Ceru ka sakarigi uzrakstiju :)!
Publicēts: 29.10.06 16:17
 citēt
Sito lietu ari labprat uzzinatu ka uztaisit bildei tumsu fonu. Skota Kelbija gramata par fotosopu ir aprakstits ka tas notiek un ka var to paveikt, bet isti man nesanak. Gramata ari ir krievu valoda un tas nav gluzi ka latviesu valoda.
P.S. Varbut kaut kur sadabu interneta Skota Kelbija gramatu par fotosopu:)
Publicēts: 29.10.06 16:39
 citēt
Mīlestība
Haiduks
Kategorija: Dzīvnieciņi
Datums: 22.8.2006
Ar layeriem...gliemēži fotografēti uz galda
Publicēts: 29.10.06 17:11
 citēt
Ar otiņu izvēlies attiecīgo krāsu un pamazini caurspīdību. Izvēlies vai tumšāku, vai gaišāku utt. un pasmērē fonu- tikai neatlaid peles taustiņu. Vai arī ar color dodge (pie otiņas), ar mazāku caurspīdību pārbrauc pār "galvenajam objektam".
Daži no visiem paņēmieniem.
Vēl arī var leijeros sadalīt un sagraizīt utt. un padarīt katru atsevišķi gaišāku/tumšāku.
Publicēts: 29.10.06 18:31
 citēt
www.fotoblog.lv...

iemācies extract un varēsi ar fonu darīt dajebko :)
Publicēts: 29.10.06 19:40
 citēt
+Eliks un layerītis
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):