tiku cauri ar 37 punktiem uz lcd , ja pieietu nopietnāk drošvien varētu krietni labāk piegājienā nr.2 jau darbojoties nopietnāk tiku cauri ar 8 punktiem
Belladonna, man pirmaa gaaja leenaak, kameer apjeedzu taktiku un es to dariiju vispar - piemiegtama aciim, nevis plashji atplestaam - taa labaak vareeja tos pustonjus atshkjirt
Ij vispaar .... es shitaadas kraasu paletes savlaik ar rocinju kraasoju un liimeeju taisnstuuriishus rindinjaa;-)))) Uzdevums bija - uztaisiit peec iespeejas nepamanaamaakas paarejas;-)))
Mr2 nu tur arii dabuunam ... kad peec sakartoshanas nospiezh vieniigo podzinju es saakumaa nevareju saprast - uz kuru galu jaaskataas .... kad notesteeju parbiidot tikai vienu kvadraatinju - tad pallikaas skaidrs;-)
belladonna, saakumaa es tik sametu - apmeram liidziigos uz attieciigiem galiem un tad sabiidiiju shamos savaa starpaa A citas rindas man pilniigi netrauceeja - protu atsleegt ;-))))
blj, uz hrenovaa maajas LCD - perfekti... kaut gan uz shita vispar nedrikst bildes apstrsadat, kur doma, ka ir balts, isteniba ir zils.. nesaprotu neko