domāju, ka Tev Haiduk, dzīve kļūtu mazliet vieglāka, ja šadas lietas neuztvertu tik nopietni gan jau sekos lepns vēstījums atbildē,ka nekā tamlīdzīga utt, taču izskatās jau savādāk par vienām un tām pašām lietām ļaudīm vienmēr būs dažādas domas...
NilsS:domāju, ka Tev Haiduk, dzīve kļūtu mazliet vieglāka, ja šadas lietas neuztvertu tik nopietni gan jau sekos lepns vēstījums atbildē,ka nekā tamlīdzīga utt, taču izskatās jau savādāk par vienām un tām pašām lietām ļaudīm vienmēr būs dažās domas...
Patīk viens tavs vārds- domas!!! tas skan superīgi!!! Ja otru aptaisīt- tad "ļaud;im" ir cita doma, ja dabon pretīm (un diezgan pamatīgi) tad piedāvā man vieglāku dzīvi Bet ir vienkārš risinājums... naiztiec Haiduku, un tev kļūs vieglāk ... es neiesāku, bet nekad nevienam neesu palicis parādā!!!
NilsS:domāju, ka Tev Haiduk, dzīve kļūtu mazliet vieglāka, ja šadas lietas neuztvertu tik nopietni gan jau sekos lepns vēstījums atbildē,ka nekā tamlīdzīga utt, taču izskatās jau savādāk par vienām un tām pašām lietām ļaudīm vienmēr būs dažās domas...
Patīk viens tavs vārds- domas!!! tas skan superīgi!!! Ja otru aptaisīt- tad "ļaud;im" ir cita doma, ja dabon pretīm (un diezgan pamatīgi) tad piedāvā man vieglāku dzīvi Bet ir vienkārš risinājums... naiztiec Haiduku, un tev kļūs vieglāk ... es neiesāku, bet nekad nevienam neesu palicis parādā!!!
laikam mēs esam pārāk atšķirīgi Homo Sapiens sugas pārstāvji it kā runājam vienā valodā, bet aiz šiem simboliem redzam katrs savu......
Redzi NilsS, nedomā tik daudz par mani... padomā par sevi... kāpēc tu gribi visu laiku citus mācīt dzīvot. Gandr;iz ne reizi no tava rakstītā neesu lasījis ko prātīgu... staro cauri sarkazms un nievājumi. Tici man... tu vari tikai mani apskaust (nodzīvotajā dzīvē un dzīves vieglumā)
Haiduks:Redzi NilsS, nedomā tik daudz par mani... padomā par sevi... kāpēc tu gribi visu laiku citus mācīt dzīvot. Gandr;iz ne reizi no tava rakstītā neesu lasījis ko prātīgu... staro cauri sarkazms un nievājumi. Tici man... tu vari tikai mani apskaust (nodzīvotajā dzīvē un dzīves vieglumā)
nakad neuzspēju, laicīgi pieteikties , vienmēr pirmajās minūtēs tie 20 cilvēki aizpilda kvotas, cik saprotu pirts nav pārāk liela, es nerunāju par lāvu, pērties netaisos...
Bail ir tev!!! Atceries, kā nobijies, kad pārprati vārdus ezeram ar meitenes, ka uzreiz uz PM rakstīji man Bet ja tu šādi rakstot dabon sev pašapmierināšanos... turpini vien, vai nu man žēl, ka gūsti baudu...
Tas tevi raksturo... viss ko tu piedēvē man ir tavu slimīgo iedomu un izjūtu auglis... un kā jaf teicu, cik viegli ir to izslimot pasakot uz otru un tā sevi it kā attaisno- Neesu vainīgs, ka jaunībā mazumu esi cietis... bet tas tevi vajās visu mūžu, un tikko Haiduks vairs tev nepievērsīs uzmanību, tu atradīsi citu, kam piedēvēsi savas īpašības... un varēsi no tā gūt baudu. Turpini vien gūt labsajūtu sev , man nekad nebūs žel tevi atbalstīt