Bet ja nebūtu ākstu, nebūtu jautrības... kad WMWMW atkal izdzēsīsies, blogam būs liels zauējums, Un es , jo būs pazudis manu pirtuku galvenais reklamētājs Visi kam patīk Haiduka pirtuki uzsaucam SLAVA WMWMW mūžigi mūžos!!!
WMWMW:27. Ministru prezidents. 28. Ivaru prezidents. 29. Turkmenuzbekbaši prezidentu prezidents - LV prezidents. 30. Kailfoto biedrības prezidents. 31. H kluba rezidents. 32. Pūtēju orķestris ar trīs tenoriem un vienu akrobāti. 33. Trīsdesmit ceturtais. 34. Viesis no Alfa zvaigznāja, pieredzes apmaiņai. 35. Cilvēks ar kobru pītā groziņā un 10 pudelēm čačas.
Īsāk sakot, gaidu raitu reportāžas plūdumu. Un bildes, tās jau neizpaliks. Ak, kas par bildēm, un kas par ISO 1600 ar vērtīgu - 1 EV! Skauž. Gaidu. Bet skauž. Pirtiņas tomēr tāds retums mūsdienās.
rēcīgi...un mazliet patiesi
PS ceru , ka nedzēsīsies gan kļūtu garlaicīgāk.....
meerkjis, man no honongas par 20 centiem atnaaca paareja gribaas notosteet, bet te Riigaa man neviena pa rokai nav, iisteniibaa jau jebkurs M42 viitnes objektiivs der
meerkjis, man no honongas par 20 centiem atnaaca paareja gribaas notosteet, bet te Riigaa man neviena pa rokai nav, iisteniibaa jau jebkurs M42 viitnes objektiivs der
Haiduks:kad atkal izdzēsīsies, blogam būs liels zauējums
Ak tad sāc jau zauēt, dienu pirms tā notikuma ar tevi baltās gaismās un vienā halātā, ja? Jā, bet ko nozīmē "zauēt"? Tas ir kaut kas nepiedienīgs un ar eļļas ieziešanu saistīts? /cer/
Tavs runas veids aizdomīgā kārtā brīžiem atgādina kādu citu H. To, kas Demakova. Tikpat pašiedvesmojošs, pacilājošs. Pataupi nu to pacilāšanu priekštelpai, es taču esmu pirmais rindā apskatīt reportāžas, un tā.
Paldies, vari rimties, šai pirtiņai tautas pietiek. Rīt staigā uzmanīgi pa ceļiem, jo no kreņķiem, ka neviens normāls cilvēks tevī neieklausās, paliksi neuzmanīgs... dzīvs tu mūs vismaz uzjautrini... un wmwmw-nēni būs izmisumā... vai ne NilsS
Ak tad sāc jau zauēt, dienu pirms tā notikuma ar tevi baltās gaismās un vienā halātā, ja? Jā, bet ko nozīmē "zauēt"? Tas ir kaut kas nepiedienīgs un ar eļļas ieziešanu saistīts? /cer/
Tavs runas veids aizdomīgā kārtā brīžiem atgādina kādu citu H. To, kas Demakova. Tikpat pašiedvesmojošs, pacilājošs. Pataupi nu to pacilāšanu priekštelpai, es taču esmu pirmais rindā apskatīt reportāžas, un tā.
Paldies, vari rimties, šai pirtiņai tautas pietiek. Rīt staigā uzmanīgi pa ceļiem, jo no kreņķiem, ka neviens normāls cilvēks tevī neieklausās, paliksi neuzmanīgs... dzīvs tu mūs vismaz uzjautrini... un wmwmw-nēni būs izmisumā... vai ne NilsS
retorikā WMWMW tomēr izklausās krutāks mierini sevi ar domu, ka viiņam nav pirts un viņš ir nelaimīgs
miller31:te] meerkjis, man no honongas par 20 centiem atnaaca paareja gribaas notosteet, bet te Riigaa man neviena pa rokai nav, iisteniibaa jau jebkurs M42 viitnes objektiivs der
retorikā WMWMW tomēr izklausās krutāks mierini sevi ar domu, ka viiņam nav pirts un viņš ir nelaimīgs
tu esi pajolītis, vai tēlo??? Man sevi naf jāmierina... man visu laiku VISS NOTIEK!!! es nevienam virsū nemaucos, kā tu un tavs elku dievs WMWMW... jūs abi bāžiet regulāri degunus, kur suns savu nebāž! Mani no līdzsvara jums neizsist... un visi, kas pie manis ir bijuši, redz tavu un viņa skaudīgos uzbraucienus... ...suņi vaukšķēs , bet mēs (es) iesim tālāk... turpini NilsS stiprāk un sirsnīgāk vaukšķēt... TEV ĻOTI PIESTĀV
......ja esi reiz teicis,ka pana H oponents izsakās atjautīgāk, riskē nonākt sitamo listē. Un tiks piekārtas dažādas birkas. Reizēm reti dīvainas. Pedalizēti izsakoties
NilsS:......ja esi reiz teicis,ka pana H oponents izsakās atjautīgāk, riskē nonākt sitamo listē. Un tiks piekārtas dažādas birkas. Reizēm reti dīvainas. Pedalizēti izsakoties
Pans NilsS . Vai pasakumu neredzot, to aptaisīt ir tagad oponēšanas māksla??? Nu tad arī tu sevi vari ierindot māksliniekos!!! Bet viņš ir GURU. Sāc kādreiz ar galvu domāt!!! Pie noteikuma, ka tev galvā kas ir Pagaidām liekās, ka esi no tiem... ja WMWMW pacels mazo pirkstiņu- tu sāksi smieties... tu ceru labi zini šādu cilvēku tipu... diezgan spilgts pārstāvis esi!!! Un nekad neiedomājies, ka aiztiekot otru, paliksi sveikā!!!
Ehh, lai arii forumaa visaadi kashkji iet, bet tomeer labu tusinju un svineeshanu tas nekaadi nemaitaas! Atliek cereet vien ka mani tomeer nenolaupiis..
NilsS:......ja esi reiz teicis,ka pana H oponents izsakās atjautīgāk, riskē nonākt sitamo listē. Un tiks piekārtas dažādas birkas. Reizēm reti dīvainas. Pedalizēti izsakoties
Oi, brālīt /sens latviešu-lietuviešu teiciens, nekā personīga/! ja palasa arhīvos, kundze nešķiro nevienu, kas izsakās slīpi par pirsniņu. Dzimuma piederība tad neglābj no ātra, spārnota un kodīga izteiciena - kakulācis, pajoliņš, zinošais dirsējs, muļķis un kas tik ne vēl. Ir tā, Haiduk, ne? Nebūs melots. Riktīga BARGĀ KUNDZE. Visvairāk viņu tracina, ka mēs nozogam viņa jājamzirdziņu - tēmu. Es gan vēl neesmu teicis, ka nemēģināšu nozagt arī kādu viņa modeli. Iedomājies, kas tad būs par vētru!
es būšu pārsteigts, ja pēc tā "oi, brālīt " mums nepiekārs geju birku pane dusmās sevi nekontrolē :face-monkey:
PS es labprāt redzētu salīdzinājumu - H skatījums uz modeli un kāda cita fotogrāfa skatījums. Interesanta doma
PPS pret pirti nekā personīga. Kāda vaina tusam...