forum.gif
Haiduka pirtiņa 14.1o
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Haiduka pirtiņa 14.1o
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.10.08 21:35 labots
 citēt
Haiduka pirtiņa atkal ielūdz fotoblog dalībniekus

Otradien 14.1o. 2oo8.g. mūsu ērā no plkst 18.00- 24.00 (izsviežam pēdejo pliku) ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.

Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 5 ls , mammas zīme derīga kopā ar ceinerīti :D
Līdzi groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, iekodas), bet ne pārmērīgi. (man suvēna naf, kam pēc tam izbarot)
Pasākuma mērķis ir

0. Jonatana vārda diena!!!
1. Haiduks par Arhipovu (6 x esmu ar viņu bijis kopā kā kolēģi, ne Master Klass ietvaros)
1.a. kas pieteiksies kopā ar savu jubileju- to arī nosvinēsim
2. iepazīšanas (kas vēl naf pazīstami)
3. par un ap foto -pārrunu TĒMA domāta gaismiņš un darbs ar cilvēku pliku (kā nekā pirts)
4. ja kāds paņem līdzi bilžukus uz papīra, apskatām un aprunājam aiz muguras
5 ja ir līdzi bilžuki digitālā formā, skatam televizorā un aprunājam (vau, vau)
6. ja rodas interese, varam ziedot nedaudz laiku PS apgūšanai (viens pie datora kaut ko rāda no tā ko māk)
7. kāda atrakcija
8. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana
9. pats par sevi- sauna (var ņemt līdzi slotiņas un aizmirstot peldapģērba gabalus) un baseins.
10. iespēja pabildēt
11. ja kadam jāpaņem kads neblogietis līdzi- droši...pataisīsim par blogieti un pabildināsim
12. VĒLAMS KĀDU MODELI (bezmaksas ieeja), ja pozē KĀRTĪGI , ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
13. Būs arī meitenes, kas tikušās ar Arhipovu... dalīsies iespaidos, ja kādu tas interesēs

Un pats sliktākais, kas var būt...vietu skaits ir ap 25, tāpēc lūdzu piesakaties laicīgi un atsakaties, ja netiekiet.
telefons-26800865, 7296936 vai 7296948
Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela.
Karti ielikšu fotoreportāžās (ceru, ka admini piedos, jo šite nemāku pievienot)
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 09.10.08 22:20
 citēt
ja mani nesitu..megintu aiziet.. :face-crying:
Publicēts: 09.10.08 22:23
 citēt
mani var ieraxtīt saraxtā. mammas zīmi un studentu apliecību atstāšu mājās, jātaupa - inflācija un tā. :)
Publicēts: 09.10.08 22:36
 citēt
sarakstu likšu pirmdien :) ieskaitīti :)
Publicēts: 09.10.08 22:40
 citēt
tad varu iet? a ja es esmu kautriigs? nevajadzes 24 cilveku prieksha uzstaaties? pliiz nee :face-sad:
Publicēts: 09.10.08 23:19
 citēt
? zīmē es
Publicēts: 09.10.08 23:38
 citēt
Iewar1jumZ:tad varu iet? a ja es esmu kautriigs? nevajadzes 24 cilveku prieksha uzstaaties? pliiz nee :face-sad:

:) ja vien pats nevēlēsies :)
Publicēts: 09.10.08 23:52
 citēt
Driikstu es ar pastiities, kas taadaa pasaakumaa daraas? :D :)
Publicēts: 10.10.08 00:03
 citēt
Nee - mana doma ir sleepties zem soliem un skatiities, kaa citi to dar... :D
Publicēts: 10.10.08 05:49
 citēt
mani pieskaiti luudzu:)
Publicēts: 10.10.08 07:10
 citēt
gribu:face-sad: bet tās otrdienas neder:face-sad:
Publicēts: 10.10.08 08:54
 citēt
Es + 2
Publicēts: 10.10.08 09:36
 citēt
Šoreiz nesanāks - citi plāni!
Publicēts: 10.10.08 13:18
 citēt
mani arii var rakstiit.

Pirtii neieshu, bet kaut ko zibinaashos :)
Publicēts: 10.10.08 14:47
 citēt
mjaaa

a jums nav radusies ideja par pirtsblogs.lv izveidi?
Publicēts: 10.10.08 14:55
 citēt
A kad jums pēd. reizi abiem kāds ir pateicis, cik ļoti jūs mīl? :)
Publicēts: 10.10.08 15:17
 citēt
WMWMW, nestāsti man, kam ticēt un kam ne :D Pate gana gudra, lai saprastu sev apkārt esošo pasauli un tās kārtību. Ja arī kam ticētu, Tev nav dots man liegt to :)
Un vispār, necentos jūs sasiet kopā :D Vien vienīgi abi tādi pikti, gluži vai jādomā, ka mīlestības jums neviens nedo.
Publicēts: 10.10.08 15:41
 citēt
WMWMW:Steidzieties, steidzieties, steidzieties!
Tikai vienu reizi mēnesī, caurbraucot koncerttūrēs uz metropoli, mūsu pilsētā apstājas ceļojošā pirts ar skaistām modelēm, labajiem papučiem un zaceni. Vietu skaits ierobežots! Mākslas apjoms nelimitēts.
Ak laime, tu, formulā "pirts, flirts, spirts" slēpta, bet visiem redzama!

aaaaaaa......
Es taa paarsmeejos. Sho vajadzeetu katru reizi rakstiit aicinaajuma tekstaa.
NAv nemaz tas WMWMW tik slikts.... fantaazija vinjam super. vai vinjai. NEzinu.....
Publicēts: 10.10.08 15:54
 citēt
saite uz nabu aktiva ka parasti
Publicēts: 10.10.08 15:58
 citēt
WMWMW - tu rulle! :face-grin:
Publicēts: 10.10.08 16:19
 citēt
WMWMW, aha, ja Tu ir citplanētietis, tad sen jau ticu tiem un to sastapšanai. Domām ir spēks - zinu.
Publicēts: 10.10.08 16:45
 citēt
WMWMW, Tu gribi teikt, ka neesi dumš? Es gan noteikti dažās lietās tiešām esmu duma.
Publicēts: 10.10.08 18:57
 citēt
WMWMW:
SL:Ja arī kam ticētu, Tev nav dots man liegt to

Labāk tici citplanētiešiem, tad es šos drīzāk ieraudzīšu. Pavei, Kosmosā atkal kārtējie signāli pārraidīti, bet jau kopš iepriekšējās reizes viss Kosmoss klusē - klausās J.S. Baha mūzikas ierakstus un ir mēmi. :)

Runājot par tēmu, vai tad neredzi, ka tā ir bezmaksas reklāma. Katra aktuāla komentāra ierakstīšanas reize tikai paceļ Haidukam visu to padarīšanu mazliet augstāk.

APSALDĒTAJS!!! EJ AARSTĒTIES!!!
Nelien, kur tevi neviens negrib redzēt uz dzirdēt.

WMWMW naf dumš, bet viņš ir skaudības pilns ZINOŠĀ DIRSĒJA titula nesējs!!! Visās iedomājamās formās. Varbūt satiekoties tiešajā- izrādītos normāls cilvēks, bet te pārsit visus pokemonus, ieskaitot manus mīļumiņus ... kuriem nekad neiztik nepieķēzījušiem vidi!
SL un te ir tieši tas ko teicu... klusēšana ir piekrišana šamajiem !!! Saņemot kārtīgu pretsparu, tie dzēšās un klonējās, un lien atpakaļ kā utis kažokā.
Publicēts: 10.10.08 19:33
 citēt

APSALDĒTAJS!!!

nafff pareizji chaliit
Publicēts: 10.10.08 19:42
 citēt
zo:

APSALDĒTAJS!!!

nafff pareizji chaliit

Viss ir pareizi... un padomā pats par sevi... tev nepatīk tēmats par pirtiņu, kurā salasās blogeri!!!, bet ko velcies te??? Arī tevi te nevens nevēlās!!! Pieaudz un nedaudz padomā...
Publicēts: 10.10.08 19:43
 citēt
Patīkamākas lietas- Svinām arī Jonatana vārda dienu- puķes, bučas un citus pārsteigumus gatavojiet, kas nākiet :)
Publicēts: 10.10.08 20:01
 citēt
:face-wink:Es ar būšu,ķeksē iekšā sarakstā:face-glasses:
Publicēts: 10.10.08 20:28 labots
 citēt
Haiduks:
zo:

nafff pareizji chaliit

Viss ir pareizi... un padomā pats par sevi... tev nepatīk tēmats par pirtiņu, kurā salasās blogeri!!!, bet ko velcies te??? Arī tevi te nevens nevēlās!!! Pieaudz un nedaudz padomā...

a, ko? Publisks forums taču, vai tad nē? :) Visi bloga lietotāji drīkst izteikties - slikti vai labi, tas lai uz paša sirdsapziņas... ;)
ja nipatīk, tad sūti šo info pa PM tiem, kurus vēlies redzēt un nebūs probļēmu ;)

Un vispār piekrītu zo, jo parasti jau saka atsaldētais nevis apsaldētajs ;)
Publicēts: 10.10.08 21:57 labots
 citēt
Kad izņem no saldētavas- atsaldē, kad smadzenes cieš no aukstuma- apsaldēts... nekā parasta te nav.
CerambyX, tādēl jaf (tavi vārdi!!!) ir publiskais saits, lai VISI drīkst izteikties, vai es, neļaujot ZD ordeņa kavalieriem aptaisīt jauku pasākumu, esmu izņēmums??? un nedrīkstu izteikt tikpat spilgti savu domu, kā piem... zo par cita saita veidošanu???... ŠIS IR JAF TRĪSS GADUS TRADICIONĀLS BLOGIEŠU MINI SAIETS! Kāpēc tu māci mani PM sūtīt, bet pats te peries???
ja nipatīk, tad sūti šo info pa PM :D:D:D

Bet no manis tev paldies :D
(WMWMW-
Runājot par tēmu, vai tad neredzi, ka tā ir bezmaksas reklāma. Katra aktuāla komentāra ierakstīšanas reize tikai paceļ Haidukam visu to padarīšanu mazliet augstāk. )... un tu arī esi pielicis roku pie celšanas...
Publicēts: 10.10.08 23:01
 citēt
Haiduks:Patīkamākas lietas- Svinām arī Jonatana vārda dienu- puķes, bučas un citus pārsteigumus gatavojiet, kas nākiet :)

bet ja nu vinju pa celjam nolaupa?
Publicēts: 10.10.08 23:11
 citēt
Tad dāvaniņas tiks citam (citai)
Publicēts: 10.10.08 23:58
 citēt
es ar pass šoreiz, jālaiž pastrādāt ārpus Lv :))
Publicēts: 11.10.08 12:54
 citēt
A es ieteikšu nedarīt tā :) savādāk jums nebūs par ko "pērties" iekš foruma :)
Kā nekā, ne jau jūs diktējat noteikumus ;)
Publicēts: 11.10.08 15:15
 citēt
miller31:bet ja nu vinju pa celjam nolaupa?

Diezvai kaads mani nolaupiis - manis uztureeshana daargi izmaksaas.
Beztam, kas gan var gadiities man no maajaam dodoties tos dazjus kvartaalus pie Haiduka..

Marchello:es ar pass šoreiz, jālaiž pastrādāt ārpus Lv :))

Dosies uz palikshanu? :D
Publicēts: 11.10.08 15:20
 citēt
Jonatan, parasti cik braucis, tik k-kur pazudis un nedabraucis :)
Publicēts: 11.10.08 15:39
 citēt
Peedeejo 2 gadu laikaa tik 2x neesmu ieradies kaut teicu..
Nesatraucies, shoreiz buushu, taa ka vareesi sabuchot mani.. :D
Publicēts: 11.10.08 15:42
 citēt
Vēl nav teiks vai es būšu :) un ja arī būšu, diezvai bučošu :)
Publicēts: 11.10.08 15:48
 citēt
Labi ka taa, jo njemot veeraa daudzo fotokameru klaatesamiibu kompromaata rashanaas buutu neizbeegama njemot veeraa klaatesoshaas sabiedriibas relatiivaas vizuaalaas iemuuzjinaashanas tieksmes..
Publicēts: 11.10.08 17:14
 citēt
WMWMW:
SL:Vēl nav teiks vai es būšu :) un ja arī būšu, diezvai bučošu :)

15) Pēc 14.10 tiks noturēta sēde par godu sarkanā stūrīša izveidošanai vietās, kur modeles sēdējušas. Tā saucamie H punkti. Šo fetiša objektu drīkstēs bučot.

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: man tiešām patīk šitā vīra žultainais vērtējums dažām lietām :D
Publicēts: 11.10.08 17:41
 citēt
NilsS:
WMWMW:/quote]
15) Pēc 14.10 tiks noturēta sēde par godu sarkanā stūrīša izveidošanai vietās, kur modeles sēdējušas. Tā saucamie H punkti. Šo fetiša objektu drīkstēs bučot.

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin: man tiešām patīk šitā vīra žultainais vērtējums dažām lietām :D

neko žultainu un gudru te neviens neredz... NilsS, piedod, viens tomēr ir izņēmums... bet tu esi tajos, par kuriem rakatu 18:57
Tukšklabis viņš ir - pats neko nevar izdarīt līdz galam, bet otram dikti skauž... bet ja nopietni, tad uzvedās atbilstoši ZINOŠĀ DIRSĒJA statutam.... bet nekautrējies NilsS, tu vari viņam pievienoties.
[MW:
Haiduks:

Nelien, kur tevi neviens negrib redzēt uz dzirdēt.
Saņemot kārtīgu pretsparu, tie dzēšās un klonējās, un lien atpakaļ kā utis kažokā.

Vai esmu sadusmojis labo papucīti? Rokas trīc? :)

ZD mani nekad nevar sadusmot... un tiem nedusmojās... vienmēr visos laikos visās vietās ir bijuši klauni un galma āksti... tu esiļoti labs šīs lomas veicējs.
Pastāsti par Inesi :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: