Haiduks, nu tak, tas nav tā kā Tu padomāji Ir tāds raidījums "Pimp my ride", so, šis vārds "uzpimpot" nāk no turienes Tā teikt, viņš saka, ka viņam likās,ka 5 bildē ir pārtaisīta/uzlabota SL Es varētu uzmest lūpu par to, ka uzlabota, ka līdz tam cūdīga bijusi, bet neķeršu viņa komentāru tik personīgi un uztveršu to savādāk,a tbildot viņam, ka ne viņš vienīgais ir teicis, ka mūsos ar Anci ir līdzība Take it easy.
SL , un tomēr mēs atšķirībā no skalu angļiem esam latvieši... un 50% kas te lasa, nezin angļu mēli... es šo vārdu nelasīju burtiski, bet kā kļūdu no vārda uzpumpētā , jo 5 bilde naf Ance!!!
wmwmw, baigi gribas ar Tevi kapiju iedzert ko lai dara? Bet Portreti jau pieradis pie daudzsievības, tākā, diezinvai viņam traucēklis būtu divas uzpimpotas bejbes.
SL:wmwmw, baigi gribas ar Tevi kapiju iedzert ko lai dara? Bet Portreti jau pieradis pie daudzsievības, tākā, diezinvai viņam traucēklis būtu divas uzpimpotas bejbes.
Itogo...četras. Nē, manuprāt bišku par daudz vienā piegājienā! /Bet nav pieredzes ar 4-ām...moš ar nekāda vaina nebūtu...?/
Portreti:
Oi, Ances jaunais avatārs vispār rauj jumtu nost!!!! Supersmukiņā!!!!
Eu nu beidz! Kad pirmo reizi par SL uzrakstīji labus vārdus, kā paraugu, kā jāvaldzina meitenes, es viņas profilu skatīju reizi stundā. Pēc šiem vārdiem par Anci jau paspēju viņas profilu 3 reizes minūtē apskatīt. Vairs nav spēka ... Visi ar divām nevar. :face-monkey:
Tāpēc -MANA VĒSTURE: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 13 lietotāji
Eu nu beidz! Kad pirmo reizi par SL uzrakstīji labus vārdus, kā paraugu, kā jāvaldzina meitenes, es viņas profilu skatīju reizi stundā. Pēc šiem vārdiem par Anci jau paspēju viņas profilu 3 reizes minūtē apskatīt. Vairs nav spēka ... Visi ar divām nevar. :face-monkey:
Tāpēc -MANA VĒSTURE: Šodien tavu profilu ir apskatījuši 13 lietotāji
baigais sasniegums gan es iekabinu ! Uz mani hvz kādēļ vai katru dienu lūr 20
wmwmw, es kafiju tik dzeru no rītiem un tad, kad uz cubu aizeju un tur jaukie bārmeņi pacienā. Kā arī, kad kādu satieku. Tevi būtu iemesls satiks - pakafijot kopā Un nebūtu profils apšpacmit reizes jāskatās