forum.gif
Pērku canon 70-200 f4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku canon 70-200 f4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.08 23:58 labots
 citēt
Ir kādi piedāvājumi šajā sakarā? Būtu jauki , ja lietots ne vairak par gadu( ideālā variantā vēl garantija) .Cena nu teiksim 300 naudinas (par ekstrām varu drusk piemest).
Publicēts: 11.10.08 09:16
 citēt
ss.lv viens bija bet bik dargak par 300 Ls, nez varbut var ko nokaulet
Publicēts: 11.10.08 12:26
 citēt
IS varu piedavat.
Publicēts: 11.10.08 13:12
 citēt
Nu vairāk par minēto cenu pagaidām nēsmu apņēmies iztērēt, tāpēc IS tu diezvai būsi ar mieru atdot
Publicēts: 11.10.08 15:02
 citēt
kādu mēnesi vēroju SS.lv, arī gribēju tādu nopirkt, tikai es biju gatavs maksāt vairāk[tas ir to vērts]. par to naudu,ko esi gatavs maksāt diez vai ko sakarīgu nopirksi.mani meklējumi beidzās ar 70-200mm f4L IS USM iegādi.ja gribi ko pirkt, tad nevajag ieciklēties uz noteiktu, iespējams neadekvāti zemu cenu...
Publicēts: 11.10.08 15:15
 citēt
Iespēja piemest paris simtus un panemt ko labāku man diemžēl nav. Nu un cena 80% no jauna ,manuprat ,ir ok. (Ja nekas labs, neuzpeldēs tiks nedaudz pagaidīts un pirkts jauns)
Publicēts: 11.10.08 15:43
 citēt
ss.lv- 400Ls jauns, bez stabilizācijas, reizēm uzpeld ~375-380Ls jauni, tikai, ja caur int. veikalu būs jāgaida, tikmēr naudu sagrabināsi.es vēroju, vēroju, kamēr uznāca lēkme un paņēmu no rokas, bet uz sitiena.......................
Publicēts: 14.10.08 19:08
 citēt
Man kā reiz pašlaik ir interese, pirkt - ar IS vēlams! Cik varētu būt cena, kaut kā neredz ss-ā lietotus ar IS (uz sitienu).
Bet ja pirkt bez IS, tad nu tiešām vairāk par 300 latiem neredzu jēgu maksāt, tā'dēl ka par 390 var paņemt jaunu ar 2 gadu LV garantiju.
Publicēts: 14.10.08 19:16
 citēt
Ar IS pa 650 savu pardodu, lietoju vienu reizi. Garantiju kaut 3 gadus varu iedot ;)
Publicēts: 14.10.08 20:12
 citēt
Romis:Man kā reiz pašlaik ir interese, pirkt - ar IS vēlams! Cik varētu būt cena, kaut kā neredz ss-ā lietotus ar IS (uz sitienu).
Bet ja pirkt bez IS, tad nu tiešām vairāk par 300 latiem neredzu jēgu maksāt, tā'dēl ka par 390 var paņemt jaunu ar 2 gadu LV garantiju.

Ha re ku gudrs cilveks...
Pirms kada laika mani taaa visi nolika ka gribeju zem 300 ls no rokas, tam stiklam vertiba nekrit, tas ir L utt...
Smiekligi...

Neta veikala pasi letie, kas ir pieejami (biezi) nak no US, un garantiju dod calis, kas vinu pardod...
Paludz, lai kads iemet koferi un re 250 Ls no sapnu zemes atnak! Protams "optimizejot" nodoklus
Publicēts: 14.10.08 20:59
 citēt
Pa 250 ir verts ņemt jaunu, bez garantijas (no USA), manuprāt. es nesteidzos, gan jau nopirkšu ar vai bez IS.
Publicēts: 14.10.08 21:50
 citēt
Romis:Pa 250 ir verts ņemt jaunu, bez garantijas (no USA), manuprāt. es nesteidzos, gan jau nopirkšu ar vai bez IS.

drīkst uzzināt kur? ... gribu sākt pārdzīvot, kāpēc pa dārgo USA nopirku ... ;)
Publicēts: 14.10.08 22:50
 citēt
jāvēro sludinājumi, nepartraukti, kā uzpeld, tā jāzvana.zem 300ls bez defekta nebūs - domāts bez IS -[vēroju mēnešus divus, tā intensīvi līdz nopirku] . pa to laiku ZEM 300ls, vai 300ls neredzēju.momentiem uzpeld pa 335ls, bet man aizdomas, ka viens un tas pats, nez kāpēc neviens neņem.............
Publicēts: 14.10.08 23:17
 citēt
nu jā ss.lv ir viens tāds pa 335LS,jau pailgu laiciņu stāv
Publicēts: 15.10.08 07:59
 citēt
agriss:
Romis:Pa 250 ir verts ņemt jaunu, bez garantijas (no USA), manuprāt. es nesteidzos, gan jau nopirkšu ar vai bez IS.

Neesmu pats skatījies, bet līdz ar IS popularitāti parastiem bez IS nevajadzētu klūt dārgākiem ;)
Paskaties vērīgāk, tas ir bez ceļa un muitas izdevumiem, aptuvenā cena .
Publicēts: 15.10.08 08:13
 citēt
Romis:
agriss:e]

Neesmu pats skatījies, bet līdz ar IS popularitāti parastiem bez IS nevajadzētu klūt dārgākiem ;)
Paskaties vērīgāk, tas ir bez ceļa un muitas izdevumiem, aptuvenā cena .

skatījos diezgan vērīgi ... ;) ... lētākais man liekas bija pa kādiem 270, bet tas bija veikalā kuram tirgotāju reitings bija mega zems ...
Publicēts: 15.10.08 23:11
 citēt
Nu šeit uz sitienu un jaunu var dabūt pa 380 lašiem, ar LV garantiju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):