Atkarībā kam domāts... ja tikai spīdumam, ir reizes kad pietiek ar mitru ādu, ja ādas aizsardzībai pret ūdeni un aukstumu, tad viegli reizes 3 ar Džonsona eļļu... lai katrs slānis iesūcās pilnīgi. Smiltīs šāds paņēmiens dos lielu antiefektu... pielipušās smiltis nedadon nost ar nopurināšanu, vai vieglu noslaucīšanu. Bet Brieža it kā joks naf joks... ziemā "silda" saeļļota āda un naf tik jūtīga vējam.
Baby oil īsti nav tād spīdošais, jo šams ir tāds rupjais un ātri iesūcās. Vot īstā masāžas eļļa ilgi turās uz ādas (jo viņu lai dabūtu iekšā ir jāmasē).
Nopērkama Bodyshop. Prieks būs ne tikai par bildēm, bet arī modelei par labu masāžu un smaržu
Mandalay:Baby oil īsti nav tād spīdošais, jo šams ir tāds rupjais un ātri iesūcās. Vot īstā masāžas eļļa ilgi turās uz ādas (jo viņu lai dabūtu iekšā ir jāmasē).
Nopērkama Bodyshop. Prieks būs ne tikai par bildēm, bet arī modelei par labu masāžu un smaržu
laikam tad kādiem fotokursiem paralēli jāņem kādreiz būs arī masāžas kursi
Nu i kur ta vel trakaak! Netaisos njemt masieri lai modelei masaazja buutu, a pats maseet ne tik netaisos! Kas taads buus kareiz laikaa nevis fotograafiem, bet masieriem ar fotokameraam..
he he, ar viinogu kaulinju eljlju var sanaakt joki - taadu ieraugot modele visdriizaak var padomaat ka vispirms ko citu buus jaadara, un tad tikai buus fotografeeshanaas..
Jonatans:he he, ar viinogu kaulinju eljlju var sanaakt joki - taadu ieraugot modele visdriizaak var padomaat ka vispirms ko citu buus jaadara, un tad tikai buus fotografeeshanaas..
nez kuri ta šīm tādus nosacījuma refleksus iedzen ?
ai, nu man ir noriebies, ka kāds uzsāk tēmu, tad atrodas daži, kas visu izvērš kaut kādā rēķinu kārtošanā un savstarpējā apdiršanā... es nevienu konkrēti neapvainoju, bet ceru , kā kādi padomās par šo, jo dažiem tā pārvēršas par fobiju...
a, ieziest ādu vajag, tik tas atkarīgs no tā, ko grib redzēt rezultātā utt.
ImkaSm:ai, nu man ir noriebies, ka kāds uzsāk tēmu, tad atrodas daži, kas visu izvērš kaut kādā rēķinu kārtošanā un savstarpējā apdiršanā... es nevienu konkrēti neapvainoju, bet ceru , kā kādi padomās par šo, jo dažiem tā pārvēršas par fobiju...
a, ieziest ādu vajag, tik tas atkarīgs no tā, ko grib redzēt rezultātā utt.
Tā tas ir iekārtots , katrs mēģina savu sāpi uz cita ādas publicēt... bet viņi ir regulāri vieni un tie paši... un viņu varenība slēpjās, ka nekad nesaņem pretsparu no tautas... varoņus tēlo. No tevis arī pirmo reizi lasu nepatiku par to, bet raksti vispārināti, un visi debatēs pirms tevis var uztvert to uz sevi mērķētu, ko tu tieši biji domājis Portreti, bet baidījies!!! nosaukt
Un kad rakstīju šito, domāju, cik ilgi noturēsies ZD kavalieris WMWMW , bet paguvis
Mja jautri Man viens Itālis pirms gadiem ~20 iemācija ka modeļus var ieziest ar smaržīgi glicerīnu spīd kā traks un nesucas ieksjā ilgi. BET istenībā ir nopērkamas specilālas eļļas arī uz glicerīna bazes kas tieši tam domātas , var grimmētājiem [Profesionālīem protams] uzprasīt viņi tateiks kā tieši saucas Jā auxstā laiķa skuķus ziežj ar speciālu sastāvu uz Kampara ēļļas bāzes tas pat silda ne tik nlaiž cauri auxstumu , meicā samērā mierīgi var vēsā ūdenī iet . Vienīgi smacenieks ar nevājais