versatile:vai tad nikona zibenes pareizu gaismu shauj? gaidam topiku "nikons suuds, zibenes dod dzeltenu gaismu, neperciet"
Visas zibenes dod puslīdz vienādas temperatūras gaismu, vaina ir Nikon D3 un D700 bodiju automātiskajā gaismas temperatūras regulēšanas algoritmā (AWB).
iesaku dariit kaa es man ir sb-600 un ebayaa nopirku hot shoe ar zibšņa sinhronizešanu. sanāk tas pats SU-4 rezhiims kas ir uz sb-800. pasham ir triis sb-800 un divi sb-900 bet nenoviena neatvadiishos. paraak labi.
nu kas par glupībām, nu, OK, slave flash, ne slave. par tumšu varbūt gan. bet "tjipa studijā" tokš nafig kamerai ar visām blicēm sazināties, pietiek, ka blicēm dažas auto programmas un manuālā P dalīšana. tādas ~ SB-600 gaišuma var krietni lētāk iegādāt.
andre:iesaku dariit kaa es man ir sb-600 un ebayaa nopirku hot shoe ar zibšņa sinhronizešanu. sanāk tas pats SU-4 rezhiims kas ir uz sb-800. pasham ir triis sb-800 un divi sb-900 bet nenoviena neatvadiishos. paraak labi.
pasham taads arii ir un apmierina. vieniigi mazliet leenaaks un nevar uzliekt loti mazjaudiigu kaa sb800
Canons ar to zibšņa sinhronizētāju nostrādā tikai vienreiz un tad klusums. Man ir kādi pieci tādi, dažādi. Visi no ebaya. Studijas zibeņi strādā ideāli, bet Canon tikai vienreiz nozibsnī.
TnXs, Y, vivitar mana pirmā un ilgstoši vienīgā formas blice, Vivitar 285. ja tas Preflash nav no svara - GN 32 laikam, 2, 4, 8 pie 100 ISO, 1/2, 1/4 un 1/16 P laikam un pirms 100 gadiem maksāja 100$, OK, nav tik taupīga. tīkla vads iespējams un sensora pagarināšana.
Portreti: Canons ar to zibšņa sinhronizētāju nostrādā tikai vienreiz un tad klusums. Man ir kādi pieci tādi, dažādi. Visi no ebaya. Studijas zibeņi strādā ideāli, bet Canon tikai vienreiz nozibsnī.
Canons nemostaas kad aizmieg pēc minūtes, iespējams problēma šeit . Es canonam atslēdzu Auto Off kad lietoju uz hotshoe.
A tas Vivitar man sestdien nogāzās pie zemes no 3m augstuma un sašķida. Mājās pārbaudīju un šis strādā , tagad tik jāsalīmē.