WMWMW, man nākas daudz ko no daudz kā nodalīt. Ir pieredze. Tākā nesatraucies par to, cik lielā mērā spamu no foto spēju nodalīt es. Tomēr, ņem vērā arī to, ka šis ir foto portāls ar visiem attiecīgajiem priekšrakstiem. Un kaut kāds respekts pret portālu un tā priekšraktiem tomēr būtu nepieciešams, ja ir vēlme to lietot (cik manīts, diez gan daudz).
jā, man ar šķiet, ka WMWMWMWMWMWMW nav lasījis, vai ignorē šīs saites noteikumus jeb priekšrakstus.
Bet ja Tev ir kāda laba skola , ko iztulkot un nopublicēt..... tad tas ir ļoti apsveicami Bet mani māc aizdomas, ka nekas tāds te nenotiks Ja tomēr ko uzcepsi, tad neaizmirsti, ka šī saite domāta amatieriem fotogrāfiem !
nu mani Tev neizdosies izprovocēt uz garām neauglīgām diskusijām, jo Tu sāc pašā sākumā ar melīgiem apgalvojumiem: " esmu šeit publicējis ap 5 rakstiem " . Tavi DIVI raksti principā nav par fotogrāfēšanu. Es cerēju sagaidīt no tāda spečuka kā Tu, kaut ko lietderīgāku.
Esmu arī slinks rakstītājs ! Čau , visu labu !
P.S. īstenībā Tu esi apbrīnojama personība ! Tik daudz laika veltīt šim blogam ?! Man bija radinieks-invalīds piekalts pie gultas , tad lūk viņam tādām lietām laika pietika ! Ceru , ka ar Tevīm nav gadījusies tāda pati liksta ... Ārsti var apstiprināt, ka pēc insulta, infarkta var tikt bojāta ne tikai tā smadzeņu daļa, kas atbild par vestibilāro aparātu...