ko Tu brinies- fotodoma skatitakas ir kailfoto bildes. A par labako foto gan jau paradas cita aina..... Neinterese te interesanti tipazi un koloritas personas portreti...................
blēņas, ja tiešām labs portrets, tad novērtē un kā vēl. Cilvēki nemaz nav tādi idioti, cita lieta, ka viņiem nepatīk tizli portreti
PS raudu kopā ar Dansigu
domāju, ka sanāktu labs seriāls turpinājumos. Dansigas prieki ( jeeeeeee, par manu bilžu kāds teica izcili !) Dansigas humors ( kad izdodās nolikt kritisku atziņu izteicējus pie savām bildēm ) Dansigas laime ( esmu fototopā ) Dansigas riebums ( kad fototopā ir citi ), vēl intīmās dzīves stūrītis ( FotoOnānisms kopā ar D kundzi :face-monkey: )utt.......gan dzīve piespēlēs daudz labākas idejas vēl.....
oskars, tu luudzu te nedezinformee cilveekus!;-pppp;-)
Nilssss, oooo - laba ideja .... jaataisa dansigas seriaals;-)))
BET ..... nu speelejos es internetaa, nu speeleejos! kaut kadu izklaidi taksh vaig, kad viirs padziits, beerni pashi aizgaajushi - peleeka neinetersanta ikdiena;-(((( ...;-p;-)))
NilsS:......Tu veel te ?:face-surprise: /fonaa atskan skaljsh BEEEENG /
skumjie paliceeji melsa, ka kaarteejo reizi pie visa vainiigi stulbie teevinji. Daveda....
PS turpinaajums peec reklaamas pauzes.......taa ka ejam smeereet sviestmaizes.
...turpinaajums. Skaljais / BEEEENG / fonaa, bija no plaukta izkritušais Nikons Vienaa raavienaa pazuda visas pseido radošās mokas un dzīve atkal šķita ok līdz nākamajai bildei blogā......
dansiga:NU kaa tas var buut, ka no visa bloga "utji putji" mana bilde patiik tikai 3jiem!?!!?!?!?!? to es izbljavu ... dveeselse kriiezeea@@@ UN eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((
nebūšu oriģināls, tikai piebildīšu, ka man līdzīga doma atgriežas ar regularitāti reizi 2 mēnešos ... ...tad es atveru fotosomu , ieraugu savu veco 350D un saprotu ka no tās naudas pat kārtīgs TV nesanāk ... un turpinu mocīties ...
talavietis, ai .... aman taa muuzhdien gadas, ka no manis gaida to un to .... a es izdaru pilniigi preteeji ;-(((((( ... sen jau samierinaajusies .... tik dazhreiz uznak dveesles caureja ;-)))
Traki interesanti palasīt,kā fotogrāfi"vārās". man ,malā stāvētājam un visa vērotājam,jautri... Te sūdzas,ka neviens nevērtē,uzmanību nepievērš,bet ko lai vēr†e un komentē,ka nav lāga ko...šodien pat-nekā tāda,kas piesaistītu. nesaku,ka švaki darbi,bet kautkā neuzrunā... kāpēc tā,nesaprotu? kvalitāte ir,tēma ir,spēks un daile arī,bet nekā. tad,lai atrastu sev tīkamu nodarbošanos,parakājos vecākos foto un re-izroku daudz interesanta! man jau labi-tik nedēļu es te,pa fotoblogu,rakājos,tā ka vēl apnicis nav. un ja vēl palasos pa forumiem,tad pavisam jautri sanāk laiku pavadīt. Un vispār-veiksmi jums visiem!