A,kas vainas?! arī to ir jāmāk...kaut gan,tev, WMWMW,zināma taisnība ir. Jāmāk ieraudzīt,skatīties mākam visi. parādi man vienu teātra kritiķi,kas pats māk spēlēt vai iestudēt lugas... Uz objektīvu kritiku nepretendēju nu galīgi nemaz-es tik tā ,savas klusās domiņas izsaku.
Nuja,nepaies ne šī piecgade,kad kādu manu bildi arī ieraudzīsiet. tad nu lūgums būtu jau uz priekšu-"nenoēdiet mani pavisam". ek,jābeidz man te izrādīties,jāsāk strādāt. Atā līdz nākošai reizei!
dansiga:NU kaa tas var buut, ka no visa bloga "utji putji" mana bilde patiik tikai 3jiem!?!!?!?!?!? to es izbljavu ... dveeselse kriiezeea@@@ UN eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((
Kura ir tā `nabaga` bilde? Es varētu sabalsot, ja tev tas līdz
IvetaGo:A,kas vainas?! arī to ir jāmāk...kaut gan,tev, WMWMW,zināma taisnība ir. Jāmāk ieraudzīt,skatīties mākam visi. parādi man vienu teātra kritiķi,kas pats māk spēlēt vai iestudēt lugas... Uz objektīvu kritiku nepretendēju nu galīgi nemaz-es tik tā ,savas klusās domiņas izsaku.
Kritiķi parasti zin kā nevajag darīt,bet nekad nezin kā darīt,tāpēc arī ir kritiķi.
MWMWMW, mans darbs - mans vaards;-p;-) nesapratu tavu ideju!
alvils, njaaa a- tad ir jaabuut izcilam paparaci ;-))))
sundew, nu zheel gan ka neliec ... bet ar to nepatikshanu taa irr .... par saviem gruuti spriest, bet par citu darbiem kaadreiz tik zheel, ka labs dabrs, bet tauta nesaprot , jo nav "utji putji" stilaa ....
petersophoto, ne neee - avansaa 5+1 man NOTEIKTI nevaig .... 300tais zem aamura vel nav paspeejis nokljuut - taa bija tikai versija UN ko tad tu man dotu pretii?;-ppp;-)))))