forum.gif
EJU NOSHAUTIESzzzzz
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / EJU NOSHAUTIESzzzzz
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.11.08 14:58
 citēt
a cho? tik aatri netiksi no manis valjaa;-ppp;_)
Publicēts: 06.11.08 15:26
 citēt
nu ne jau tik [personiski!:-pppp
Publicēts: 06.11.08 22:01
 citēt
šis attēls derēs akcijai "dansiga, nederi sev galu!"? :)
Publicēts: 06.11.08 22:15
 citēt
dansiga:minerva, a es tachu veca konservatiiva kaza;-)))

taa, shito te mes pieraxtam... iepejams, ka izmantosim kritikaaas pie autora bildeem... ;)
taa teikt, literaro maxliniecisko izteiksmes liidzeklju paplashinatajam traktejumam...
Publicēts: 06.11.08 23:09
 citēt
Nošauties vispār ir jāprot, un vēl jābūt ar ko.
Šausmīgi kaitina vēnu griezēji, kas griež vēnas pārāk sekli.
Paši trakākie - etiķa dzērāji, tak paši ilgus gadus mokās un citiem ar baigās klapatas.
Nav slikta doma izbaudīt bnrīvo kritienu, bet pamaz mums te tādu piemērotu virsitņu/debesskrāpju.

Domāju, nav vērts, tomēr...
Publicēts: 06.11.08 23:46
 citēt
petersosphoto, jaa jaa - es zinu ka meele mans ienaidnieks;-ppp;_))))

nu jaaa - it sevishkji, ja atceras gadiijumu ..... kad es pareizi noreagjeeju un viens cilveeks shobriid ir dziivs joprojaam un saka man paldies ...... ko tad nu es ieshu vinja peedaas;-))))
Publicēts: 07.11.08 00:11
 citēt
Nu jau nav vērts šauties - densiga lēnām paliek par sava reitinga mast-ru, spriežot pēc viņjas balsojumiem. Tā turpināt, un dzīve būs glābta. :face-grin:
Publicēts: 07.11.08 00:46
 citēt
Alloxa, ooo - tu pat maniem balsojumiem seko?;-))))
Publicēts: 07.11.08 01:02
 citēt
dansiga:Alloxa, ooo - tu pat maniem balsojumiem seko?;-))))

sekot - nesekoju... vienkārši trāpijās redzēt zem dažām s-bildem tavus "O jēs, vah, vah
Publicēts: 07.11.08 01:09
 citēt
Alloxa, balsoju un raxtu komentaarus atbilstoshi savam noskanjojumam un redzeejumam .... kas var mainiities arii.. NU UN?
Publicēts: 07.11.08 01:18
 citēt
dansiga:Alloxa, balsoju un raxtu komentaarus atbilstoshi savam noskanjojumam un redzeejumam .... kas var mainiities arii.. NU UN?
Tas gan ir fakts. Kad dansigai ir slikts noskaņojums, viņa pie manām bildēm nenāk un neizsaka savu patiku. :face-wink:
Publicēts: 07.11.08 01:22
 citēt
Linkman, muldonja! a kas - tu ar velc krustinjus, par kuraam bildeem es balsoju?;-p;-))))) (p.s. - slikts noskanjojums man ir ljooooti reti) ;-)
Publicēts: 07.11.08 01:27
 citēt
Vilkt krustiņus? To gan es nedaru. Bet šad tad nodomāju, vai šito bildi dansiga pamanīs vai nē. Ja nepamana, tātad laukā slikts laiks. :face-wink:
Publicēts: 07.11.08 01:29
 citēt
Kurš Tev tādu profila bildi uztaisīja? Baigi labi izskaties uz tā miglainā fona. :face-wink:
Publicēts: 07.11.08 01:33
 citēt
Linkman, neee - kad esmu darbaa liidz ausu galinjime - neeju visama bildeme cauri ;-( .... a bildi uztaisiija uldis987897897987 siguldaa - bobsleja trasee;-) es tik bishk akal "pabojaaju";-)
Publicēts: 07.11.08 01:41
 citēt
Ko tad par šaušanos izdomāji? Tas jau temats čata uzturēšanai, vai ne? Kā es Tevi Aizputē redzēju, tad nezinu, kam būtu jānotiek, lai tik tālu Tu nonāktu. Kā tur bija tas teiciens - viss, kas mani nenogalē, dara mani tikai stiprāku. Man domāt, ka esi tik daudz piedzīvojusi un pieredzējusi, ka šitā saruna par nošausānos ir plika muldēšana. ;)
Publicēts: 07.11.08 01:43
 citēt
Linkman, nu tev taa kaa bishk bishk buutu mani jaapaziist un jaasaprot, kaapec es to raxtiiju ;-)))))))
Publicēts: 07.11.08 02:13
 citēt
Es tagad vairs neatceros, kāpēc Tu tā rakstīji, jo neesmu tam īpaši sekojis un lasījis. Te jau forumā var stundām sēdēt un rakstīt. Mani tikai uzjautrināja dažas atbildes ar tādu vieglu melno humoriņu. Tevi pazīt? Mhmm - nu nezinu gan, Kaut kas ir mainījies. Bet nu tas tā, to šeit publiski neapspriedīšu. Tā vairs nav tāda atklātība, varbūt drizāk piesardzība. Nu nezinu, varbūt kļūdos. ;)
Publicēts: 07.11.08 02:23
 citēt
Linkman, kljuudies gan :-) varbuut tu esi mainiijies?;-)
Publicēts: 07.11.08 02:32
 citēt
dens, ("vecā kaza" (c) densiga), ne razvraščai molodjož. :face-grin:
Publicēts: 07.11.08 02:38
 citēt
Es visu laiku mainos. ;) Es teiktu gan, ka nekļūdos - esi kļuvusi piesardzīgāka. Tas, ko redzi un sajūti, ne vienmēr uzreiz ir aprakstāms un tādēļ saprotams, jo trūkst kādas informācijas. Bet sajūtu līmenī var apjaust attieksmi. Līdzīgi, kā ar bildēm - redzi, izjūti, bet vēl īsti nesaproti, kāpēc. :) Tu apmēram sapratu manu domu gājienu. Labs ir pietiks stumdīt mākoņus. Rīt šis tas vēl darāms un gatavojams sestdienas norge sanākšanai. ;)
Publicēts: 07.11.08 02:45
 citēt
Linkman, aaaa ...... zin, es iedomaajos iemeslu ;-)))) laikam zinu ;-))))) bet taa nav piesardziiba ..... (a es nupat nobukoju biljetes uz Holandi pa ZS) ;-))))
Publicēts: 07.11.08 02:46
 citēt
Alloxa, a kas - tev zheel? gribi lai tevi pavedinu?;-p;-))))
Publicēts: 07.11.08 17:26
 citēt
dansiga:Alloxa, a kas - tev zheel? gribi lai tevi pavedinu?;-p;-))))

Tādas sievietes vai nu jau aizgāja, vai nu vel neatnāca uz šopasaul - pavedināt Alloxu. ;)~~
Publicēts: 07.11.08 19:05
 citēt
Alloxa, nu redz - tad ljauj vismaz ar jaunatn izklaideeties, ja jau tevi nevar;-pppp;-0

Annir, ej ej? Kur tev taada info?;-)
Publicēts: 07.11.08 20:24
 citēt
dansiga:

Annir, ej ej? Kur tev taada info?;-)

Annirs ir dusmīgs uz manis, pār to kā es ŠODIEN viņu izmetu no favorītiem par trīs minūtēm agrāk ne kā vakar. Не будь таким мелочным, "мужик"!!! [url=http://smiles.33b.ru/smile.3442.html]
Publicēts: 07.11.08 20:33
 citēt
Alloxa, nu tu jau neesi labaaks - abi juus man atgaadinat puisheljus;-ppp;-)
Publicēts: 07.11.08 21:31
 citēt
dansiga:Alloxa, nu tu jau neesi labaaks - abi juus man atgaadinat puisheljus;-ppp;-)

A kur es teicu kā Annirs ir sliktāks... :face-grin:
Publicēts: 07.11.08 21:57
 citēt
tu to visu liaku uzver, cik vinjsh ir slikts......
Publicēts: 07.11.08 22:29
 citēt
buus jaauzmanaas no tevis Annir, vai jaakljust par miiljoto vai beenru ;-p;-)))))
Publicēts: 08.11.08 01:03
 citēt
pārdodos dansigai par lombrda cenu, lai varētu iegādāties 300-to .... :) .... lai iet, varu pārdoties 2x ..... :):face-wink:
Publicēts: 11.11.08 00:18
 citēt
gurka, veltas ceriibas ... veltas!;-p;-)
Publicēts: 11.11.08 00:30
 citēt
pārdoties vai iegādāties? ..... :)
Publicēts: 11.11.08 00:40
 citēt
lai ie gaadaaties-p;-) pardoties veel vareetu meegjinaat - kas zin kas zin ;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: