NU kaa tas var buut, ka no visa bloga "utji putji" mana bilde patiik tikai 3jiem!?!!?!?!?!? to es izbljavu ... dveeselse kriiezeea@@@ UN eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((
nu apskatīju... nu un? pie konkrētās bildes neko negribējās rakstīt JO NEGRIBĒJĀS.. neuzrunā un viss... hm.. dižmākslinieci nenovērtē? da ko mēs lauķi saprotam.. ne es puķītes māku bildēt ne saulrietus... lab vismaz, ka man kaķis mājā, vismaz ir kaut niecīga iespēja tikt līdzi blogeriem..
gūglam bij add-ins, kas neļauj rakstīt meilus pālī, tfu... "piektdienas vakaros", iekams nav atrisināti 4 vai cik tur matemātiski uzdevumi.... mož te vaig tā pat?
Tas nu gan ir smieklīgi Šajā portālā starp uķi puķi un plikņiem labu novērtējumu gūst arī teicami žanra darbi un ielu fotogrāfijas. Nav mūsu problēma, ka Tu ieguldi daudz darba, lai uztaisīto neko. Nevajag tā iespringt uz vērtējumiem
bet vēl jāatcerās, ka blogs ir blogs. un blogs IR un paliek blogs!
es pagāšnedēļ uzbildēju vienu bildi, kas man šķiet perfekta. bet pagaidām neesmu to blogā licis un vēl domāju, vai likt. jo negribās, ka kāds bezpersoniski viņu nolietu ar žļurgu, kas sevī satur vecas reņģu galvas un eļļainu asinis saturošu un vecu trauku lupatu smaku nesošu šķidrumu.
mēs bildējam. mums patīk. jauki. liekam uz desktopiem, liekam pie sienām, liekam izstādēs! - to, kas sirdij. a blogam, to, kas blogam!
p.s. mož ielikšu to bildi, par ko runāju, bet jau paredzu, ka cik ātri ielikšu, tik ātri izdzēsīšu, jo nevienam blogerim (izņemot mani) viņa nepatiks.
bet vēl jāatcerās, ka blogs ir blogs. un blogs IR un paliek blogs!
es pagāšnedēļ uzbildēju vienu bildi, kas man šķiet perfekta. bet pagaidām neesmu to blogā licis un vēl domāju, vai likt. jo negribās, ka kāds bezpersoniski viņu nolietu ar žļurgu, kas sevī satur vecas reņģu galvas un eļļainu asinis saturošu un vecu trauku lupatu smaku nesošu šķidrumu.
mēs bildējam. mums patīk. jauki. liekam uz desktopiem, liekam pie sienām, liekam izstādēs! - to, kas sirdij. a blogam, to, kas blogam!
p.s. mož ielikšu to bildi, par ko runāju, bet jau paredzu, ka cik ātri ielikšu, tik ātri izdzēsīšu, jo nevienam blogerim (izņemot mani) viņa nepatiks.
Pamēģini apskatīties to bildi kādas nebūt sērijas kontekstā pēc gada, tad redzēsi, kā subjektīvais mainās.
dansiga:NU kaa tas var buut, ka no visa bloga "utji putji" mana bilde patiik tikai 3jiem!?!!?!?!?!? to es izbljavu ... dveeselse kriiezeea@@@ UN eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((
Nu klau. Ar Tevi tomēr kaut kas nav kārtībā... Vai tiešām tik hronisks uzmanības trūkums, ka jāsaiet sviestā?????
Neesmu novērojusi (nemēdzu no viena gala līdz otram izlasīt forumu un galeriju bilžu komentāus), bet ja jau tā sakāt, tad secinājums viens - cilvēkam rauj ciet, turklāt smagā formā
Es tā aizdomājos, kas man nekait aizdomāties, ka kā likts džekus aizķer tās bildes, kur kāda meiča, kājas plati izpletusi, gaida, kamēr šo sabildēs. Nu, kājas garas, maisās pa gaisu, traucē pārvietoties. Aizķer!
mjā, piekrītu, džekus tiešām tas aizķer. Ir zināmi te daži, ka pa plikām meiču bildēm vien balso Citām pat i nepieskaras, gh