forum.gif
EJU NOSHAUTIESzzzzz
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / EJU NOSHAUTIESzzzzz
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.08 01:00
 citēt
NU kaa tas var buut, ka no visa bloga "utji putji" mana bilde patiik tikai 3jiem!?!!?!?!?!? to es izbljavu ... dveeselse kriiezeea@@@ UN eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((
Publicēts: 15.10.08 01:03
 citēt
Baigais notikums :D
Manas bildes arī diezgan bieži nepamana.. aizslīd starp kaķīšiem un saulrietiem :)
Publicēts: 15.10.08 01:12
 citēt
pokestyle rulzzz

no sērijas - get a life
Publicēts: 15.10.08 01:12
 citēt
es daru vienkarsak. focheju kakjishus un saulrietus.
Publicēts: 15.10.08 01:13
 citēt
dansiga, kad tu pēdējo reizi esi saņēmusi kāda blogera vērtējumu "Dzēst" ?
Publicēts: 15.10.08 01:31
 citēt
Vēl neej. Pagaidi rītu. Modīsies, gan jau vēl kāds piebalsos.
Publicēts: 15.10.08 01:43
 citēt
Rīts gudrāks par vakaru ;) Un kad gan Tev ir bijušas būtiskas citu domas? Pate tak gana gudra un zini, kas labs un kas ne visai :PPP
Publicēts: 15.10.08 01:44
 citēt
rits gurdrāks par vakaru?
Publicēts: 15.10.08 01:52
 citēt
nu apskatīju... nu un? pie konkrētās bildes neko negribējās rakstīt JO NEGRIBĒJĀS.. neuzrunā un viss... hm.. dižmākslinieci nenovērtē? da ko mēs lauķi saprotam.. ne es puķītes māku bildēt ne saulrietus... lab vismaz, ka man kaķis mājā, vismaz ir kaut niecīga iespēja tikt līdzi blogeriem..
Publicēts: 15.10.08 07:52
 citēt
dansiga:eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((

Es varu notēlot lombardu. :face-angel:
Publicēts: 15.10.08 08:33
 citēt
gūglam bij add-ins, kas neļauj rakstīt meilus pālī, tfu... "piektdienas vakaros", iekams nav atrisināti 4 vai cik tur matemātiski uzdevumi.... mož te vaig tā pat?
Publicēts: 15.10.08 09:10
 citēt
tagad pareklamēja biužuku un visi ies cmuki komentēt :doh: pieaudzis cilvēks
Publicēts: 15.10.08 09:13
 citēt
Pērku D300 par lombarda cenu + 5 Ls.
Publicēts: 15.10.08 09:15
 citēt
Tagad kurš sola vairāk? :D

lombarda cena + 6 Ls :face-kiss:
Publicēts: 15.10.08 09:25
 citēt
Man ir jau D300, bet vēl viens par sliktu nenāktu.

Lombarda cena + 7.18 Ls :D
Publicēts: 15.10.08 09:29
 citēt
12,74 Ls plus kaste šņabja :face-devil-grin:
Publicēts: 15.10.08 09:36 labots
 citēt
Da nu labi es vispār aizbraukšu pats pakaļ un atbrīvošu dvēseli no bezjēdzīgajām fotomocībām pilnīgi BEZ maksas!!!

p.s. tikai nikoniem, protams, kanonus varat mest pa logu ārā.
Publicēts: 15.10.08 09:42
 citēt
Ja metiet kanonus pa logu, pasakiet, kur tas logs. Es noķeršu. ;)
Publicēts: 15.10.08 09:52
 citēt
talavietis:
mandomāt, Tev arī 5 nikoni nepalīdzēs..

par manīm nesatraucies ;)
Publicēts: 15.10.08 10:25
 citēt
Tas nu gan ir smieklīgi :D
Šajā portālā starp uķi puķi un plikņiem labu novērtējumu gūst arī teicami žanra darbi un ielu fotogrāfijas. Nav mūsu problēma, ka Tu ieguldi daudz darba, lai uztaisīto neko. Nevajag tā iespringt uz vērtējumiem :)
Publicēts: 15.10.08 10:27
 citēt
WMWMW:
talavietis:. :)

-----------------

pat nav ko piebilst! Visu laiku labākais ieteikums ;)

Jū! Piekrītu!
Āmen!
Publicēts: 15.10.08 10:31
 citēt
+ sandijs

bet vēl jāatcerās, ka blogs ir blogs. un blogs IR un paliek blogs! :)

es pagāšnedēļ uzbildēju vienu bildi, kas man šķiet perfekta. bet pagaidām neesmu to blogā licis un vēl domāju, vai likt. jo negribās, ka kāds bezpersoniski viņu nolietu ar žļurgu, kas sevī satur vecas reņģu galvas un eļļainu asinis saturošu un vecu trauku lupatu smaku nesošu šķidrumu.

mēs bildējam. mums patīk. jauki. liekam uz desktopiem, liekam pie sienām, liekam izstādēs! - to, kas sirdij. a blogam, to, kas blogam! :)

p.s. mož ielikšu to bildi, par ko runāju, bet jau paredzu, ka cik ātri ielikšu, tik ātri izdzēsīšu, jo nevienam blogerim (izņemot mani) viņa nepatiks. :D
Publicēts: 15.10.08 10:41
 citēt
WMWMW:
alvils:+ sandijs

bet vēl jāatcerās, ka blogs ir blogs. un blogs IR un paliek blogs! :)

es pagāšnedēļ uzbildēju vienu bildi, kas man šķiet perfekta. bet pagaidām neesmu to blogā licis un vēl domāju, vai likt. jo negribās, ka kāds bezpersoniski viņu nolietu ar žļurgu, kas sevī satur vecas reņģu galvas un eļļainu asinis saturošu un vecu trauku lupatu smaku nesošu šķidrumu.

mēs bildējam. mums patīk. jauki. liekam uz desktopiem, liekam pie sienām, liekam izstādēs! - to, kas sirdij. a blogam, to, kas blogam! :)

p.s. mož ielikšu to bildi, par ko runāju, bet jau paredzu, ka cik ātri ielikšu, tik ātri izdzēsīšu, jo nevienam blogerim (izņemot mani) viņa nepatiks. :D

Pamēģini apskatīties to bildi kādas nebūt sērijas kontekstā pēc gada, tad redzēsi, kā subjektīvais mainās.

Arī punkts. ;)
Publicēts: 15.10.08 13:44
 citēt
dansiga, gribi celt bildes reitingu - sāc masturarbaiterēt (balsot par savām bildēm citu rokām)... jebkura pok-bilde ļoti viegli tiek virs 6,4. :face-wink:

Vai bildē tā, lai tavi "labklāji" sāktu runāt (ieraugot bildi) uz agrāk sev nepazīstamām valodām www.fotoblog.lv... :face-grin: :face-grin: :face-grin:
Publicēts: 15.10.08 14:11
 citēt
briedis:
Manas bildes arī diezgan bieži nepamana.. aizslīd starp kaķīšiem un saulrietiem :)

Kā Tev neiet.
Publicēts: 15.10.08 14:22
 citēt
dansiga:NU kaa tas var buut, ka no visa bloga "utji putji" mana bilde patiik tikai 3jiem!?!!?!?!?!? to es izbljavu ... dveeselse kriiezeea@@@ UN eju nodot D300 lombardaa!!!.. ;-(((

Nu klau. Ar Tevi tomēr kaut kas nav kārtībā... Vai tiešām tik hronisks uzmanības trūkums, ka jāsaiet sviestā?????
Publicēts: 15.10.08 14:26
 citēt

Nu klau. Ar Tevi tomēr kaut kas nav kārtībā... Vai tiešām tik hronisks uzmanības trūkums, ka jāsaiet sviestā?????

Vai arī apzināta provokācija...
Publicēts: 15.10.08 14:30
 citēt
kautkā uzstājīgi biežas ir šīs "provokācijas"...
Publicēts: 15.10.08 14:34
 citēt
Morsitis:kautkā uzstājīgi biežas ir šīs "provokācijas"...

es arī kaut ko tādu esmu novērojis... :)
Publicēts: 15.10.08 14:38
 citēt
Neesmu novērojusi (nemēdzu no viena gala līdz otram izlasīt forumu un galeriju bilžu komentāus), bet ja jau tā sakāt, tad secinājums viens - cilvēkam rauj ciet, turklāt smagā formā ;)
Publicēts: 15.10.08 14:38 labots
 citēt
lukass:
briedis:

Kā Tev neiet.

Jap, es ļoti pārdzīvoju un dzeru nervu zāles :)
Publicēts: 15.10.08 14:42
 citēt
tas tāpēc, ka tas briedis
blogam vēl nav nobriedis
pa nopietnam to uztvēris
nervus savus nobeidzis...
Publicēts: 15.10.08 15:08
 citēt
alvils:tas tāpēc, ka tas briedis
blogam vēl nav nobriedis
pa nopietnam to uztvēris
nervus savus nobeidzis...

Alvils tekstu izspļauj ārā
Dzejas rindas savā garā
Ilustrē tās brieža sāpes

...

Alus remdē manas slāpes :D
Publicēts: 15.10.08 15:17
 citēt
jeeeee!!!!! alus- alus- alus.... !!!! anuka fiksi plenēru pie daugavas! :D (ārpus Rīgas teritorajas- jo nedrīkst...)
Publicēts: 15.10.08 16:16
 citēt
buutu preicaajusies, vismaz trijiem bilde iepatikusies... manu pedejo bildi tikai viens cilveeks noverteejis... :face-grin:
Publicēts: 15.10.08 16:22
 citēt
briedis:
lukass:uote]
Kā Tev neiet.

Jap, es ļoti pārdzīvoju un dzeru nervu zāles :)

briedi, a Tev reti kura bilde aizķer :) Tev ir savs skatījums, ko ne katrs poņemajet.

Un gan jau dansigai ar konkrēto bildi ir tāpat.
Publicēts: 15.10.08 16:31
 citēt
SL: briedi, a Tev reti kura bilde aizķer :) Tev ir savs skatījums, ko ne katrs poņemajet.

Un gan jau dansigai ar konkrēto bildi ir tāpat.

Droši vien. Jo es personīgi tai bildē nesaskatu neko. Pat ne ko iekomentēt. :)
Publicēts: 15.10.08 16:34
 citēt
WMWMW, bravo! Mūsējās rīmes tādas tautasdziesmu tipa (gandrīz vai hiphops) vien sanāca. A Tev Tev dzeja! :)
Publicēts: 15.10.08 16:38
 citēt
kājas, kas maisās pa gaisu, AIZĶER lampu, lapma zemē, saplīst, skāde. labāk tad bildēt zvirbuļus, tie lampas zemē nemet. :)
Publicēts: 15.10.08 16:54
 citēt
WMWMW:
SL: briedi, a Tev reti kura bilde aizķer :)

Es tā aizdomājos, kas man nekait aizdomāties, ka kā likts džekus aizķer tās bildes, kur kāda meiča, kājas plati izpletusi, gaida, kamēr šo sabildēs. Nu, kājas garas, maisās pa gaisu, traucē pārvietoties. Aizķer!

mjā, piekrītu, džekus tiešām tas aizķer.
Ir zināmi te daži, ka pa plikām meiču bildēm vien balso :D Citām pat i nepieskaras, gh
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: