forum.gif
Par to pašu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par to pašu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.08 09:53
 citēt
Viņiem vienkārši pajāt. Kā ir, ir un labi, pērk tāpat. Pēdējai sestdienai vismaz bija daudzmaz ok vāks - jau sasniegums !
Publicēts: 15.10.08 12:10
 citēt
WMWMW:Ja jau PROFESIONĀLS pasākums beidzas tik čābiskā rezultātā, ko gan patiesībā prasīt no amatiera? Neko!

man, personīgi, vienalga - kādā statusā tapusi bilde :) interesē rezultāts....
Publicēts: 15.10.08 14:00
 citēt
Viens ir tas, ka gaumi tiešām laikam nevar iemācīties, var tikai mēģināt to attīstīt, ja kaut kas no dabas dots vai arī mehāniski iemācīties, kā skaitās laba gaume (ir jomas, kur to var izdarīt).
Bet fakts ir arī tas, ka pie mums lielākoties jau nedomā, kā darbus izdarīt labāk, bet izdarīt vispār, jo tauta (lasītājs) jau neko labāku neprasa. A nafig viņiem pūlēties, ja neviens neprasa un LV reta ir tā sfēra, kur darītāji cenšas izdarīt pēc iespējas labāk, jo tā ir pieņemts pasaulē. Diemžēl.
Publicēts: 15.10.08 15:21
 citēt
nu, kamēr to avīzi pirks, tikmēr tajā avīze nekā sakarīga nedrukās- ne bildēs, ne raxtos. pēdejoreiz dienu nopirku kkad martā. iespējams, ka sogad pēdējo reizi. un neko jaunu neizlasīju. ja baigi vajag- pusdienotavās uz dienas beigām var tāpat paņemt. kapēc tiem izdevejiem- bezdzimuma atsaldeņiem vēl naudu dot?

pipl xavajet...
Publicēts: 15.10.08 15:26
 citēt
WMWMW:
Tagad arī, neapspriežot citus aspektus un neaicinot tos apcerēt arī jūs, atļaušos uzteikt Atkarīgās gaumi, izvēloties ilustrāciju Vijas Artmanes tēmai - klasisku m/b foto. Tāds pats risinājums tika atrasts arī Dailes teātra vestibilam. Tikai zilganā Diena ir gājusi tipisku dzeltenās preses ceļu, ievietojot pirms pāris gadiem tapušas, parastas bildes, kurās redzama nevis Māksliniece, bet tikai vecs cilvēks.
Gaumi laikam tomēr iemācīties nevar.

Nu Tu arī, skaudīgais latvietis - kas žēl, ka cilvēki paskatās, kāda staltā Aktrise izskatās vecumdienās, ka tāda pati vien ir, ka noveco, ka slima, ka grūti. Uz jaunu, skaistu Artmani visi ir atskatījušies, tak davaj, tautai vajag asinis, upurus!

/cerams, sarkasms uztverams...

Ja nopietni... Šodien piedzīvotas, šķiet, pēdējās bēres kas izvēršas par masu pasākumu - nu nav vairs mūsdienu Latvijā tādu cilvēku, kas baudītu tik nedalītu cieņu un mīlestību. Ja vēl pat par šīm bērēm var atļauties burkšķēt par satiksmes problēmām... 12os mani izsēdināja no trolejbusa pie VEF tilta. Nomiru? Nē, aizgāju līdz centam ar kājām, redzēju visus tos cilvēkus, kas stāvēja gaidīja. Protams, bija tur arī maitu lijas ar 350D-veidīgajiem aparātiem un kitiem, tā teikt, iemūžināt "es šito redzēju", bet nu tādu bija mazākums. Biju tieši centrā, kad beidzās ceremonija baznīcā, kad nāca ārā, cilvēki lēnām, sērīgi aplaudēja... Vot nu kuram mūsdienu Latvijā vēl kāds aiz cieņas aplaudēs? drīzāk ar kājām zemi pieblietēs, drošs paliek drošs...
Publicēts: 15.10.08 20:54 labots
 citēt
WM, Tevi nepaņēma Dienā par foto redaktoru?:P
Publicēts: 16.10.08 00:48
 citēt
versatile:
Protams, bija tur arī maitu lijas ar 350D-veidīgajiem aparātiem un kitiem, tā teikt, iemūžināt "es šito redzēju", bet nu tādu bija mazākums.

Šitā jau nu gan nevaidzēja teikt, naviens nav perfekts :(
Publicēts: 16.10.08 00:54
 citēt
feina taa muusu Artmaniite ... un beediigi palikaas, kaa krievijas televiizija to pasniedza:-(((((
Publicēts: 16.10.08 01:40
 citēt
a kas ar Islandi?;-)
Publicēts: 16.10.08 01:48
 citēt
ai - arii UK shobriid ekonomiskaa kriize .... atbruac mans boss un staasta - mjaaa - anglji/skotui tagad ljooti domaa ko pikrt un ko neee ... jo .... un tad sekofrzaae - bet tas neatti4ecas uz muusu jomu .. jo celju infrastrukturua nemirst!!;-)
Publicēts: 16.10.08 02:14
 citēt
WMWMW:Ja jau PROFESIONĀLS pasākums beidzas tik čābiskā rezultātā, ko gan patiesībā prasīt no amatiera? Neko!
nu, amatieris (nu, vismaz daļa) grib izsisties par profesionāli un cenšas visādi iznesties - profesionālim maksā par bilžu skaitu, ne par to kvalitāti.

dansiga:ai - arii UK shobriid ekonomiskaa kriize ... - bet tas neattiecas uz muusu jomu .. jo celju infrastrukturua nemirst!!;-)
nuka. bet uz žurnaļugām, mūziķiem, aktieriem, hudožniekiem (ot slova hudo), kinošņikiem un fotogrāfiem ļoti var attiekties - tak jau darbaļaudis vispirms domā, kā piekrāmēt kunģus siltumā un zem jumta un tikai pēc tam par izpriecām. kaut visā plašā pasaulē novērots, ka vislielāko sūdu laikā palielinās kino apmeklējumu skaits.
Publicēts: 16.10.08 08:44
 citēt
Tikai viena replika.Vai var kāds iedomāties sevi,savas mātes bēru dienā,apspriežam to televīzijā?!?!? :(
Publicēts: 16.10.08 08:51
 citēt
tikai vēlviena replika... bet dēls gan varēja krievijas televīzijā žēloties, ka neviens viņus nemīl un tā...
Publicēts: 16.10.08 11:02
 citēt
WMWMW - pēdējais labs!
versatile - vai tie, kam nav marki ar gariem stikliem, visi skaitās maitu lijas?
(PS - pūlī nebiju, jo knipsēju tikai to, kas interesē, pie tam - ar prastu Oly, nu nekādas kultūras)
Publicēts: 16.10.08 12:14
 citēt
orks - nee, bet es neredzu nevienu iemeslu, kadeljk kadam no malas butu jafotografee citu cilveku beres. pieacinatajiem fotografiem jaa, vinjiem par to maksaa. bet makslu megjinaat dzit, ka tvneta galerijaa - tikko iechekoju, bilde izvaakta, nu, laikam ne man vienigajam likaas ka taa nav pareizi.

Vel jau ir ari Raimonds Pauls kas taa kaa tautaa iecieniits. bet tomer.
Publicēts: 16.10.08 12:18
 citēt
OskarsLudvigs:aha, karu arī nevajag fočēt utt.

tēlo muļķi, jeb sanāk dabīgi ?
Publicēts: 16.10.08 12:39
 citēt
OskarsLudvigs, karsh vairak vai amzak skar vairak cilveku, neka kada indiviida beres.
ja jau nespejam saprast, ka ir vietas kur nevajag baazties ar bildeshanu "maakslas vaardaa"... ta ka tepat blogaa, Shads stastija, esot bilde bijusi ar smadzeneem pa asfaltu - nu maksla taksh... a ja tas butu tavas mates vai berna smadzenes, ta ari butu maksla?
Publicēts: 16.10.08 12:50
 citēt
es tomer palieku pie uzskata, ka nav vajadzigs radit vecu, slimibas uzveiktu cilveeku. atzita un mileta, atminjaa vinjai japaliek tadai, kada vinja bija tolaik, jo no cilveka maz paliek pari pec smagas slimibas un leenas izdzishanas - vari man ticet, zinu, ko runaju. paliek tikai chaula, pat fiziski stipri izmainijusies. un tas nav tas cilveks.

turklaat, ja kads vel atljaujas maakslu taisiit bazniicaa - nu zhel, ka to bildi nepieseivoju, zheel. skaisti sabluureets zarcinjsh, asums uz aizgajejas seju, fona svecites, serotaji ta smuki sabluureeti... nu cmux biuduks, tik bez gaumes un takta gan.
Publicēts: 16.10.08 12:50
 citēt
OskarsLudvigs:dabīgi, tā ka lieki raizējies, konkurences nebūs:P

vismaz atjautīgi :) nez kurš no dalītās personas tipāžiem, to izperēja ? O vai L ?
Publicēts: 16.10.08 12:56
 citēt
OskarsLudvigs:
NilsS:te]

vismaz atjautīgi :) nez kurš no dalītās personas tipāžiem, to izperēja ? O vai L ?

pajautā vienam vai otram, tik no sākuma pats "opredjeļis" :)))

Nez kā bankā gāja kredītu ņemot..........
Publicēts: 16.10.08 15:35
 citēt
OskarsLudvigs:Kā parasti, ņemam dubultā, bet atdot nav kam :)))
Tas tā, ja pamattēmu atliekam nostāk :)

Oskaram, rādās, viss ok. A Ludvigs sūdos :D
Publicēts: 16.10.08 19:01
 citēt
OskarsLudvigs:NilsS, aplams spriedums, sadūšojies un mēģini vēlreiz ;)

šitā bija Ludviga versija :D:D:D
Publicēts: 16.10.08 19:18 labots
 citēt
OskarsLudvigs:
NilsS:uote]

Oskaram, rādās, viss ok. A Ludvigs sūdos :D

Šī Tavējā :P

atvaino, mani apgaismoja.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: