webaa bij statistikas lapa kur tika atstāti info par shuter mūžu. Tur bij visādi piemēri , bet pievērsu uzmanību 5D , kur šutera mūžs bij no 1 kadrā līdz pār miljonam , kam kā paveicās . Bet NilsS jau pieminēja ka tā ir tikai garantija kuru nosaka kā minimum 100k
Ja profilaa esi ierakstiiji "Hobija pēc apkaroju nekorektus pārdevējus. BAIDIES! " tas noziimee ka kaatra sludeklii tev ir jaaiedirsh nu vismaz kautko ?
70k bildes ir tikai parbaudiijums fochukam ja to ir izstureejis tad ies kameer pats nesalauziisi, neba tie sledzi pashi pliist - triecieni puteklji utt. tas ir tas kas tos noved pie kriizes
Ja profilaa esi ierakstiiji "Hobija pēc apkaroju nekorektus pārdevējus. BAIDIES! " tas noziimee ka kaatra sludeklii tev ir jaaiedirsh nu vismaz kautko ?
nav jaiedirsh. bet neviens nav vainiigs, ka pirms 2 gadiem tu par baigo cennjiku iepirki to 30D. Kits maksaa, em, cik? 30-40 ls? 2 gadus draazts 30d cik? 270-320, atkariba no stavoklja. sasummejam...
nenjemshu, saprotams. pavisam maz atlicis prieksh 40d un 2.8 objektiiva kraat ta ka, skuupstu, tevi, sauliit, un veiksmi tirgoshanaa. tas arii ir jamak, btw
un mans iepriekshejais jautajums par zeltijumu bija nopietni domaats - a ja nu tiesham?
shvaboc:versatile,ja labi parunā,kitu var arī pa kādām 2-3 četrpakām dabūt a jaunus 40D te met pakaļ pa 520ls.
Met pakaļ - īstais izteiksmes līdzeklis. Un loģisks iznākums tam, ka nāk ārā 50D, vienam 40D vairs nevajag (pieļauju, ka tuvākā laikā viņa (jauna bodija, protams) cena nokritīs līdz pat 400 latiem, vēl zemāk gan nekritīs). A 30D jau līdz ar to ir vēsture. Ja 200 latus par viņu var dabūt, jāpriecājas. Versatile jautājums par zeltijumu (pie prasītas DUBULTAS cenas) bija ĻOTI VIETĀ.
40D un pārējos visi tirgo nost jo gaida 5DII, es arī vienu brīdi apsvēru šo domu, bet tad sapratu, ka neesmu vēl izmantojis vias 40D iespējas un nav jēgas no 5D, bet tā 5D cena vilina. Nedomāju, ka visi uz 50d metīsies, drīzāk tirgo kamēr var lielāku naudiņu dabūt.
No ebay tagad sanāk nedaudz virs 400ls jauns 40D, nu pilnīgi pa lēto.
man gruuti iedomaaties to fotoblogeri, kursh izlasot shaadu sevis slavinaashanu njems rokaa pikji un meeginaas atdot to tev. man nav nekas sakaams par pashu produktu un noraadiito cenu, bet gan par paardeveeja ATTIEKSMI.
p.s. vienmeer, iipashi weba chatos, ir iespeeja izmantot iespeeju pakluseet. tas shoreiz attiecas uz vairaakiem spamotaajiem.
Ja runa ir par manu atieksmi, tad piedodiet, bet sheit ieliekot sludinaajumu ik reiz es paarliecinos ka tie kas te raaksta ne jau tie ir tie pirceeji,, bet gan dirseeji, vinji sabojaa visu sho vidi ar savu spammu, tas kursh iespeejams potenciaals pirceejs atverot sludekli salasaas briinum lietas - katra gudriibas, un apjuuk !
atklaati runaajot ne tas mans fochuks ne man vaig, onka kas ar netu nedraudzeejas paluudza tikt valjaa no aparaatinja kuru 2 gadus apakalj peerkot samaksaajis kaudzi naudu, saudziigi lietojis un tagad pat pusiiti atcirst atpakalj nevar ... lab ka vinjsh shito visu nelasa ...
zzeel ka ss.lv nav komentaaru, OIIIII ka te dazzi labi vareetu nolaist tvaiku bljin .... Man vienam ir nesaprotams tas, ka ja kaads kautko paardod tad preces cena un produkts ir pirceeja un paardeveeja zinjaa ... tiem kam tas nafig nav interesanti vietas te naf !!! skolnieki bljin !!!!!
70k bildes ir tikai parbaudiijums fochukam ja to ir izstureejis tad ies kameer pats nesalauziisi, neba tie sledzi pashi pliist - triecieni puteklji utt. tas ir tas kas tos noved pie kriizes
Kak bi nje tak! Tik pat labi var teikt, ka mašīna ar 150 000 nobraucienu ir tikai iemēģināta un nu tik sāks pa īstam griesties... 70K ir tieši tas brīdis, kad vajag sākt gatavoties slēdža plīšanai... es nesaku, ka plīsīs, bet jāgatavojas ir... varbūt noies 100 varbūt 150 K, bet varbūt tikai 10. 30D domājams ir riktīgs darba zirgs (ja spriež pēc 20D), bet tomēr nesaprotu pārdevēja nostāju... moš labāk pārdod kādam, ko vispār nepazīsti un nekad vairs nesatiksi, būs pēc tam mierīgāks prāts...
priekss 30D shii ir adekvaata cena! taapeec jau ir paardots, es savu body ar diezgan izsmeltu resursu pa 350LS paardevu bez sludekljiem. taakaa cenai nav ne vainas!