forum.gif
Nikon AF-S 105 mm VR F/2.8/ Nikon AF 105 mm F/2.0 D DC
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon AF-S 105 mm VR F/2.8/ Nikon AF 105 mm F/2.0 D DC
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.10.08 21:03
 citēt
Kāpēc tas pirmais ir gandrīz par 200 Ls dārgāks??? It kā advancētāks un juanāks Nr1... Kurš ir lietojis, kādi komenti utt..?
Publicēts: 15.10.08 21:10 labots
 citēt
Pirmais ir ar stabilizāciju, daudz jaunāks un tomēr MAKRO bibis
Vecais gan tāds čuguna verķis un tā - bet no laikiem, kad visu necentās ražot "pa ļēto"... Un vairāk būs PORTRETNIEKS ar tādu īpatnēju fīču - kā Ouoffocus image control, kas jaunajam MAKRIĶIM nav...
Publicēts: 15.10.08 21:16
 citēt
man tas pirmais ir iipashumaa ;-)
Publicēts: 15.10.08 23:01 labots
 citēt
Kurš ir lietojis, kādi komenti utt..?

2. nesalīdzināmi objektīvi. Nu labi, uz 30% salīdzināmi.
Tāpat kā auto ar mopēdu salīdzināt - viens ir macro stikls, otrs ir gaišais portretnieks ar defocus-control

dansiga, svarīgi ir nevis IR, bet jāmāk lietot.
Publicēts: 15.10.08 23:03
 citēt
mandalay, a es blondiine .... man galenais palieliities;-p;_)
P.S> a iemaaciisi?;-)
Publicēts: 16.10.08 10:35
 citēt
Dansinga, nu un kā jūzējas, ir labs?
Nu galvenais gribējās zināt vai tiešām šis ir tas gadījums, kad to 200 ls starpība ir tā vērta?
Publicēts: 16.10.08 10:39
 citēt
eu, Karlis70...
Pirmkārt parasti (normālajā pasaulē) tas Nikon AF 105 mm F/2.0 D DC ir dārgāks...
Otrkārt - kā lai dansiga zina vai ir labāks, ja pieļauju, ka otro nav pat rokās turējusi,
Treškārt - tie ir divi pilnīgi atšķirīgi bibji - Tev jau rakstīju ne es vien - viens ir MACRO otrs PORTRETU bibis.

Ja Makro bibi izmantosi portretiem - pārāk asas pumpas sanāks, kā arī ar Portretu bibi būs problēmas ar nepietiekamu asumu vai lielāku minimālā fokusēšanās attaluma lielumu...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):