forum.gif
Par ūdeni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par ūdeni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.10.08 10:36
 citēt
Apgaismoju :) Problēmas radīsies vārgākajiem sugas indivīdiem, kam saskaņā ar ČD teoriju, ir jāiznīkst :D
Publicēts: 16.10.08 17:20
 citēt
ziepiic:Vispār nav tik traki!
Jūt robežu un ilgāk par dažām sekundēm nevienai tur nav jātup, jo pozu atstrādā jau biki iepriekš, tādēl ķermenis līdz ar to pat līdz šoka stāvoklim netiek,
bet cik zinu neviena no kailajām rudens meitām nav apsaldējusies, tad jau MŪS var dēvēt par ūdens profesionālēm!!! :D

ha ha ha. Viena nesen stāstīja,ka neesot modele pana bildēs......
Publicēts: 16.10.08 20:46
 citēt
es tagad saprotu to cepšanos. Jautājumu vairāk nav. Paldies
Publicēts: 16.10.08 21:16
 citēt
ziepiic::face-devil-grin: peace nilin!!! :face-glasses:

Pīs. Man gan it kā šķiet foršāk, ja personvārdus ( īpaši manu :) ) raksta ar Lielo burtu, bet Vispārēja Miera priekšā, tas ir nieks....
Publicēts: 16.10.08 21:59
 citēt
a es visu laiku domāju, ka ziepiic ir čalis :D
Publicēts: 16.10.08 22:03
 citēt
a es ar visu laiku domāju, ka alvils ir čalis :face-grin:
Publicēts: 16.10.08 22:11
 citēt
un tagad domā, ka nav? :D
Publicēts: 16.10.08 22:11
 citēt
Alloxa:a es ar visu laiku domāju, ka alvils ir čalis :face-grin:

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 16.10.08 22:23
 citēt
ziepiic::face-surprise: nee.. ALVIL, es esmu FEMALE!!! :face-glasses:

Tagad to atskārtu, un turpmāk zināšu. Piedod par kļūdīgumu iepriekšējos priekšstatos! :)
Publicēts: 16.10.08 22:25
 citēt
Un te viens citāts pa tēmu (kādas dāmas, neminēšu vārdā):

"ja niers var apsaldēt trīs minūtes pasēžot ar drēbēm uz betona, tad stāvot kailai rudenī upē noteikti pietiek ar ļoti maz laiku, esmu pietiekoši daudz dzirdējusi no dažādiem ārstiem, tai skaitā no ginekologiem par to cik elementāri apsaldēt siviešu darīšnas un runājot par olnīcu apsaldēšanu, to kad tas ir noticis var nemaz nepamanīt, tas var pāriet nemaz nezinot ka tas ir bijis(tas nav kā ar nierēm, nav tādu sāpju) turklāt pēc pāris gadiem var jūst afigenākās sekas!
un es neticu tam ka fotogrāfs tā viens un divi uzņem labu bildi, kaut arī poza atstrādāta pirms tam un pat ja tā ir, ne jau visi fotogrāfi to tā izdara!
bet šājā gadījumā, tā tā pat jau ir modeles darīšna un ja īpaši nerūp savs ķermenis un veselība nu tad pati vainīga, jo olnīcas necik nav joka lieta, tā pat kā viss pārējais kas tur zemāk atrodas, ar to tā kā nevajadzētu riskēt, vēl jo vairāk dažu bilžu dēļ!"
Publicēts: 16.10.08 22:29
 citēt
Nē, nē, neesmu grāmatvedis. :D
Publicēts: 16.10.08 22:30
 citēt
alvils:un tagad domā, ka nav? :D

Gūti spriest... Kā piemērs: domāju kā Confina ir sieviete... skatos titullapu - nē tomēr čalis... bet, jā spriest pēc šī te www.fotoblog.lv... tad iznāk - atriebēja (pēc vīrieša rīcības neizskatās). :face-wink:
Publicēts: 16.10.08 22:32
 citēt
ziepiic:oi, ALVIL!!!!
Tu gadiena neesi gramatvedis????

Bet zinu vienu, ka TAM CILVEKAM IR PILNIGA TAISNIIIBA, jo runa iet par tipiski anatomiju!!!

Bet kas attiecas uz SIEVIETI - SPORTISTI, bijusho Latvijas jaunieshu olimpieti peldeshana,
vina IZTURES arii ziemu, jo ir rudiita Peldet netikai baseina bet ziemaslaika ari Lielas udens kratuves!!!

Malacs PUIKA!
naac ciema, ZUPA dziest!!! :face-glasses:

WOW, visu cieņu sportistiem :)
Publicēts: 16.10.08 22:45
 citēt
Alloxa:bet, jā spriest pēc šī te www.fotoblog.lv... tad iznāk - atriebēja (pēc vīrieša rīcības neizskatās). :face-wink:

Bilde laba. Bet es zināmu iemeslu dēļ to neesmu nedz vērtējis, nedz komentējis. Kādā sakarā ielinko viņu? :)
Publicēts: 16.10.08 23:07
 citēt
ziepiic:Ehh, Nilll .. ceru, ka tas bija bez sarkasma...
ko tik par cilvekiem nevar uzzinat jaunu! :face-smile:

bez. Pats esmu normāli kapājis, savulaik. Tikai citā sporta veidā. Zinu darbu, kas tur jāieliek
Publicēts: 16.10.08 23:11
 citēt
NilsS:
ziepiic:Ehh, Nilll .. ceru, ka tas bija bez sarkasma...
ko tik par cilvekiem nevar uzzinat jaunu! :face-smile:

bez. Pats esmu normāli kapājis, savulaik. Tikai citā sporta veidā. Zinu darbu, kas tur jāieliek

Es arī. Un arī citā (citos). :)
Publicēts: 17.10.08 11:14
 citēt
ar fočiku ūdenī, loģiski. Tfu tfu tfu - mani tas vienmēr ir biedējis :) taču ne atturējis.....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):