forum.gif
Free Transform
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Free Transform
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.10.06 15:23
 citēt
Esmu nonācis strupceļā, tāpēc meklēju palīdzību:
Vai kāds varētu paskaidrot, kā fotošopā var mainīt kāda lejera formu (telpiski). Free Transform šajā gadījumā nelīdz, jo ar to var mainīt tikai izmērus (velkot aiz aktīvajiem stūrīšiem).
Minēšu konkrētu piemēru:
Ir dota lode (nevis tā, kas pistolēs, bet ģeometrisks objekts), tai vajag izveidot struktūru no ķieģeļiem. Es biju domājis tā - lode izveidota, atrasts labs ķieģeļu sienas attēls, salieku kopā un hop! Bet nekā, vizuāli ķieģeļi izskatās plakani (kā siena), bet manā gadījumā nepieciešams, lai šī ķieģeļu siena pieņemtu tādu formu, kāda ir lodes virsmai.
Vai kāds varētu dot padomu, kā to izdarīt?
Publicēts: 30.10.06 15:35
 citēt
Nezinu kaa photoshopaa bet paintshopaa pie efektiem ir taads geometric effects! Mosh photohopaa ir kaukas liidziix? (Spherize) :)
Publicēts: 30.10.06 16:29
 citēt
Nezinu kaa photoshopaa bet paintshopaa pie efektiem ir taads geometric effects! Mosh photohopaa ir kaukas liidziix? (Spherize) :)

Ir tāda lieta, bet ar to sanāk pārspīlēti liels efekts, jo ķieģeļi vidū ir nesamērīgi lieli (izskatās kā uzpūsti).
Publicēts: 30.10.06 18:38
 citēt
tur tam efektam tad sac no malam, bet ar vidu, lai beigas talak izskatitos mazi tie kjiegjelji.
bet nu shitas nav viegls uzdevums, es nez vai es tiktu gala, kaut gan neesmu nekads shopa guru...
Publicēts: 30.10.06 18:41
 citēt
kadas jums visiem seeepijainas avataara bildes, pamanijat? :))
Publicēts: 30.10.06 18:47
 citēt
kadas jums visiem seeepijainas avataara bildes, pamanijat? :))

Vieglaak pamatiit tagad gan vienu citu atavaaru.... :lol:
Publicēts: 30.10.06 18:50
 citēt
Shadow, kad Tu beidzot pamanīsi, ka Tev uz sejas melni netīrumi? :D
Publicēts: 30.10.06 19:04
 citēt
tur tam efektam tad sac no malam, bet ar vidu, lai beigas talak izskatitos mazi tie kjiegjelji.
bet nu shitas nav viegls uzdevums, es nez vai es tiktu gala, kaut gan neesmu nekads shopa guru...

Hmm... neiebraucu... :shock: :wink:
Publicēts: 30.10.06 21:36
 citēt
Kuraa nu programaa, bet "spherise" un 5-ti.
Publicēts: 30.10.06 22:17
 citēt
Photoshop 7,0.
Publicēts: 30.10.06 23:26
 citēt
Vienu bumbu uzmeistaroju (to apaļo no akmens - a jūs ko nodomājāt?:) ), bet nemāku te ielikt atrādīšanai. Ja neizdosies, cepšu pie raksta.
Publicēts: 31.10.06 14:25
 citēt
Gaidu, kad taps tas raksts :roll:
Publicēts: 31.10.06 17:15
 citēt
Vienu bumbu uzmeistaroju (to apaļo no akmens - a jūs ko nodomājāt?:) ), bet nemāku te ielikt atrādīšanai. Ja neizdosies, cepšu pie raksta.

Iemet bildi kaadaa adresee nju kjip foto.apollo.lv vai inbox.foto.lv vai kautvai yy.lv

un tad iemet linku uz bildi! ;)
Publicēts: 31.10.06 18:46
 citēt
Spartak87, rakstelis, kādu nu māku, stāv jau kopš vakardienas: www.fotoblog.lv...
Apskaties pievienoto bildi, (tā ir tikai fiksi cepts piemērs, lai aptuveni redzētu, kas var iznākt) un ja tas ir tas, kas Tev vajadzīgs (to varu tikai minēt)), tad mans padoms iznāk pavisam prasts – nemocies ar fotoveikalu, sameklē jebkādu 3d progu, kas lasa arī *jpg vai *tif (visādi „---cad’. 3d max, arcon,...), uzliec lodei savu faktūru, noseivo kā *jpg, montē, kur vajag, un ej pēc honorāra.
Programmas ir dažādas un padārgas, bet gan jau atradīsi kādu čomu, kam tāda ir, vai citu veidu... Tas, manuprāt, ir racionālāk, kā mocīties plaknē.
Publicēts: 31.10.06 22:49
 citēt
nujaa ar 3d max tas ir primitiivi izdaraams, bet ar shopu dereetu kaa haralds saciija - spherize.
Publicēts: 05.11.06 23:47
 citēt
nu ko jaapariet uz 3dsmax un jaanjemaas ar UVW mapping :D :D :D bet varbuut vari pameeginaat ar tiem kiegeliem uzliec edit--define pattern un tad uz taas lodes pie layer style uzliec pattern overlay es nez neesmu paarliecinaats par taada varianta iespeejamiibu vnk bez proveeshanas izsaku mineejumu
Publicēts: 06.11.06 19:13
 citēt
Danke paexperimentēšu :)
Publicēts: 07.11.06 08:35
 citēt
Nevienmeer jau shops visur ir tas labaakais! Jaabuut elastiigiem un jaamaacas izmantot arii citas progas! 8)
Publicēts: 07.11.06 21:00
 citēt
Jaunu prog apgūšana prasa zin;amu laku, tāpēc bieži vien nākas palikt pie pārbaudītām vērībām... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):