forum.gif
pardon, bet vai derēs?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / pardon, bet vai derēs?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.08 01:30
 citēt
Vai derēs

Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC Nikon

vai

Sigma 28-70mm F2.8 EX DG Macro Nikon

uz Nikon D60???

man galvenais lai blende F2.8 un/vai gaišinatais stikls? varbūt ir kāds cits alternatīvs objektīvs? rezultātā gribētu lai viss strādātu kā vajag.

atvainojos, ja gadījumā ir bijis šāds jautāajums kaut kad senāk. pateicos par atsaucību un helpu.
Publicēts: 17.10.08 03:12 labots
 citēt
nu nesauksim,lūdzu, diafragmu par blendi, tā var galīgi sajaukt smadzenes. Blende ir verķis, kas aizsedz objektīva vienu galu no saules stariem. Otru galu parasti aizsedz fočiks;) par lietu - derēt ta derēs, bet vai AF un viss cits sadarbosies ar Tavu N kā vajag, es , zemisks Canonists, Tev nepateikšu vis. Mums C ticībā pievērstajiem, tur viss šancē bez problēmām :)
Publicēts: 17.10.08 07:17
 citēt
wajag lai pie sigmas galaa buutu HSM tad straadaas AF
Publicēts: 17.10.08 14:56
 citēt
NilsS:nu nesauksim, lūdzu, diafragmu par blendi, tā var galīgi sajaukt smadzenes. Blende ir verķis, kas aizsedz objektīva vienu galu no saules stariem.:)
verķis, kas aizsedz objektīva vienu galu no TIEŠIEM saules (un arī prožektoru un Iljiča spuldzīšu) stariem saules blende. ja Zigurda Mežavilka klātbutnē piemin diafragmu, viņš ''ker pie krūtīm un saka, ka diafragma šeit, objektīvā blende.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):