Bieži sastopu, kā kāds sāk spamot par saviem sporta sasniegumiem... nu tad, lūdzu - šeit tas nebūs spams. Annirs pateiks par Alloxa(s) sporta "virsotnem" - viņš par mani visu zin!
Esmu piedalījies vienā Pasaules hokeja čempionātā. Sapratu, ka mana veselība ir neatbilstoša pilnvērtīga līdzjutēja līmenim, tāpēc savu karjeru šajā virzienā beidzu...
daudz un dažādi, visus jau nevar atcerēties. nodarbojos aktīvi ar frīsbiju. pasaules junioru čempī 6. vieta. visādi citi starptautiski turnīri..Krievijas čempis uzvarēts, Latvijas kā arī Starptautisks turnīrs Tallinā. jāiet augstāk.
1. vieta LKA (latvijas kvalitātes asociācijas) volejbola sacenēs (amatieriem). 1. un 2. vieta Exigen korporatīvajās sporta spēlēs 3. gadus pēc kārtas Jelgavas čempja 2. vieta (vidusskolām) 4. vieta LLU universiādē
Es kādreiz savā vecuma grupā tiku pie 3.vietas (savā vecuma grupā) republikā ar tādu sporta veidu kā kārtslēkšana. Vecajos laikos, kad vēl dzīvojos Madonā, ar vieglatlētiku nodarbojos.
aa nu es regulaari orientēšanās sacensībās piedlījos agrāk, tagad retāk, bet šad tad sanāk. šogad Pasaules čempionātā rogainingā Igaunijā Karulas NP dabuju 3. vietu. nu tā.
es jau kaut kad senāk kaut kur te rakstīju - nodarbojos ar spēka trīscīņu. Labākā vieta - 2. 2005. gada LV čempī, savā svarā. Biju arī rajona čempis, laboju sava kluba reķi vienu, nokārtoju sporta meistarkandidāta normatīvu.
Tagad uzturu formu. Diez vai vēl kur startēšu, bet kas to lai zin - spiešanā uz reizēm varētu būt trulī, ja labi sagatavotos.
virlin:otraa vieta taalleekšanaa Ogres rajonaa, hvz cik gadus atpakaļ.. Videnee regulaari paarstaaveeju skolu visaadaas vieglatleetikas padariišanaas, iekša bija druumaa, motivaacija nekaada.. Eh, buutu piedzimusi gadus desmit veelaak, mož ar sportu naudiņu buutu pelniijusi!!
vai ne. Kad Tevi SA gānītu 93. reizi savās slejās, par ļoti augsto 18. vietu EČ, gan tā vairs nedomātu
virlin: bet to jau es vairs nepiedziivošu, tapec pasapņot tak var, kaa buutu, ja buutu!!
vieglatlētikā ne ir nauda. Tā tur tiek dažiem ultrām. Pārējie saņem stipri diskutablu atalgojumu par sajātu veselību, pārcilvēcīgām pūlēm un bendētiem nerviem.
zo - visu nekad nevar zināt, tas ir saprotams. Tam vajadzīgs laiks. Es tikai nesen par tādu uzzināju. Un tā kā Alloxa tādu tēmu forumā iesprauda, vajadzēja kādu svaigu sasniegumu šai tēmai piefiksēt.
Jā, es ar piedalījos šajā 24h stafetes skrējienā! Īstenībā jau tīri jautri, tik cerams, ka to rekoru apstiprinās Bet tā kopumā sportiskās aktivitātes cieņā - basketbols (pārsvarā strītbols), agrāk futbols, u.c...
zo - tieši tā - no offence. Par visu ar smaidu. Neesmu skrējis 24 h (nomodā gan), bet kādu pusi no tām kādās kāzās ar kameru un kadrējot. Tad Tev varētu būt labi priekšnoteikumi kļūt par kāzu fotogrāfu. Bet tur ar galvu vairāk jādomā nekā ar kājām.
CerambyX: Īstenībā jau tīri jautri, tik cerams, ka to rekoru apstiprinās
Cerams, jo pēdējās minūtēs 100m metrus skrēja vairāki numuri kopā. Ja visi paralēlie skrējēji iet reģistrēties, ka skrējuši kā stafeti tos 100m, tad nu ir kā ir.
Linkman: Bet tur ar galvu vairāk jādomā nekā ar kājām.
te nu gan nevarēšu piekrist.
ja tu ruupiigaak palasiitu kas ir rogainings tad sapratu ka taa ir orientēšanās apviduu (mežā, pljavās, purvos) 24h. tas nozīmē ka ja tu veiksmīgi gribi arī no meža ārā iznākt tad tev visu laiku jāseko līdzi kartei un jāzina kur tu esi. tīri ar karti un kompasu. no GPS allowed! un tikai pasaki ka nav ar galvu jaadomaa.
zo - nepārproti. Es negribu teikt, ka orientējoties nevajag domāt ar galvu, bet slodze uz kājām un kopējā kondīcija ir tik pat svarīgas kā domāšana. Varbūt, ka Tu vari labāk novērtēt, kā tas sadalās - puse uz pusi varbūt? Fotogrāfējot fiziskā slodze un kondīcija nav tik svarīga kā redzēšana, domāšana un fotoapstrādes spējas. Pat ja nevari paskriet, vari taisīt bildes, vai ne?
zo - dabas ainavām, it sevišķi kalnos fiziskā kondīcija par sliktu nenāk. Tur arī citreiz sadalās puse uz puse. Lai tiktu tam kalnam augšā, vairāk kājas tiek noslogotas nekā domāšana, bet netiekot augšā, bildes arī nebūs. Un ja vēl kaut ko saprot no kartēm un debess virzieniem (vairāk domājot par saules gaismas virzieniem), tas ir samērā labs priekšnoteikums kādam smukam oriģinālam. Viss kārtībā - zo skrien, bet skrienot var pakadrēt - virtuāli, bez kameras.