forum.gif
Ieteikumi dansiga(i) - bildes reitinga celšanā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ieteikumi dansiga(i) - bildes reitinga celšanā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.10.08 02:04
 citēt
1. Pazemini savus "patīk" kriterijus līdz plintusam un liec visām bildēm pēc kārtas 555 ar replikām tipa "Ahu.... cik brīneškīga..."
2. Jā jūti, kā bilde ir ļoti vāja - liec tikai "apskatei" = virs 6,4 savāksi obligāti, jā darīsi p.1
3. Nekad, izņiemot atriebības pēc, ne kritizē citu bildes (it īpaši Alloxa(s))
4.?
5.?
....
Publicēts: 17.10.08 11:17
 citēt
just vai bide ir vāja, ir stiepjams jēdziens, stipri stiepjams.................................... daudz piemēru, ļoti daudz, kad bildes ieliek kritikai, bet abšaubāmi būtu to ievietot pat apskatei. tas pierāda, ka lielais vairums nenovērtē savus darbus pareizi, kritikas sadaļā ātrāk var savākt reitingu un cerībās uz topiem met tik bildes iekšā, paļaudamies, ka draugi nobalsos, bet pamatā šajā lietā ir neizpratne.
piemēri ir paša praksē.kad kādu laiciņu nav iznācis pafotografēt, iemetu aci mizkastē-bildēs, kuras sākotnēji izbrāķēju, pēc laika uz tām skaties savādāk.iemet Blogā aiziet. bilde, kura patīk no paša sākuma, iemet Blogā, nekā...........
Publicēts: 17.10.08 11:19
 citēt
3. ir vispretīgākais...
Publicēts: 17.10.08 12:51
 citēt
Katru reizi lasu un brīnos par to kā cilvēki te šķito Patīk/dzēst - reitingiem, a kritika - tas jau pačotna! FUFELS tas viss!
Nesaprotu nafig klasiskus dabas skatus likt uz kritiku. Da ko tur kritizēt tradicionālās bildēs, kurās ir ievērotas pamatlietas par zelta griezumiem un tml.?
Pie portretiem - jā - neredzu jēgu likt uz patīk/dzēst, tur tā kā prasās, lai ir kritikai.
Publicēts: 17.10.08 14:16 labots
 citēt
4. Nav svarīgi kāda bilde - svarīgāks ir bildes nosaukus. Piemērs: nobidē ar blici sunīti un nosauc par "Manas dvēseles sargs" - ap 6,5 savāks obligāti.
PS Atbilde šim "fenomenam" slēpjas psihologijas pamatos - negativs droši vien zin... :face-wink:

www.artap.ru...
yurpsy.by.ru...
psy.tom.ru...
www.psy.msu.ru...
galactic.org.ua...
galactic.org.ua...
window.edu.ru...
Publicēts: 17.10.08 14:34
 citēt
Alloxa, ;-0)) paldies par ieteikumiem ... bet tu piemirsi veel dazhus ljoti svariigus apsektus - bloga raksti!!!!! Un ja man tieshama buutu tik svariigi reitings - tad raxtiitu uz nebeedu, jo tas man laikam padodas labaak nekaa fotografeeshana;-pp;-)))

Ij vispaar - visbriesmiigaakais pie bildes ir klusums .... brrrr (smaga kritika la baak nekaa klusums!)

vacatio, nu nepiekriitu, ka dabasskati jalaiek tikai apskatei .. ne jau katrs redz to ZG griezumu , da ij visadas citaadas nianses ir ko kritizeet! Man piemeram patiik ar savu vienkarshiibu mana rudens bilde, bet tauta - ne iipashi. Vot i gribu zinaat - kaapeec!
Publicēts: 17.10.08 14:44
 citēt
"Vot i gribu zinaat - kaapeec!" = "1. Pazemini savus "patīk" kriterijus līdz plintusam un liec visām bildēm pēc kārtas 555 ar replikām tipa "Ahu.... cik brīneškīga..." .......... un būs tev laime, tobiš top-bilde - ir pārbaudīts = labas bildes masturarbaiterēšana dod + 60-70 balsojumu klāt. :face-wink:
Publicēts: 17.10.08 14:57
 citēt
Alloxa, da nu tevi! nevajaga man lishkjiigos tekstus! gribu patieisibu!
Publicēts: 17.10.08 14:57
 citēt
Dansigai jāpievēršās šim stilam un tops garantēts :face-glasses:

www.fotoblog.lv...

un galvenais nosaukums :face-devil-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 17.10.08 15:05 labots
 citēt
Dansiga, "gribu patieisibu!" - naivums tavā vecumā mani izbrīna... klausi ko tev saka:
ArmandsK:Dansigai jāpievēršās šim stilam un tops garantēts :face-glasses:

www.fotoblog.lv...

un galvenais nosaukums :face-devil-grin::face-grin::face-wink:

"un tops garantēts" :face-kiss:
Publicēts: 17.10.08 15:45
 citēt
ArmandsK, rrzzzzzzzz ..... tops tops tops ..... vot zajelo ar to topu! Tak saku, ka ne jau par to te bubinu!;-)))

Alloxa, nu un ka naiva? Vai tas ir slikti!?!?!?!?
Publicēts: 17.10.08 15:58
 citēt
4. bubināt visapkārt, ka reitini un topi neinteresē :)
Publicēts: 17.10.08 16:04
 citēt
alvils:4. bubināt visapkārt, ka reitini un topi neinteresē :)

tas būs pareizs = piektais ieteikums... bet to densiga jau dara. :face-wink:
Publicēts: 17.10.08 17:10
 citēt
Alloxa:4. Nav svarīgi kāda bilde - svarīgāks ir bildes nosaukus. Piemērs: nobidē ar blici sunīti un nosauc par "Manas dvēseles sargs" - ap 6,5 savāks obligāti.
PS Atbilde šim "fenomenam" slēpjas psihologijas pamatos - negativs droši vien zin... :face-wink:

www.artap.ru...
yurpsy.by.ru...
psy.tom.ru...
www.psy.msu.ru...
galactic.org.ua...
galactic.org.ua...
[url=http://window.edu.ru/window_catalog/files/r41572/itmo171.pdf
plaša]http://window.edu.ru/window_catalog/files/r41572/itmo171.pdfplaša[/url] lasāmviela.kaut kas par šīm tēmām lasīts, dzirdēts. kino tam vēl klāt nāk mūzikālais noformējums.kādreiz, jaunībā aizrāvos ar 16mm kino, kursi lekcijas, tad par psiholoģiskiem momentiem uz uztveri runājam
Publicēts: 17.10.08 18:15
 citēt
(-), un ko no tā atceries??
Publicēts: 17.10.08 18:29 labots
 citēt
es ieteiktu biežāk blogā iekunkstēt par šaušanos uc suicīdiem:) tauta to ātri ielāgos un sapratīs, ka Dansigu var glābt tikai pulka izcilu balsojumu. Un ko gan sava tuvākā mīlestības dēļ nepaveiksi :face-wink:

izņēmums būs daži ciniski kexi, bet tiem jau nekad nav labi :face-grin:
Publicēts: 17.10.08 18:41
 citēt
Varētu sarīkot ātro fotokonkursu ar nosaukumu "glābiet dansigu"! :) vai arī gluži otrādi "nošaut dansigu!" :D uzvarētājam varētu būt, piem., polšs no dansigas. :face-glasses:
Publicēts: 17.10.08 18:55
 citēt
:face-plain:
bro-tip:(-), un ko no tā atceries??
šo to atceros, nekas jau būtībā nekur nepazūd, kaut kur zemapziņā paliek.
attiecībā uz Dansigu. tā nedaudz patizli ir barā virtuāli mesties virsu SIEVIETEI............................................:face-surprise:
Publicēts: 17.10.08 20:19
 citēt
negatIvs::face-plain:
bro-tip:(-), un ko no tā atceries??
šo to atceros, nekas jau būtībā nekur nepazūd, kaut kur zemapziņā paliek.
attiecībā uz Dansigu. tā nedaudz patizli ir barā virtuāli mesties virsu SIEVIETEI............................................:face-surprise:

nujā, grupņiks baigais :D
Publicēts: 17.10.08 20:25
 citēt
kaut ka nespeju sinm visam saskatit kaut mazako jegu... ja te , bloga nepatik vai kas kaitina var tak izdesties uz muzigiem laikiem... jo partaisit nevienu nevar......................to ir tik gruti saprast?
Publicēts: 17.10.08 20:57
 citēt
dens, šauties nevajag - izdesies uz muzigiem laikiem... :face-grin:

aitinaa, jēga = "ja te , bloga nepatik vai kas kaitina var tak izdesties uz muzigiem laikiem... jo partaisit nevienu nevar......................to ir tik gruti saprast?" - nav iebildumu, jā esi jau sapratusi ...
:face-crying: :face-grin: :face-wink:
Publicēts: 17.10.08 21:19
 citēt
alvils, paarsvars buus ar tiem otrajiem ;-))) bet njifigaaa - netiksiet no manis tik viegli valjaa;-p;-))))

aitinaa, a kas - parunaat nevar?;-))))

Alloxa, tev jau tikai to gribeetos - a vot nedzeesiishos .... turpinaashu speeleet uz nerviem ;-p;-))))
Publicēts: 17.10.08 21:33
 citēt
dansiga:
Alloxa, tev jau tikai to gribeetos - a vot nedzeesiishos .... turpinaashu ;-p;-))))

es būšu priecīg... turpini speeleet uz nerviem - tie tev ir diezgan muzikāli = blā-la-lā # э-эй, ухнем... :face-grin:
Publicēts: 17.10.08 21:45
 citēt
talavietis, nu man shkjiet, ka ar uztveri man ir viss ok - tikai daudzi pieliidzina savai uztverei ;-))))
Publicēts: 17.10.08 21:45
 citēt
forshi taa.. vienam pret otru paberzeeties :D
Publicēts: 17.10.08 21:52
 citēt
zverja:forshi taa.. vienam pret otru paberzeeties :D

Vārbūt!? kur un kad gribi "paberzeeties" - PM :face-kiss:
Publicēts: 17.10.08 21:58
 citēt
:face-devil-grin:
Publicēts: 17.10.08 22:00
 citēt
Alloxa, es jau berzeejos pre visu sho diskusiju
Publicēts: 17.10.08 22:09
 citēt
zverja:Alloxa, es jau berzeejos pre visu sho diskusiju

ak tu jau berzeejies, a ko tad es gaidu... iešu arī................. :face-grin:
Publicēts: 17.10.08 22:09
 citēt
:face-devil-grin: :face-kiss:
Publicēts: 18.10.08 00:02
 citēt
Rabid:5. regulāri apmeklē Haidukša pirsniņu un unikālos fotokursus "po pjaņe"

+++++++++
+300% bildes reitingam, jā ne vairāāk...
Publicēts: 18.10.08 01:01
 citēt
6. ielogo blogā (ērtībai ir pat cpeciāla poga) visus savus radus un draugus - balsojiet tikai par savas gimenītes bildēm ar "izcili" = + 200% bildes reitingam.

Не имей 100 рублей, а имей 100 друзей (желательно беспринципных).
Publicēts: 18.10.08 02:44
 citēt

:face-grin:
Publicēts: 18.10.08 08:14
 citēt
Dansig- parunat var, ja patik un saskata jegu. bet malt simto reizi vienu un to pasu ir garlaicigi un un neko nedod
Publicēts: 22.10.08 21:14
 citēt
alvils:Varētu sarīkot ātro fotokonkursu ar nosaukumu "glābiet dansigu"! :) vai arī gluži otrādi "nošaut dansigu!" :D uzvarētājam varētu būt, piem., polšs no dansigas. :face-glasses:

...izveidoju konkursam"Glābiet Dansigu..." vienu bildīti.....Dansigas līcis............:))) Baigi labs ieteikums !!!!!:face-grin:
Publicēts: 22.10.08 21:15
 citēt

.....lab'ak'a rekl'ama !!!!!!:face-grin:
Publicēts: 22.10.08 23:06
 citēt
uldis519591:

.....lab'ak'a rekl'ama !!!!!!:face-grin:

uzriiko savus
Publicēts: 22.10.08 23:29
 citēt
uldis519591:
alvils:Varētu sarīkot ātro fotokonkursu ar nosaukumu "glābiet dansigu"! :) vai arī gluži otrādi "nošaut dansigu!" :D uzvarētājam varētu būt, piem., polšs no dansigas. :face-glasses:

...izveidoju konkursam"Glābiet Dansigu..." vienu bildīti.....Dansigas līcis............:))) Baigi labs ieteikums !!!!!:face-grin:

Super! Eu, bet tad taisam šādu konkursu? Dansiga apņemās uzvarētājam nopirkt šņabi (vai citu šmigu)? :) Tad jau var uz fikso sacerēt noteikumus un tā... :face-glasses:
Publicēts: 26.10.08 19:56 labots
 citēt
kā teica vecās krievu padumā laika filmās: "nje ucji menja zjitj, lucjshe pomogi materialjno!". (nemāci mani dzīvot, labāk palīdzi materiāli! - krievu val.).
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):