Man nobeidzās Nikon D2Xs akumolatora lādētājs... Atdevu servisā un pie reizies iegāju turpat blakus esošajā Elkorā lai uzzinātu cik maksā jauns... 100Ls tāds kā man un 150Ls "jaunais" no tā kā D3... labi ne? par lādētāju....
150Ls maksā nozmāls ziepītis ar lādētāju, batereiju un atmiņas karti...
Man tagad ir viela pārdomām par to cik maksās divas blendes... vienu pazaudēju, otra nelāgi saplīsa fočikam krītot (paveicās ka blende bia a to objektīvam būtu p****) ???
preces cena jebkurā gadījumā ir normāla- vienmer. parasti neadekvāta ir pircēja prasība visu saņemt par velti.
ja tev tā kamera tik veca un tev šķiet, ka viss viņai dārgs- pārdod vai samaini pret D90, piemeram- i viss būs pa lēto i jauno. gripu piepērc. video būs. re, cik labi!
Paņem no tā saplīsušā lādētāja nokod vadu galus, lai izolācijas nav un liec pie aķīša. A blendes internetā var atrast kā pašam uztaisīt no papīra. Un pa lēto.
REZ: Man tagad ir viela pārdomām par to cik maksās divas blendes... vienu pazaudēju, otra nelāgi saplīsa fočikam krītot (paveicās ka blende bia a to objektīvam būtu p****) ???
Ja nu gadījuma tev ir saplīsusi Nikon 18-70 blende, tad man viena jauna ir pa 5Ls.
REZ: Man tagad ir viela pārdomām par to cik maksās divas blendes... vienu pazaudēju, otra nelāgi saplīsa fočikam krītot (paveicās ka blende bia a to objektīvam būtu p****) ???
Ja nu gadījuma tev ir saplīsusi Nikon 18-70 blende, tad man viena jauna ir pa 5Ls.