Pilnībā atbalstu mandariinas priekšlikumu. Un lielākā vērtība ir iespēja apspriest foto un citas lietas. Bet vērtīgākās bildes var redzēt galerijās, izstādes, grāmatās galu galā
Luchik - atkal Tu par maniem reitingiem. Atslābsti. Bet te ir forša tēma - vai Tavs komentārs šeit būs pēdējais vai tomēr manējais? Vai nelasīji ieteikumu, kurā varētu bildes pievienot tā, ka tās nevajag vērtēt, bet var vienkārši par tām parunāt. Ja man reitings būtu tik ļoti svarīgs, Tu domā, ka es ieteiktu šādu iespēju? Tur varētu būt arī kāds Tavs komentārs par to, bet varbūt ne pēdējais ...
Luchik - izskatās, ka mans reitings Tev vairāk svarīgs nekā man pašam. Jo Tu jau tos piemini, ne jau es. Vai Tu gribi par to parunāt? Šai tēmai ir kopīgs ar citām tēmām tas, ka blogeri iesaka, pakomentē, parunā, bet vai tas tiks ņemts vērā vai nē - par to skaidrības nav nekādas. Paskaties, Eliks raksta: - čaļiem pašlaik visam nepietiek laika. Kam tad pietiek laika? Es ceru, ka pajautāt drīkst, kam pietiek laika?
Luchik - Tev tiešām nekā svarīgāka nav ko darīt, ka ņemties ap kaut kādiem reitingiem un vēl jo vairāk ap manējiem? Tas būtu pēdējais, par ko vispār Tev vajadzētu domāt un uztraukties. Ja Tu par to runā, tad saki, kas Tevi neapmierina manā reitingā - kaut kas pārāk daudz vai kaut kas pārāk maz? Un ko tu ieteiktu man darīt, lai mans reitings Tev būtu mazāk svarīgs un Tu būtu ar to apmierināts? Stāsti - varbūt es Tev varu kā palīdzēt. Tu vari komentēt, ko Tu gribi un kad Tu gribi. Nesaprotu kāpēc man vajadzētu gaidīt, lai Tu man lūgtu atļauju komentēt manus jautājumus? Es no Tevis to negaidu.
Luchik - sarunāts, bet tikai sarunās ar Tevi. Visur citur - tas paliek manā izvēlē, kad, kur un cik bieži. Tur es Tev nekādi nevaru palīdzēt, jo visur citur Tev jātiek pašam galā. Klau - mūsu saruna par RunV būtu tā kā noslēgta, bet kā tad paliek ar mandariinas pēdējo komentāru?